Sala za borilačke sportove, fitnes i aerobik ODžK "Beograd"

5.0 | 1 ocena
Ulica: Bore Vukmirovića 14a (stadion OFK Beograd)
Grad: Beograd
Opština: Palilula
Sala za borilačke sportove, fitnes i aerobik ODžK "Beograd"
Telefon: 011/
Mobilni: 063/

O nama

SALA ZA BORILAČKE SPORTOVE, FITNES I AEROBIK ODŽK “BEOGRAD”

Sala za borilačke sportove, fitnes i aerobik ODŽK “Beograd” nudi savršene uslove za sport i rekreaciju, pojedinaca i timova. Zahvaljujući idealnoj lokaciji, na stadionu OFK Beograda do nas možete stići brzo i lako iz svih delova grada, a prostor je uređen po svetskim standardima, što omogućava bavljenje sportom na visokom nivou.

Ljubiteljima sporta na raspolaganju su dve velike i moderno opremljene sale od 90 i 140 kvadrata koje su pogodne za fudbal, fitnes, zumbu, pilates, aerobik, yogu, kao i borilačke sportove (karate, aikido, džudo, kung fu...). U sklopu svake nalaze se po dve nove i uredne svlačionice, sa tuševima koji omogućavaju da se ugodno osećate pre i posle treninga.

Sala za borilačke sportove ODŽK “Beograd” opremljena je vrhunskom tatami podlogom, sa najnovijom neklizajućom površinom i adekvatnom tvrdoćom za treniranje karatea, aikida, džudoa, kung fua i drugih borilačkih sportova. Osim toga, svim vežbačima na raspolaganju su i kvalitetne strunjače koje su delom fiksirane, a materijal kojim su prekrivene omogućava lagodan trening i jednostavno održavanje.

Nakon napornog treninga svi naši vežbači mogu da se opuste u privatnom kafeu, sa prelepom letnjom baštom. U našoj ponudi nalazi se veliki izbor pića, po pristupačnim cenama. Takođe, svim našim posetiocima na raspolaganju je besplatan parking.

Cena termina za fitnes, aerobik i borilačke sportove je 1.200 dinara za sat vremena. Takođe, svim našim posetiocima na raspolaganju su dva ulaza: iz ulice Mije Kovačevića, broj 10, kao i iz ulice Bore Vukmirovića, broj 14a.

Rekreativci i profesionalni sportisti u velikom broju svakodnevno posećuju sportski centar ODŽK “Beograd”. Zadovoljstvo nam je da budemo Vaš prvi i jedini izbor kada želite da uživate u sportskim aktivnostima u društvu Vaših prijatelja ili kolega sa posla.

Moderno i kvalitetno opremljene sale za borilačke sportove, aerobik i fitnes

Pridružite nam se i postanite deo našeg tima

Radno vreme:

svaki dan od 08-24h

Sala za borilačke sportove, fitnes i aerobik ODŽK “Beograd”, Bore Vukmirovića 14a (ulaz i iz Mije Kovačevića 10), Palilula, Beograd

Cenovnik

5 najnovijih iz cenovnika

1. Cena iznajmljivanja sale
1.200 din/h
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Tamara Djurdjevic
  11.10.2018 04:29

  Modernizovan i potpuno inovativna sala za borilacke sportove ,fitnes i aerobik ODZK Beograd .Dodjite i uverite se i sami!!

  Sandra Marinkovic
  13.07.2016 01:02

  Ovo je moderna i klimatizovana sala u kojoj se mogu odrzavati fitnes,aerobik i borilacki treninzi.Cene termina su povoljne a uvek ima dosta termina.Svlacionice su modernozovane i ciste.

  Firme u blizini

  Sportska sala Novi Beograd, Goce Delceva 38, Novi Beograd, Beograd
  Vozd sport - sportska hala, Sinjska 38, Voždovac, Beograd
  Cha Cha Moon - iznajmljivanje sale za fitnes, TC Piramida, Jurija Gagarina 149, II sprat, Novi Beograd, Beograd
  Sportske sale - Flavium, Bore Vukmirovića 14а, Deli Radivoja 7, Voždovac, Beograd
  Fitness sala Mirijevo, iznajmljivanje, Ljubise Miodragovica 52, Zvezdara, Beograd
  Sportski centar Gladiator, Oslobođenja bb, Rakovica, Beograd
  Star Wellness & Sport Sale i Hale, Braće Jerković 112, Voždovac, Beograd
  Perun Sportska sala, Bul. Peke Dapčevića 32 (Kumodraška 240), Voždovac, Beograd
  ARENA - Sala za izdavanje, Bulevar Revolucije 39d, Kaluđerica, Grocka, Beograd