O nama - SALA ZA BORILAČKE SPORTOVE, FITNESS I DRUGE AKTIVNOSTI VUKAJLOVIĆ


Sala za borilačke sportove, fitness i druge aktivnosti Vukajlović je nov i opremljen prostor koji pruža idealne uslove za bavljenje različitim sportskim aktivnostima. Odlična lokacija kod Vera na Voždovcu, omogućava Vam brz i lak dolazak iz svih delova grada.

Sportski centar Vukajlović obuhvata prostor od 160m2 koji čine: sala za sportske aktivnosti 110m2, dve svlačionice sa tuševima i klupski deo za roditelje. Zahvaljujući prirodnom svetlu i ventilaciji, vežbanje u našoj sali predstavlja pravo uživanje.

Opremljena kvalitetnom podlogom sa tatami strunjačama 2.5cm, sala Vukajlović pogodna je za različite borilačke sportove: karate, aikido, tekvondo, džudo, kung fu, boks... Od prateće opreme posedujemo: džakove, fokusere, lopte, razne vrste tegova i tegića, što Vam omogućava i organizovanje drugih sportskih aktivnosti: fitness, yoga, aerobik, zumba, ritmička gimastika, balet...

Posebno ističemo da sala poseduje ogledala na skoro svim zidovima, kao i muziku, i to zvučnike i pojačala. Takođe, postoji mogućnost priključivanja laptop računara i usb uređaja za prebacivanje Vaše muzike za trening.

Olimp sport klub nudi mogućnost zakupa sale po satu po popularnim cenama:
- radnim danima: 700 dinara od 10h do 17h, 900 dinara od 17h do 19h, 1500 dinara od 19h do 23h
- vikendom: svi termini 1000 dinara

MOGUĆ DOGOVOR OKO USLOVA PLAĆANJA KAO I SARADNJA!

Radno vreme:
Svaki dan od 09-23h

Sala za borilačke sportove, fitness i druge aktivnosti Vukajlović, Kostolačka 79 (ugao sa Milana Raspopovića), kod Vera (Vojvode Stepe), Voždovac, Beograd.

Iskustva i komentari posetilaca

11.10.2018 04:44
Nemanja Vuicevic
sala za borilacke sportove ,fitness i druge aktivnosti Vukajlovic je nov i opremljen prostor koji pruza idealne uslove za bavljenje razlicitim sportskim aktivnostima.odlicna lokacija kod Vera na Vozdvcu!
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
SPORT I KULTURA Sportske sale i hale
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Sala za borilačke sportove, fitness i druge aktivnosti Vukajlović
  • Sala za borilačke sportove Vukajlović,
  • Sala za fitness Vukajlović,
  • Sala za borilačke sportove fitness i druge aktivnosti Vukajlović Beograd,
  • Sala za borilačke sportove fitness i druge aktivnosti Vukajlović radno vreme,
  • Sportski centar Vukajlović,
  • Olimp sport klub