Vozd sport - sportska hala

5.0 | 3 ocena
Ulica: Sinjska 38
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Vozd sport - sportska hala
Mobilni: 063/

O nama

Sportska hala "Vožd sport" smeštena je u Sinjskoj ulici broj 38 u Beogradu. Preciznije rečeno pronaći ćete nas kod isključenja za Konjarnik, parelalno od plavog mosta. Rekretivni centar sportske hale "Vožd sport" idealno je rešenje za sve ljubitelje brojnih sportskih disciplina.

Prostor je uređen po svetskim standardima, kako bi Vam omogućio bavljenje sportom na visokom nivou. Sa željom da iskusite lepote sporta kako dolikuje našu smo sportsku halu opremili svom neophodnom opremom i rekvizitima za adekvatno bavljenje sportskim disciplinama.

Rekreativci i profesionalni sportisti u velikom broju svakodnevno posećuju našu sportsku halu "Vožd sport". Zadovoljstvo nam je da budemo Vaš prvi i jedini izbor kada je u pitanju mesto koje smatrate savršenim za Vaše sportske aktivnosti.

Sportska hala "Vožd sport" Vam nudi:

 • rekreativne ternime za mali fudbal u našoj hali
 • školu fudbala "MONDIAL
 • individualne treninge sa našim profesionalnim fudbalskim trenerima
 • popuste za studente i učenike srednjih škola
 • vikend popuste 30%
 • iznajmljivanje hale i kafea za proslave dečijih rođendana

Konstantno proširujući naš asortiman usluga, trudimo se da Vam na jednom mestu pružimo mogućnost da zaista uživate u sportu, negujete sportski duh, steknete željenu kondiciju i provedete vreme u dobrom društvu.

Tim naših stručnih trenera, svojim znanjem i iskustvom izaći će Vam u susret i pomoći Vam da savladate prve korake u fudbalu i rukometu. Profesionalnim pristupom naučićemo Vas pravilnom načinu treniranja, dati Vam savete u vezi pravilne ishrane i uticati na to da poboljšate Vaše radne navike.

Sportska hala "Vožd sport" poseduje:

Sport, kao sve češći izbor, mnogih mladih ljudi koji preferiraju zdrav život i žele da se pravilno razvijaju, može da bude i Vaš izbor da se oslobodite napetosti koje donosi svakodnevica. Snaga, energija, kreativnost, samopouzdanje i sportski duh, na dohvat su Vam ruke.

Sale za fudbal i rukomet, sporstke hale "Vožd sport" Vas očekuju. Posetite nas.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Radomir Petrovic
  11.10.2018 04:16

  VOZD SPORT- odlicna sportska hala koja se nalazi na Konjarniku. Odlicni uslovi za samo treniranje!Sale namenjene tacno za sport koji vama odgovara,bilo da je u pitanju mali fudbali ili pak neki drugi sport. Ovde mozete pronaci i odlican kafe i sale koje mozete zakupiti i za proslave rodjendana. Sjajni su!!

  Zoran Josipovic
  01.05.2017 02:30

  Konstantno prosirujuci svoj asortiman usluga,trude se da vam na jednom mestu pruze mogucnost da zaista uzivate u sportu,negujete sportski duh,steknete zeljenu kondiciju i provedete vreme u dobrom drustvu.

  Lazar Ristic
  13.07.2016 01:06

  Prostor je uredjen po svetskim standardima,kako bi vam omogucio bavljenje sportom na visokom nivou.Sa zeljom da iskusite lepote sporta kako dolikuje sportska sala je opremljena svom neophodnom opremom i rekvizitima za adekvatno bavljenje sportskim disciplinama.

  Firme u blizini

  Sportska sala Novi Beograd, Goce Delceva 38, Novi Beograd, Beograd
  Cha Cha Moon - iznajmljivanje sale za fitnes, TC Piramida, Jurija Gagarina 149, II sprat, Novi Beograd, Beograd
  Sportske sale - Flavium, Bore Vukmirovića 14а, Deli Radivoja 7, Voždovac, Beograd
  Sala za borilačke sportove, fitnes i aerobik ODžK "Beograd", Bore Vukmirovića 14a (stadion OFK Beograd), Palilula, Beograd
  Fitness sala Mirijevo, iznajmljivanje, Ljubise Miodragovica 52, Zvezdara, Beograd
  Sportski centar Gladiator, Oslobođenja bb, Rakovica, Beograd
  Star Wellness & Sport Sale i Hale, Braće Jerković 112, Voždovac, Beograd
  Perun Sportska sala, Bul. Peke Dapčevića 32 (Kumodraška 240), Voždovac, Beograd
  ARENA - Sala za izdavanje, Bulevar Revolucije 39d, Kaluđerica, Grocka, Beograd