Sportske sale - Flavium

  • 1
5.00 | 1 ocena

O nama - SPORTSKE SALE FLAVIUM


Sportske sale Flavium nude Vam najbolje uslove za trening i usavršavanje, a time i za postizanje uspeha u sportu. Mi iz iskustva znamo da je kvalitetna sala neophodna kako za rad klubova, tako i za treniranje i postizanje uspeha.

Pored sala za borilačke sportove Flavium 1 i Flavium 2 u ponudi od skoro imamo i potpuno novu, luksuznu salu za košarku, odbojku i mali fudbal.

Flavium sala za košarku i odbojku:
Idealno mesto za sve ljubitelje košarke i odbojke koji žele najbolje uslove za trening. Pored košarke i odbojke u ovoj sali možete igrati i mali fudbal, tenis, rukomet…Sala je luksuzno uređena, potpuno nova i zadovoljiće ukuse i najzahtevnijih ljubitelja sporta sa loptom. Flavium sala za košarku I odbojku nalazi se u Ulici Bore Vukmirovića br. 14а, blizu Bogoslovije, odnosno u kompleksu sportskih objekata oko stadiona OFK Beograd.

Dimnezije sale za košarku i odbojku:
Sala je takvih dimenzijama da je idealna za igranje košarke i odbojke, kao i fudbala 4 na 4 čoveka, ali i za veći broj učesnika, kao i za ostale sportove. Opremljena je tako da se vrlo lako može postaviti mreža za tenis i odbojku. Sala ima koševe, male golove, kao i veće golove sa sistemom za lako izvlačenje.

Profesionalna podloga:
Sala za košarku I odbojku ima vrhunsku podlogu za bezbednu igru - profesionalni teraflex pod za mali fudbal. Profesionalci kažu da ova podloga za trening smanjuje rizik od povređivanja. Takođe, teraflex omogućava najbolji trening i ugođaj za vreme igre.

Temperatura u sali:
Temperatura u našoj sali za košarku i odbojku je uvek odgovarajuća. Sportski kompleks, u kome se nalazi naša sala, raspolaže sopstvenim etažnim sistemom za grejanje, a mi smo u mogućnosti da održavamo temperaturu da odgovara godišnjem dobu. To znači zimi je toplo, a leti prijatno za igru.

Osvetljenje sale:
Sala je odlično osvetljena uz pomoć brojnih reflektora. Udobnost pre i posle treninga obezbediće Flavium kafe koji se nalazi odmah pored hale. Sala za košarku i odbojku ima dve uredne svlačionice opremljene podnim grejanjem i tuševima.

Parking i lokacija:
Svim korisnicima sale je na raspolaganju prostrani parking OFK Beograd. Do sale možete doći iz ulice Mije Kovačevića. Lokacija i parking su idealni za vežbače jer mogu da dođu do nje javnim prevozom ili sopstvenim vozilom.

Pored novotvorene sale za košarku I odbojku kod nas možete zakupiti termine i u halama Flavium 1 i Flavium 2.

Sportska sala Flavium 1 nalazi se u ulici Deli Radivoja br. 7 blizu petlje Autokomanda. Idealna je za udaračke sportove i veštine. Sala poseduje i mnoge rekvizite šire namene, kao što su teglići, fitnes lopte, konopci za penjanje... U sklopu ove sale nalaze se dve svlačionice, sigurnosni ormarići i tuševi u okviru veće svlačionice.

U okviru sale Flavium 1 radi i jedinstveni JuiceBar, gde možete uživati u osvežavajućim vitaminskim sokovima od svežeg voća napravljenih na licu mesta!

Sportska sala Flavium 2 nalazi se u ulici Bore Vukmiruovića 14a na stadionu OFK Beograda. Uređena je tako da je pogodna za širok spektar aktivnosti. Podlogu u ovoj Sali čine kvalitetne strunjače koje su fiksirane. Materijal kojim su prekrivene strunjače omogućava lagodan trening i jednostavno čišćenje između svih treninga.

Ukoliko tragate za salom javite nam se da se dogovorimo o zakupu postojećih slobodnih termina. Listu klubova koji u našim sala održavaju treninge možete pogledati na našem sajtu, gde takođe možete videti nedeljni raspored svih treninga.

Sportske sale Flavium nude Vam idealne uslove za profesionalno bavljenje sportom i za rekreaciju.

Iskustva i komentari posetilaca

19.07.2019 06:39
Vladan Dimitrijevic
Moj sin trenira u skoli kosarku. A sada preko raspusta nema gde da trenira. On i njegovi drugari su bas bili tuzni, sto ne mogu da idu na treninge. A onda se jedan bivsi sportista iz naseg kraja dosetio i predlozio nama roditeljima da iznajmi salu za treninge, sto smo mi sa odusevljenjem prihvatili. A tek deca, njihovoj radosti i sreci nije bilo kraja. Dogovoreno je da idu da treniraju 2x nedeljno, i to pocetkom nedelje i vikendom. To je sasvim dovoljno, da se ne premore, a da ipak donekle ostanu u formi. A i samo iznajmljivanje kosta. Odlucili smo se za Sportske sale - Flavium. Zaposleni su se stvarno potrudili da nam maksimalno izadju u susret. A i cistoca je na zavidnom nivou. Bilo nam je svim drago sto smo pronasli resenje i pricinili deci ogromnu radost.
11.03.2017 10:44
Kristina Milosevic
Sportska sala Flavium poseduje mnoge rekvizite sire namene,kao sto su fitnes lopte, tegici,konopci za penjanje.Ljubiteljima udarackih sportova i vestina na raspolaganju su vrece,brze lopte i kruske.U sklopu sale nalaze se dve svlacionice.
02.11.2015 02:42
Žarko Vasilijević
Najbolje mesto za trening u gradu. Pretezno je borilacka sala.
31.10.2015 02:51
Milorad Jovanovic
Najcistija borilicka sala u gradu a i sire :D
31.10.2015 02:46
Nikola Petrovic
Borilacka sala Flavium je najbolja sala!! Bravo!!
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
SPORT I KULTURA Sportske sale i hale
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Sportske sale - Flavium
  • Sportske sale Flavium,
  • Sportska sala Flavium Voždovac,
  • Sportske sale na Voždovcu,
  • Flavium Sportske sale Beograd,
  • Flavium Beograd