Oxford akademija - skola stranih jezika Beograd

5.0 | 13 ocena
Ulica: Mekenzijeva 53/ IV sprat
Grad: Beograd
Opština: Vračar
Oxford akademija - skola stranih jezika Beograd
Telefon: 011/
Mobilni: 069/
akademijaoxford.com/skola_stranih_jezika_beograd.php

O nama

KURSEVI STRANIH JEZIKA BEOGRAD AKADEMIJA OXFORD

Škola stranih jezika Akademija Oxford nalazi se u ulici Mekenzijeva 53/ IV sprat, na teritoriji opštine Vračar. Naša škola stranih jezika osnovana je 2008. godine i od tada uspešno organizujemo kurseve više od 40 stranih jezika u Beogradu i svim većim gradovima Srbije.

Naš stručni tim čine iskusni profesori, koji u svom radu koriste različite kreativne metode za učenje stranih jezika, a dinimaku časova prilagođavaju potrebama polaznika. Kursevi engleskog, italijanskog i francuskog jezika odvijaju se u klimatizovanim i moderno opremljenim učionicama, sa najsavremenijom pratećom opremom.

U Akademiji Oxford trenutno je najveći broj polaznika zainteresovan za:

Zbog sve većeg broja građana koji odlaze u Skandinavske zemlje posvetili smo značajnu pažnju održavanju kurseva norveškog jezika, kako bi polaznike naše akademije u što kraćem mogućem roku osposobili za neophodnu svakodnevnu komunikaciju koja ih čeka odlaskom na sever Evrope.

Godišnje naše kurseve italijanskog, francuskog, engleskog, nemačkog i norveškog jezika pohađa oko 10.000 polaznika. Nastava je namenjena kako deci, tako i odraslima, a u zavisnosti od potrebe korisnika časovi se odvijaju pojedinačno ili u grupama.

Osim u Beogradu naši centri za učenje stranih jezika nalaze se i u: Kragujevcu, Jagodini, Ćupriji, Kruševcu, Paraćinu, Požarevcu, Smederevu, Kraljevu, Čačku, Užicu, Pančevu, Novom Sadu, Nišu, Subotici i Vranju.

Sve dodatne informacije o upisu novih polaznika na naše kurseve stranih jezika možete dobiti na telefone:

Telefon: 011/ 405-80-05

Mobilni: 069/ 30-80-584
069/ 30-80-627

Radno vreme:

Ponedeljak-petak: od 08-17h
Subota: od 09-14h

Upis traje tokom cele godine!

Škola stranih jezika Beograd Akademija Oxford, Mekenzijeva 53/ IV sprat, Beograd

http://www.akademijaoxford.com/kurs_engleskog_jezika.php

http://www.akademijaoxford.com/kurs_nemackog_jezika.php

http://www.akademijaoxford.com/kurs_italijanskog_jezika.php

http://www.akademijaoxford.com/kurs_francuskog_jezika.php

http://www.akademijaoxford.com/kurs_norveskog_jezika.php

Cenovnik

5 najnovijih iz cenovnika

1. KURS ŠPANSKOG JEZIKA (Individualna nastava)
30.000rsd
2. KURS ŠPANSKOG JEZIKA (Grupna nastava)
12.000rsd
3. KURS FRANCUSKOG JEZIKA (Individualna nastava)
30.000rsd
4. KURS FRANCUSKOG JEZIKA (Grupna nastava)
12.000rsd
5. KURS ITALIJANSKOG JEZIKA (Individualna nastava)
30.000rsd
Pogledajte ceo cenovnik

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Andriajana Simic
  16.07.2018 05:00

  Strani jezici su nasa buducnost. Sto ih vise znamo,sto vise vladamo sa njima postajemo vredniji i bogatiji. Svako treba da radi n sebi,da se usavrsava i prosiruje svoje vidike. Jedan od najboljih nacina jeste i ucenje nekog novog jezika. A u Beogradu najbolja skola za tako nesto jeste oxford Akademija. Imaju jako dobre,strucne ljude koji rade kod njih,jako su ljubazni,spremni na saradnju. Sigurna sam da ce vam se njihova posvecenost i rad jako svideti tako da otidjitr do ove akademije i raspitajte se,odaberite ono sto bi vama najvise odgovaralo.

  Mile Banduka
  20.06.2018 04:00

  Najbolja skola stranih jezika u Beogradu. Otidjite u Oxford Akademiju,odaberite jezik koji vas interesuje i necete se pokajati. Pravi profesionalci.

  Dusan Visnjic
  31.05.2018 08:38

  Oxford akademija je stvarno jedna od najboljih u Srbiji. Pohadjam kurs engleskog i veoma sam zadovoljan. Ljudi se zaista trude da sve objasne na najbolji moguci nacin. Svim preporucujem Akademiju Oxford jer zaista su najbolji.

  Danijela Markovic
  23.05.2018 01:18

  Pohadjam individualni kurs nemackog jezika u Akademiji Oxford. Jako sam zadovoljna dosadasnjim kursom,profesorom i znanjem koje sam stekla. Zasluzuju svaku pohvalu i preporuku za dalje.

  Petra Nikolic
  21.05.2018 08:53

  Pohadjam individualni kurs nemackog u akademiji Oxford i mogu vam reci da sam prezadovoljna. Veoma su profesionalni, strpljivi i svaki deo gradiva se trude da sto bolje objasne kako bi se sve sa lakocom savladalo i sto bolje zapamtilo. Sve pohvale i preporuke za Akademiju Oxford.

  Slavica Jovic
  09.05.2018 05:41

  U akademiji Oxford pohadjam grupni kurs engleskog jezika. Zbog napredovanja u poslu primorana sam da usavrsim svoj poslovni engleski i pretrazujuci po internetu odlucila sam se za Akademiju Oxford. Vec posle prvog casa shvatila sam da sam donela pravu odluku.

  Jovana Parmakovic
  04.05.2018 09:15

  Najbolja skola za strane jezike u Srbiji. Veoma su profesionalni l. Sa lakocom savladavam sve sto me nauce. Veoma sam zadovoljna i drago mi je sto sam njihov klijent. Sve pohvale i preporuke za Akdemiju Oxford. Stvarno su najbolji.

  Stefan Jovicic
  02.05.2018 01:53

  Upisao sam pre mesec dana kurs italijanskog jezika u Akademiji Oxford. U pitanju je individualni kurs jer zbog odlaska u inostranstvo cilj mi je da sve savladam sto brze i sto bolje. Vec posle mesec dana naucio sam dosta toga. Vladam osnovnim pojmovima u svakodnevnoj komunikaciji tako da sam veoma zadovoljan. Sve preporuke i pohvale za Akademiju Oxford.

  Jovana Vulovic
  26.04.2018 09:04

  Zbog potreba posla koji radim morala sam da unapredim svoj engleski jezik. Pretrazujuci po internetu pronasla sam Akademiju Oxford i odlucila se da kod njih upisem kurs poslovnog engleskog. Veoma sam zadovoljna pristupom koji imaju prema svojim polaznicima kao i nacinom na koji prenose znanje na svoje korisnike. Sa lakocom savladavam sve sto treba i veoma sam zadovoljna. Preporucujem svima Akademiju Oxford.

  Aleksandar Mihajlovic
  23.04.2018 07:51

  Nedavno sam krenuo na individualni kurs engleskog jesika u akademiju Oxford. Veoma sam zadovoljan nacinom i pristupom koji imaju prema svojim kandidatima. Maksimalno su posveceni i trude se da sve objasne sto detaljnije kako bi se kurs savladao sto lakse i bolje. Svima ih preporucujem jer su zaista dobri. Sve pohvale i preporuke za Akademiju Oxford.

  Sanja Stanojevic
  18.04.2018 05:28

  Posto sam zdravstveni radnik po struci a uslovi u nasoh drzavi su takvi kakvi jesu, odlucila sam da , kao i veliki broj mojih kolega , upisem kurs nemackog i odem tamo da radim. Upisala sam grupni kurs nemackog jezika u akademiji Oxford i prezadovoljna sam. Vec posle nekoliko casova odlicno se snalazim u osnovnoj komunikaciji na nemackom. Sve preporuke za akademiju Oxford.

  Nikola Petronijevic
  16.04.2018 08:05

  Nedavno sam cerkicu upisala na individualni kurs italijanskog jezika. Vec posle nekoliko casova utisci su veoma pozitivni. Profesorica koja radi sa mojim detetom je veoma ljubazna i prijatna. Na svaki cas moje dete ide sa velikim uzbudjenjem. Svima preporucujem Akademiju Oxford.

  Sandra Marinkovic
  26.06.2016 06:15

  Najbolja skola u gradu po mom misljenju.Za kratko vreme uz strucan tim profesora savladala sam poslovni italijanski.Kursevi engleskog,italijanskog i francuskog jezika odvijaju se u klimatizovanim i moderno opremljenim ucionicama,sa najsavremenijom pratecom opremom.

  Zlatan
  28.11.2014 10:36

  Koliko traje osnovni kurs nemackog jezika ?

  Milan
  15.09.2014 06:32

  Najbolja skola stranih jezika u Beogradu.

  Firme u blizini

  Studio za edukaciju Škola za O(p)stanak, Balkanska 32 / I / 2, Stari grad, Beograd
  Bilingvist centar za strane jezike, Krunska 47a, Beograd, Vračar, Beograd
  Skola stranih jezika Studio Mond, Internacionalnih brigada 45, Vračar, Beograd
  Saga škola norveškog jezika, Kneginje Zorke 11a, Vračar, Beograd
  Edukativni centar Professional English, Kraljice Marije 4, Palilula, Beograd
  Finilingo obrazovni centar, Vlajkoviceva 25, (III sprat), Stari grad, Beograd
  KFG Education Centar škola stranih jezika, Kralja Milana 20, IV sprat, st. 22., Stari grad, Beograd
  Active english school škola stranih jezika, Svetog Save 28a, Vračar, Beograd
  Castellana škola španskog jezika, Daničareva 4, Vračar, Beograd
  Skola stranih jezika Eurolang, Ljube Didica 32/3, Palilula, Beograd
  Idi na vrh strane