Dodaj firmu

Skola stranih jezika Eurolang

Škola stranih jezika Eurolang Vam omogućava da savladate svetske jezike brzo i lako uz stručne profesore. Polaznici su u mogućnosti da sami biraju tempo nastave, a sam nastavni plan je prilagođen polaznicima. U ponudi su kursevi za decu, kursevi za odrasle, kursevi za preduzeća, kursevi srpskog jezika za strance i pripreme za polaganje ispita za međunarodno priznate sertifikate.
Pročitaj više

Ljube Didica 32/3
Palilula, Beograd

ELI English Language Institute

ELI English Language Institute svojim polaznicima nudi mogućnost da savladaju najzastupljenije svetske jezike. U ponudi naše škole jezika su: kurs engleskog jezika, kurs francuskog jezika i kurs nemačkog jezika. Kursevi su namenjeni kako deci, tako i odraslima
Pročitaj više

Kralja Aleksandra Obrenovića 36
Mladenovac, Beograd

Škola engleskog jezika Linguista

Centar za strane jezike Linguista u svojoj ponudi ima kurseve engleskog, francuskog, italijanskog i nemačkog jezika. Kursevi se realizuju u formi standardnih, intenzivnih i konverzacijskih kurseva. Takođe, imamo kurs srpskog jezika za strance - Serbian for foreigners
Pročitaj više

Jurija Gagarina 229, lok 266, TC Enjub
Novi Beograd, Beograd

Škola jezika Viktor Sistem

Viktor Sistem je specijalizovana škola za učenje nemačkog i engleskog jezika koja se nalazi na dve lokacije u gradu – na Vidikovcu, u TC „Bazar Vidikovac“, na I spratu, i u Dimitrija Tucovića 13. Kod nas se možete spremiti za odlazak u inostranstvo ili za polaganje međunarodno priznatog sertifikata (Goete Institut).
Pročitaj više

Kneza Viseslava 63, T.c. Vidikovac, I sprat
Rakovica, Beograd

Škola stranih jezika Estudio Lngs

Ako želite da naučite novi jezik ili usavršite postojeće znanje, škola stranih jezika Estudio Lngs je topla preporuka za sve: deca predškolskog i školskog uzrasta, studenti, zaposleni Kursevi se održavaju po najsavremenijim metodama u prijatnom ambijentu škole na Karaburmi.
Pročitaj više

Vojvode Micka Krstića 38, pr 4
Palilula, Beograd

TESLA English

Savladajte engleski jezik 10 puta brže i lakše od klasičnog učenja, uz specijalnu metodu TESLA English zasnovanu na istim tehnikama vizuelizacije koje je koristio slavni naučnik. Primenom jedinstvenih mapa uma, znanje se lako usvaja i ostaje trajno primenljivo.
Pročitaj više

Makedonska 11
Stari grad, Beograd

Melart škola stranih jezika

Progovorite omiljeni jezik brzo i lako, izaberite Centar za učenje stranih jezika MelArt. Ljubitelji jezika svih uzrasta kod nas mogu pohađati kurseve nemačkog, engleskog, francuskog, španskog i grčkog jezika. Takođe organizujemo kurseve za firme po popularnim cenama
Pročitaj više

Zrenjaninski put 7 (Krnjača)
Palilula, Beograd

Kontext Centar za strane jezike

Naučite omiljeni strani jezik u kreativnom i podsticajnom okruženju, izaberite Centar za strane jezike Kontext. U našem programu nalaze se kursevi 29 svetskih jezika za decu i odrasle, kao i priprema za međunarodno priznate ispite iz engleskog i nemačkog jezika
Pročitaj više

Vuka Karadžića 6/l, Balkanska 4/III
Stari grad, Beograd

Škola engleskog jezika London Calling

London Calling je stara škola u novom ruhu. Nakon 14 uspešnih godina Kreativnog jezičkog centra, škole osnovane u saradnji sa Oxford Centrom, promenila se administracija i škola je dobila novo ime - London Calling.
Pročitaj više

Miroslava Tirša 10
Zemun, Beograd

Škola stranih jezika Globe No 1

Ukoliko i Vi želite da naučite neki od najpopularnijih svetskih jezika ili obnovite znanje, škola Globe No 1 je prava adresa za Vas. Na dve lokacije u Zemunu organizujemo kurseve engleskog, nemačkog, italijanskog i ruskog jezika za svaki stepen obrazovanja.
Pročitaj više

Dobanovacki put 50, Ugrinovački put 31 deo, br.41
Zemun, Beograd

Škola jezika za decu Bubbles

Škola jezika za decu Bubbles otvorena je 2014. godine sa željom da deci i tinejdžerima ponudi idealne uslove za učenje engleskog i nemačkog jezika. Naš tim čine iskusni predavači koji rade po programima renomiranih svetskih izdavača: Oxford, Macmillan i Hueber.
Pročitaj više

Molerova 35a
Vračar, Beograd

Škola engleskog jezika Active english school

Active English School je osnovan davne 2000. godine od strane ESOL (English for Speakers of Other Languages) predavača iz Britanije. Naši profesori su ceo život okruženi engleskim jezikom, neki zato što im je engleski maternji jezik, neki zato što su živeli i studirali u inostranstvu – tačnije, u engleskom govornom području.
Pročitaj više

Svetog Save 28a
Vračar, Beograd

Škola engleskog jezika Active english school

Active English School je osnovan davne 2000. godine od strane ESOL predavača iz Britanije. Naši profesori su ceo život okruženi engleskim jezikom, neki zato što im je engleski maternji jezik, neki zato što su živeli i studirali u inostranstvu – tačnije, u engleskom govornom području.
Pročitaj više

Svetog Save 28a
Vračar, Beograd

KFG Education Centar škola stranih jezika

KFG Education Centar škola stranih jezika pruža Vam priliku da naučite omiljeni strani jezik na dinamičan i zanimljiv način. U prijatnom ambijentu kod Beograđanke organizujemo kurseve engleskog, nemačkog, francuskog, italijanskog i španskog jezika za odrasle.
Pročitaj više

Kralja Milana 20, IV sprat, st. 22.
Stari grad, Beograd

Škola stranih jezika Esperanto

Naučite omiljeni strani jezik na zanimljiv način, uz pomoć mladog i kreativnog tima predavača, koji Vas očekuje u školi stranih jezika Esperanto. Pored kurseva jezika za decu i odrasle, organizujemo i komunikološke radionice, umetničke večeri, kulturne prezentacije i sl.
Pročitaj više

Miloja Zakica 2a
Čukarica, Beograd

Predškolska ustanova vrtić Big bird

Dođite da rastemo, učimo, napredujemo i radujemo se zajedno.Nalazimo se u mirnom delu Voždovca, ali nudimo prevoz za sve naše polaznikeU Big Birdu čuvamo i usmeravamo Vaše dete od jaslenog uzrasta do završetka školskog obrazovanja, zato što Big Bird postoji kao vrtić, dnevni boravak za školarce i škola Engleskog jezika.
Pročitaj više

Dukljaninova 1
Voždovac, Beograd

Škola stranih jezika Rainbow School Beograd

Škola stranih jezika Rainbow School Beograd jedna je od najstarijih u gradu i uspešno radi od 1995. godine. Na četiri lokacije organizuju se kursevi engleskog, nemačkog i francuskog jezika za sve generacije. Takođe, škola je zvanični centar za pripremu Cambridge ispita.
Pročitaj više

Podavalska 78
Rakovica, Beograd

Skola stranih jezika Skyline Academy

Dpbro je poznata poslovica “Koliko jezika znaš, toliko vrediš!” Škola stranih jezika “Skyline Academy” nudi Vam mogućnost da na zanimljiv, pristupačan i savremen način naučite omiljeni strani jezik i budete u stalnom kontaktu sa ljudima širom sveta.
Pročitaj više

Jelene Ćetković 14
Stari grad, Beograd

Škola engleskog jezika ima dovoljno za sve. Za mnoge govornike širom sveta engleski je maternji ili prvi strani jezik. Posle kineskog, predstavlja drugi po redu jezik na planeti po ukupnom broju korisnika – svaka četvrta osoba na svetu se njime služi. Engleski je danas glavni jezik interneta, neophodan i podrazmevan u svakom vidu poslovne komunikacije. Predstavlja glavno sredstvo sporazumevanja u svim granama međunaronog biznisa, diplomatije, filmske i muzičke industrije kao i nauke, tehnologije i obrazovanja. Za putovanja po celom svetu, engleski jezik je potreban gotovo koliko i pasoš.

Škola engleskog jezika

Uz malo truda i dobre volje, a uz pomoć stručnog predavačkog kadra i kvalitetnih udžbenika, svako može da savlada željen nivo engleskog jezika. Konkurs za upis na kurseve engleskog jezika uglavnom se raspisuje u septembru i februaru (na početku svakog semestra), ali pojedine škole formiraju nove grupe tokom čitave godine, ako se za tim ukaže potreba i obezbede potrebni uslovi (među kojima su raspoloživost profesora i dovoljan broj zainteresovanih polaznika).

Profesori u školama engleskog jezika imaju na umu da polaznici mogu na kurs doći sa izvesnim predznanjem, stoga se pre upisa u određenu grupu sprovodi praksa polaganja ulaznog testa kako bi se precizno odredilo na kom nivou znanja se nalazi novi polaznik.

Kursevi engleskog jezika

Kursevi engleskog jezika namenjeni su polaznicima svih uzrasta, potreba i interesovanja. Od uslova za napredak u poslu, preko ličnog usavršavanja, do učenja iz hobija – razloga za ovladavanjem engleskim jezikom je danas sve više. Kako bi se prilagodile različitim zahtevima svojih učenika, škole jezika organizuju različite tipove kurseva među kojima su najtraženiji:

  • opšti kursevi engleskog za odrasle podeljeni na više nivoa u kojima se časovi održavaju dva puta nedeljno u mentorskim grupama do 10 polaznika;
  • kursevi engleskog za decu;
  • intenzivni kursevi engleskog jezika (ubrzani kursevi);
  • pripremni kursevi za polaganje međunarodno priznatih ispita  FCE, CAE, CPE, IELTS i TOEFL;
  • konverzacijski kursevi engleskog;
  • specijalni kursevi engleskog za poslovnu korespondenciju;
  • individualni kursevi engleskog jezika;
  • online kursevi engleskog, itd.

Različiti nivoi i tipovi kurseva se najčešće organizuju na mesečnom, semestralnom i godišnjem nivou. Po uspešnom završetku pojedinačnog kursa, osim stečenog znanja, polaznici dobijaju i sertifikate koje izdaje škola jezika.

Učenje engleskog jezika

Većina kurseva engleskog jezika kod nas planira se i održava u skladu sa normama koje propisuje Zajednički evropski okvir za žive jezike (Common European Framework of Reference for Languages, skraćeno CEFR). CEFR sistem predstavlja jedinstven evropski standard za nivelaciju poznavanja i izučavanja jednog jezika. Prema ovom sistemu, učenje jednog stranog jezika podeljeno je na šest nivoa, od A1 do C2, u skladu sa kojima se kreiraju i kursevi: A1, A2, B1, B2, C1 i C2.

Nivo A1 je osnovni i predstavlja engleski za početnike, dok je polaznik koji uspešno završi kurs C2 najbliži nivou izvornog govornika i spreman za polaganje nekog od međunarodno priznatih ispita kao što su CAE, CPE, IELTS i TOEFL.

Časovi engleskog jezika

Časove engleskog jezika možete uzimati i privatno, i to tako što će diplomirani profesor doći kod vas na adresu ili ćete vi doći u prostorije predavača. Po mnogim istraživanjima, individualna nastava daje najbolje rezultate, jer je tada profesor direktno usmeren na polaznika, što sve povećava šansu da sve više gradiva usvoji za kratko vreme. 

Cene kurseva i časova engleskog jezika

Najtraženiji i najpristupačniji su opšti kursevi engleskog jezika i kursevi engleskog za decu koji koštaju od 3000 do 9000 dinara mesečno. Cena pripremnog kursa za polaganje nekog od međunarodno priznatih ispita može iznositi od 20000 do 30000 dinara, u koju je uključen ceo višemesečni tečaj.

Za individualnu nastavu, tj. časove engleskog jezika, potrebno je izdvojiti od 10 do 12 evra, za dvočas u trajanju od 90 minuta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane