Studio za edukaciju Škola za O(p)stanak

  • 1
5.00 | 3 ocena

O nama - STUDIO ZA EDUKACIJU ŠKOLA ZA O(P)STANAK


"Škola za o(p)stanak" je studio za edukaciju za sve uzraste, u oblastima jezika, specijalističkih obrazovnih kurseva, priprema za polaganje prijemnih ispita za srednje škole i fakultete, kao i kreativnih radionica.
Novo doba nameće dodatno obrazovanje i usavršavanje, a naš moto je: "Učenje nikad ne izlazi iz mode!"

Zašto da odaberete baš nas?

Zato što smo mladi – radićete u zdravoj i veseloj atmosferi, jer većinu naših polaznika čine studenti i mladi poslovni ljudi.

Zato što smo uspešni – posedujemo dugogodišnje radno iskustvo u oblasti edukacije, a radeći po najsavremenijim programima i udžbenicima, u skladu sa preporukama matičnih obrazovnih domaćih i svetskih institucija, postižemo da čak 97% polaznika uspešno završava započete kurseve.

Zato što nudimo odlične uslove – udobne, klimatizovane prostorije, mogućnost korišćenja školske biblioteke i videoteke, obaveštavanje o nastavi i putem interneta, dodatne konsultacije,... neke su od prednosti koje nudimo po veoma povoljnim cenama i uslovima plaćanja.

Zato što smo na odličnom mestu – lokacija u centru grada, koja omogućava korišćenje autobuskog, tramvajskog i trolejbuskog prevoza.

Za koju god oblast edukacije da se opredelite iz široke ponude naše Škole, svu podršku i pomoć koja vam je potrebna da biste uspešno savladali odabranu materiju, dobićete od Vašeg predavača.

No, kako je učenje dvosmeran proces, veliki uticaj u savladavanju prepreke koja je pred Vama, zavisi i od Vas samih, pa Vam savetujemo da do maksimuma iskoristite sve ono što školska biblioteka i videoteka imaju da Vam ponude.
U Školi za o(p)stanak možete pohađati različite nivoe poznavanja jezika. U zavisnosti od vašeg predznanja i potreba, možete se odlučiti za redovne kurseve za osnovne nivoe: početne, srednje i više, ili za posebne kurseve, poput različitih radionica i poslovnih nivoa. Ukoliko nemate previše vremena, a želite da savladate ili usvršite neki jezik u najkraćem mogućem roku, izaberite intenzivne kurseve koji se izvode u toku (minimum) 15 dvočasa, a literatura se odabira prema profilu i željama grupe.

Škola organizuje i specijalističke kurseve za usavršavanje i prekvalifikaciju i iz oblasti poslovanja. Stručni seminari i radionice raznih formata su takođe u ponudi.

Najzad, možete izabrati i jedan od pripremnih kurseva – priprema za prijemni ispit, priprema za popravni ispit, priprema za ispit na fakultetu.

Dobrodošli!

Sve informacije vezane za edukaciju i upis možete dobiti u sekretarijatu Škole.

Studio za edukaciju "Škola za O(p)stanak"
Balkanska 32 / I / 2
11000 Beograd - Stari grad
011/ 2650 601
062/8215 395


jelena.opstanak@gmail.com
eiopstanak@gmail.com

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
ŠKOLE Skole stranih jezika
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Studio za edukaciju Škola za O(p)stanak
  • studio za edukaciju skola za opstanak,
  • studio za edukaciju skola za opstanak radno vreme,
  • intenzivni kursevi engleskog jezika stari grad,
  • intenzivni kurs nemackog beograd,
  • intenzivni kurs francuskog jezika beograd,
  • intenzivni kurs spanskog jezika beograd,
  • intenzivni kurs italijanskog jezika beograd