Izaberite neku od ŠKOLA ENGLESKOG JEZIKA gde mozete naci ponudu za ČASOVE ILI KURS ENGLESKOG JEZIKA

Happy Owl - škola stranih jezika
Bulevar Oslobođenja 307

Happy Owl edukativni centar nudi individualne i grupne časove u sklopu škole stranih jezika za sve nivoe znanja od početnog do naprednog.
Pročitaj više

Skola stranih jezika Eurolang
Ljube Didica 32/3

Škola stranih jezika Eurolang Vam omogućava da savladate svetske jezike brzo i lako uz stručne profesore. Polaznici su u mogućnosti da sami biraju tempo nastave, a sam nastavni plan je prilagođen polaznicima. U ponudi su kursevi za decu, kursevi za odrasle, kursevi za preduzeća, kursevi srpskog jezika za strance i pripreme za polaganje ispita za međunarodno priznate sertifikate.
Pročitaj više

ELI English Language Institute
Kralja Aleksandra Obrenovića 36

ELI English Language Institute svojim polaznicima nudi mogućnost da savladaju najzastupljenije svetske jezike. U ponudi naše škole jezika su: kurs engleskog jezika, kurs francuskog jezika i kurs nemačkog jezika. Kursevi su namenjeni kako deci, tako i odraslima
Pročitaj više

Centar za strane jezike Linguista
Jurija Gagarina 229, lok 266, TC Enjub

Centar za strane jezike Linguista u svojoj ponudi ima kurseve engleskog, francuskog, italijanskog i nemačkog jezika. Kursevi se realizuju u formi standardnih, intenzivnih i konverzacijskih kurseva. Takođe, imamo kurs srpskog jezika za strance - Serbian for foreigners
Pročitaj više

Škola jezika Viktor Sistem
Kneza Viseslava 63, T.c. Vidikovac, I sprat

Viktor Sistem je specijalizovana škola za učenje nemačkog i engleskog jezika koja se nalazi na dve lokacije u gradu – na Vidikovcu, u TC „Bazar Vidikovac“, na I spratu, i u Dimitrija Tucovića 13. Kod nas se možete spremiti za odlazak u inostranstvo ili za polaganje međunarodno priznatog sertifikata (Goete Institut).

Škola stranih jezika Estudio Lngs
Vojvode Micka Krstića 38, pr 4

Ako želite da naučite novi jezik ili usavršite postojeće znanje, škola stranih jezika Estudio Lngs je topla preporuka za sve: deca predškolskog i školskog uzrasta, studenti, zaposleni Kursevi se održavaju po najsavremenijim metodama u prijatnom ambijentu škole na Karaburmi.

TESLA English
Makedonska 11

Savladajte engleski jezik 10 puta brže i lakše od klasičnog učenja, uz specijalnu metodu TESLA English zasnovanu na istim tehnikama vizuelizacije koje je koristio slavni naučnik. Primenom jedinstvenih mapa uma, znanje se lako usvaja i ostaje trajno primenljivo.

Kontext Centar za strane jezike
Vuka Karadžića 6/l, Balkanska 4/III

Naučite omiljeni strani jezik u kreativnom i podsticajnom okruženju, izaberite Centar za strane jezike Kontext. U našem programu nalaze se kursevi 29 svetskih jezika za decu i odrasle, kao i priprema za međunarodno priznate ispite iz engleskog i nemačkog jezika

London Calling studio za strane jezike
Miroslava Tirša 10

London Calling je stara škola u novom ruhu. Nakon 14 uspešnih godina Kreativnog jezičkog centra, škole osnovane u saradnji sa Oxford Centrom, promenila se administracija i škola je dobila novo ime - London Calling.

Škola stranih jezika Globe No 1
Dobanovacki put 50, Ugrinovački put 31 deo, br.41

Ukoliko i Vi želite da naučite neki od najpopularnijih svetskih jezika ili obnovite znanje, škola Globe No 1 je prava adresa za Vas. Na dve lokacije u Zemunu organizujemo kurseve engleskog, nemačkog, italijanskog i ruskog jezika za svaki stepen obrazovanja.

Škola jezika za decu Bubbles
Molerova 35a

Škola jezika za decu Bubbles otvorena je 2014. godine sa željom da deci i tinejdžerima ponudi idealne uslove za učenje engleskog i nemačkog jezika. Naš tim čine iskusni predavači koji rade po programima renomiranih svetskih izdavača: Oxford, Macmillan i Hueber.

Active english school škola stranih jezika za decu
Svetog Save 28a

Active English School je osnovan davne 2000. godine od strane ESOL predavača iz Britanije. Naši profesori su ceo život okruženi engleskim jezikom, neki zato što im je engleski maternji jezik, neki zato što su živeli i studirali u inostranstvu – tačnije, u engleskom govornom području.

Active english school škola stranih jezika
Svetog Save 28a

Active English School je osnovan davne 2000. godine od strane ESOL (English for Speakers of Other Languages) predavača iz Britanije. Naši profesori su ceo život okruženi engleskim jezikom, neki zato što im je engleski maternji jezik, neki zato što su živeli i studirali u inostranstvu – tačnije, u engleskom govornom području.

KFG Education Centar škola stranih jezika
Kralja Milana 20, IV sprat, st. 22.

KFG Education Centar škola stranih jezika pruža Vam priliku da naučite omiljeni strani jezik na dinamičan i zanimljiv način. U prijatnom ambijentu kod Beograđanke organizujemo kurseve engleskog, nemačkog, francuskog, italijanskog i španskog jezika za odrasle.

Škola stranih jezika Esperanto
Miloja Zakica 2a

Naučite omiljeni strani jezik na zanimljiv način, uz pomoć mladog i kreativnog tima predavača, koji Vas očekuje u školi stranih jezika Esperanto. Pored kurseva jezika za decu i odrasle, organizujemo i komunikološke radionice, umetničke večeri, kulturne prezentacije i sl.

Melart škola stranih jezika
Zrenjaninski put 7 (Krnjača)

Progovorite omiljeni jezik brzo i lako, izaberite Centar za učenje stranih jezika MelArt. Ljubitelji jezika svih uzrasta kod nas mogu pohađati kurseve nemačkog, engleskog, francuskog, španskog i grčkog jezika. Takođe organizujemo kurseve za firme po popularnim cenama

Predškolska ustanova vrtić Big bird
Dukljaninova 1

Dođite da rastemo, učimo, napredujemo i radujemo se zajedno.Nalazimo se u mirnom delu Voždovca, ali nudimo prevoz za sve naše polaznikeU Big Birdu čuvamo i usmeravamo Vaše dete od jaslenog uzrasta do završetka školskog obrazovanja, zato što Big Bird postoji kao vrtić, dnevni boravak za školarce i škola Engleskog jezika.

English Centar
Mića Radakovića 6/27
Studio stranih jezika English Language House
Preševska 60 (kod Gradske bolnice), Beograd

NOV I LAK NAČIN UČENJA PO NAJSAVREMENIJOJ CAMBRIDGE METODI

Finilingo obrazovni centar
Vlajkoviceva 25, (III sprat)

Savremenim pristupom nastavi uz upotrebu dodatnih didaktičkih materijala, kao i različitih kreativnih metoda za učenje stranih jezika (crtanje, pevanje, gluma, igranje) deca sa lakoćom uspevaju da savladaju gramatičke i leksičke jedinice i što je najvažnije – progovore…

Finilingo obrazovni centar
Vlajkoviceva 25, (III sprat)

Osnovna ideja Centra jeste da se akcenat stavi na samu upotrebu stranih jezika u praktičnim životnim situacijama. Nastavni program se odvija prema stranim udzbenicima renomiranih svetskih izdavačkih kuća…

English Centar - škola jezika za decu
Mića Radakovića 6/27

Škola jezika za decu English Centar iz Beograda polaznicima nudi efikasan način učenja jezika sa akcentom na konverzaciji.

Edukativni centar Professional English
Kraljice Marije 4

OTVARANJE NOVE LOKACIJE 1.11 I 2.11! Svi koji se upišu na otvaranju ostvaruju 30% popusta na kurs po izboru!

Skola stranih jezika Studio Mond
Internacionalnih brigada 45

U Skoli stranih jezika Studio Mond mozete uspesno i za kratko vreme nauciti sledece strane jezike:engleski, francuski, španski, nemački, ruski i italijanski.Jezici su oblikovani prema evropskim standardima, a vode ih iskusni predavači.

Bilingvist centar za strane jezike
Krunska 47a, Beograd

Usavršite strani jezik ili naučite novi. Odaberite neki od kurseva koje Vam nudi Bilingvist centar za strane jezike ili se pripremite za polaganje ispita za srednje skole i fakultete. Deo ponude je i srpski za strance.

Oxford akademija - skola stranih jezika Beograd
Mekenzijeva 53/ IV sprat

Osim u Beogradu naši centri za učenje stranih jezika nalaze se i u: Nišu, Kragujevcu, Jagodini, Ćupriji, Kruševcu, Paraćinu, Požarevcu, Smederevu, Kraljevu, Čačku, Užicu, Pančevu, Novom Sadu, Subotici i Vranju. Upis traje tokom cele godine!

Inlingua-Galindo škola starnih jezika za decu
Milentija Popovića 9

Jedna od najprestižnijih škola stanih jezika za decu u Beogradu sa dugom tradicijom svog postojanja pravi je izbor ukoliko želite da upišete svoje dete na kurs stranih jezika.

Bunny School skola stranih jezika
Prvomajska 6

Škola stranih jezika „Bunny School – English School & Playschool”, specijalizovana je za rad sa decom, tinejdžerima i mladima.Nase prostorije nalaze se u Zemunu,u Prvomajskoj ulici broj 6…

Inlingua-Galindo Škola stranih jezika
Milentija Popovica 9

Škole stranih jezika Inlingua omogucice vam kombinovani program učenja stranih jezika, kao i tematske poslovne kurseve i to na više lokacija u Beogradu.

Queen Victoria Education
Dečanska 2, V sprat, stan 13

Queen Victoria School program TALK WITH EASE bazira se na komunikacijskom pristupu gramatici i akcentu na komunikaciji (communicative teaching of grammar) odnosno predavanju gramatike i svih ostalih veština jezika kroz konverzaciju.

Speak Out - Centar za strane jezike
Grge Jankesa 10, Mirijevo

Centar za strane jezike "Speak Out" nudi Vam bogat program za učenje stranih jezika u prijatnom ambijentu, koji je prilagođen održavanju nastave u malim grupama od 2 do 8 polaznika, kao i za individualnu nastavu i potrebe pojedinaca.

Sunshine skola stranih jezika za decu
Bratstva i jedinstva 39

Škola stranih jezika "Sunshine" nalazi se u ulici Bratstva jedinstva 39, u Borči. Prve đake naša škola za učenje stranih jezika primila je 2003. godine, sa željom da svim zainteresovanim polaznicim pružimo mogućnost da savladaju engleski jezik na interesantan i kreativan način.

The English House
Studentska 23
Hellas Centar stranih jezika
Jurija Gagarina 231, lokal 248 T.C. Enjub

Za sve polaznike koji se upisuju u septembru ostvaruju 10% popusta.

BISC skola stranih jezika
Uzun Mirkova 3
Škola stranih jezika Rainbow School Beograd
Podavalska 78

Škola stranih jezika Rainbow School Beograd jedna je od najstarijih u gradu i uspešno radi od 1995. godine. Na četiri lokacije organizuju se kursevi engleskog, nemačkog i francuskog jezika za sve generacije. Takođe, škola je zvanični centar za pripremu Cambridge ispita.

Cambridge academy skole stranih jezika
Bulevar Mihajla Pupina 167, Brace Jerkovic 185 a II sprat

Škola stranih jezika Cambridge Academy nalazi se na dve lokacije u Beogradu i svim polaznicima pruža mogućnost da brzo i lako savladaju neki od sledećih jezika: engleski, nemački, španski, italijanski. Organizujemo kurseve i za sve strance koji žele da nauče srpski jezik.

Bunny School skola stranih jezika
Prvomajska 6

Škola stranih jezika „Bunny School – English School & Playschool”,nalazi se u Prvomajskoj ulici broj 6,na teritoriji opštine Zemun.U nastavi koristimo savremene programe sa originalnim britanskim udžbenicima

Idi na vrh strane