Skola stranih jezika Studio Mond

  • 1
0.00 | 0 ocena

O nama - ŠKOLA STRANIH JEZIKA STUDIO MOND


Škola stranih jezika Studio Mond nalazi se na Neimaru (Vračar) u ulici Internacionalnih brigada 45, a nastava se odvija i u Novim Banovcima, u ulici Sportskoj broj 1.

Sa svojim radom naša škola započela je u julu 2007. godine, nastojeći da svim zainteresovanim polaznicima omogući da na savremen, pristupačan i zanimljiv način nauče strane jezike. Naša škola poseduje tri moderno opremljene učionice sa svim potrebnim didaktičkim učilima, kao što su CD plejer, audio i video oprema, uz pomoć kojih je zanimljivo i jednostavno pratiti nastavu.

U proteklih osam školskih godina nastavu je uspešno završilo više od 2000 polaznika uzrasta od 5 do 55 godina. Naši programi stranih jezika (engleski, francuski, španski, nemački, ruski i italijanski) oblikovani su prema evropskim standardima, a vode ih iskusni predavači. Naši profesori diplomirali su na Filološkom fakultetu Beogradskog Univerziteta i/ili na fakultetima u zemljama jezičkog govornog područja čiji jezik predaju, što ih kvalifikuje za rad u našoj školi stranih jezika.

Nastava u školi Studio Mond vrši se u manjim grupama, što znači da je svim polaznicima omogućeno da aktivno učestvuju na časovima i sa lakoćom savladaju gradivo. Kroz komunikaciju sa profesorima i drugim polaznicima, kao i u letnjim školama koje Studio Mond organizuje već dugi niz godina u inostranstvu, s lakoćom se uče jezici, sklapaju nova poznanstva i šire lični vidici.

Škola stranih jezika Studio Mond nudi:

  • -opšte kurseve: individualne časove ili u grupama
  • -intezivne kurseve: po dogovoru sa polaznicima
  • -specijalizovane kurseve: poslovni engleski, poslovni nemački jezik i nemački jezik za medicinare

Polaznici se mogu opredeliti za učenje: engleskog, nemačkog, francuskog, italijanskog, ruskog ili španskog jezika. Posle svakog završenog programa, a po obavljenom ispitu, polaznicima se izdaje sertifikat o stečenom nivou znanja. U zavisnosti od starosne strukture grupe, kao i od potreba polaznika, kreira se nastavni materijal i program svakog kursa.

Ukoliko želite da razvijete veštine poslovne komunikacije koje su primenjive u svakodnevnom poslovnom okruženju, preporučujemo Vam naš kurs poslovni nemački jezik. Takođe, za sve medicinare koji planiraju dalje usavršavanje ili rad u Nemačkoj tu je posebno osmišljen kurs nemački jezik za medicinare. Novo u ponudi je usavršavanje konverzacije na nemačkom jeziku u malim grupama i neformalnom okruženju, sve u cilju da se prebrodi barijera i aktivira pasivno znanje ovog jezika!

Takođe organizujemo i pripreme za polaganje međunarodnih ispita: FCE, CAE, CPE, IELTS i TOEFL za engleski jezik. Studio Mond je zbog odlične prolaznosti naših polaznika na pomenutim ispitima za engleski jezik postao i zvaničan partner BRITANSKOG SAVETA (BRITISH COUNCIL).

U ponudi je i priprema za polaganje ispita iz nemačkog jezika na GETEOVOM INSTITUTU (GOETHE-INSTITUT): A1 - Fit für Deutsch i A2 - Fit für Deutsch (za omladinu) i A1, A2, B1, B2, C1 i C2 (za odrasle).

U ponudi je i priprema za polaganje ispita iz francuskog jezika na INSTITUT FRANCAIS : DELF (A1,A2, B1,B2) i DALF (C1 i C2).

Iskustva i preporuke posetilaca

20.06.2018 04:06
Rade Jeftic

Skola stranih jezika Studio Mond je jako dobra skola. Trude se da na savremen,pristupacan i zanimljiv nacin prenesu znanje svojim polaznicima i da svi budu zadovoljni postignutim.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Škole Skole stranih jezika
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Skola stranih jezika Studio Mond
  • skola stranih jezika studio mond,
  • skola stranih jezika studio mond radno vreme,
  • skola stranih jezika studio mond vracar,
  • studio mond beograd