Sportske sale - Flavium

4.0 | 2 ocena
Ulica: Bore Vukmirovića 14а, Deli Radivoja 7
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Sportske sale - Flavium
Mobilni: 063/
www.flavium.rs

O nama

SPORTSKE SALE FLAVIUM

Sportske sale Flavium nude Vam najbolje uslove za trening i usavršavanje, a time i za postizanje uspeha u sportu. Mi iz iskustva znamo da je kvalitetna sala neophodna kako za rad klubova, tako i za treniranje i postizanje uspeha.

Pored sala za borilačke sportove Flavium 1 i Flavium 2 u ponudi od skoro imamo i potpuno novu, luksuznu salu za košarku, odbojku i mali fudbal.

Flavium sala za košarku i odbojku:

Idealno mesto za sve ljubitelje košarke i odbojke koji žele najbolje uslove za trening. Pored košarke i odbojke u ovoj sali možete igrati i mali fudbal, tenis, rukomet…Sala je luksuzno uređena, potpuno nova i zadovoljiće ukuse i najzahtevnijih ljubitelja sporta sa loptom. Flavium sala za košarku I odbojku nalazi se u Ulici Bore Vukmirovića br. 14а, blizu Bogoslovije, odnosno u kompleksu sportskih objekata oko stadiona OFK Beograd.

Dimnezije sale za košarku i odbojku:

Sala je takvih dimenzijama da je idealna za igranje košarke i odbojke, kao i fudbala 4 na 4 čoveka, ali i za veći broj učesnika, kao i za ostale sportove. Opremljena je tako da se vrlo lako može postaviti mreža za tenis i odbojku. Sala ima koševe, male golove, kao i veće golove sa sistemom za lako izvlačenje.

Profesionalna podloga:

Sala za košarku I odbojku ima vrhunsku podlogu za bezbednu igru - profesionalni teraflex pod za mali fudbal. Profesionalci kažu da ova podloga za trening smanjuje rizik od povređivanja. Takođe, teraflex omogućava najbolji trening i ugođaj za vreme igre.

Temperatura u sali:

Temperatura u našoj sali za košarku i odbojku je uvek odgovarajuća. Sportski kompleks, u kome se nalazi naša sala, raspolaže sopstvenim etažnim sistemom za grejanje, a mi smo u mogućnosti da održavamo temperaturu da odgovara godišnjem dobu. To znači zimi je toplo, a leti prijatno za igru.

Osvetljenje sale:

Sala je odlično osvetljena uz pomoć brojnih reflektora. Udobnost pre i posle treninga obezbediće Flavium kafe koji se nalazi odmah pored hale. Sala za košarku i odbojku ima dve uredne svlačionice opremljene podnim grejanjem i tuševima.

Parking i lokacija:

Svim korisnicima sale je na raspolaganju prostrani parking OFK Beograd. Do sale možete doći iz ulice Mije Kovačevića. Lokacija i parking su idealni za vežbače jer mogu da dođu do nje javnim prevozom ili sopstvenim vozilom.

Pored novotvorene sale za košarku I odbojku kod nas možete zakupiti termine i u halama Flavium 1 i Flavium 2.

Sportska sala Flavium 1 nalazi se u ulici Deli Radivoja br. 7 blizu petlje Autokomanda. Idealna je za udaračke sportove i veštine. Sala poseduje i mnoge rekvizite šire namene, kao što su teglići, fitnes lopte, konopci za penjanje... U sklopu ove sale nalaze se dve svlačionice, sigurnosni ormarići i tuševi u okviru veće svlačionice.

U okviru sale Flavium 1 radi i jedinstveni JuiceBar, gde možete uživati u osvežavajućim vitaminskim sokovima od svežeg voća napravljenih na licu mesta!

Sportska sala Flavium 2 nalazi se u ulici Bore Vukmiruovića 14a na stadionu OFK Beograda. Uređena je tako da je pogodna za širok spektar aktivnosti. Podlogu u ovoj Sali čine kvalitetne strunjače koje su fiksirane. Materijal kojim su prekrivene strunjače omogućava lagodan trening i jednostavno čišćenje između svih treninga.

Ukoliko tragate za salom javite nam se da se dogovorimo o zakupu postojećih slobodnih termina. Listu klubova koji u našim sala održavaju treninge možete pogledati na našem sajtu, gde takođe možete videti nedeljni raspored svih treninga.

Sportske sale Flavium nude Vam idealne uslove za profesionalno bavljenje sportom i za rekreaciju.

Objave

Sala za mali fudbal
Sala za mali fudbal
3.000 din.2.000 din.
sala za kosarku
sala za kosarku
3.000 din.2.000 din.
Sala za odbojku
Sala za odbojku
2.000 din.1.200 din.
Pogledajte sve proizvode (+3)
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Vladan Dimitrijevic
  19.07.2019 06:39

  Moj sin trenira u skoli kosarku. A sada preko raspusta nema gde da trenira. On i njegovi drugari su bas bili tuzni, sto ne mogu da idu na treninge. A onda se jedan bivsi sportista iz naseg kraja dosetio i predlozio nama roditeljima da iznajmi salu za treninge, sto smo mi sa odusevljenjem prihvatili. A tek deca, njihovoj radosti i sreci nije bilo kraja. Dogovoreno je da idu da treniraju 2x nedeljno, i to pocetkom nedelje i vikendom. To je sasvim dovoljno, da se ne premore, a da ipak donekle ostanu u formi. A i samo iznajmljivanje kosta. Odlucili smo se za Sportske sale - Flavium. Zaposleni su se stvarno potrudili da nam maksimalno izadju u susret. A i cistoca je na zavidnom nivou. Bilo nam je svim drago sto smo pronasli resenje i pricinili deci ogromnu radost.

  Kristina Milosevic
  11.03.2017 10:44

  Sportska sala Flavium poseduje mnoge rekvizite sire namene,kao sto su fitnes lopte, tegici,konopci za penjanje.Ljubiteljima udarackih sportova i vestina na raspolaganju su vrece,brze lopte i kruske.U sklopu sale nalaze se dve svlacionice.

  Žarko Vasilijević
  02.11.2015 02:42

  Najbolje mesto za trening u gradu. Pretezno je borilacka sala.

  Milorad Jovanovic
  31.10.2015 02:51

  Najcistija borilicka sala u gradu a i sire :D

  Nikola Petrovic
  31.10.2015 02:46

  Borilacka sala Flavium je najbolja sala!! Bravo!!

  Firme u blizini

  Sportska sala Novi Beograd, Goce Delceva 38, Novi Beograd, Beograd
  Vozd sport - sportska hala, Sinjska 38, Voždovac, Beograd
  Cha Cha Moon - iznajmljivanje sale za fitnes, TC Piramida, Jurija Gagarina 149, II sprat, Novi Beograd, Beograd
  Sala za borilačke sportove, fitnes i aerobik ODžK "Beograd", Bore Vukmirovića 14a (stadion OFK Beograd), Palilula, Beograd
  Fitness sala Mirijevo, iznajmljivanje, Ljubise Miodragovica 52, Zvezdara, Beograd
  Sportski centar Gladiator, Oslobođenja bb, Rakovica, Beograd
  Star Wellness & Sport Sale i Hale, Braće Jerković 112, Voždovac, Beograd
  Perun Sportska sala, Bul. Peke Dapčevića 32 (Kumodraška 240), Voždovac, Beograd
  ARENA - Sala za izdavanje, Bulevar Revolucije 39d, Kaluđerica, Grocka, Beograd