Norveški jezik Uroš Kojić

4.5 | 4 ocena
Ulica: Klare Cetkin 1d/IV sp.st.18
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Norveški jezik Uroš Kojić
Mobilni: 064/

O nama

NORVEŠKI JEZIK UROŠ KOJIĆ


U današnje vreme norveški jezik je postao sve popularniji zbog velikog broja poslovnih prilika koje se javljaju u Skandinavskim zemljama. Časovi norveškog jezika su posebno važni farmaceutima, lekarima, bolničarima, medicinskim sestrama i inženjerima, koji žele da se usavrše u Norveškoj ili da tamo provedu deo svoje profesionalne karijere, jer su profili njihovih zanimanja veoma traženi u ovoj zemlji na severu Evrope.

Ako ste više naklonjeni individualnom radu ili imate potrebu da za kraće vreme savladate određeni nivo jezika, individualni časovi norveškog jezika su pravo rešenje za Vas. Kurs norveškog jezika u okviru individualne nastave je osmišljen tako da se uklopi i prilagodi ličnim potrebama korisnika. U našoj ponudi nalazi se svi nivoi, od početnog do najvišeg.

Prednost ovog kursa je činjenica da se kompletan nastavni proces skraćuje, s obzirom da je rad sa pojedincem drugačiji od rada u grupi. Jedna od najvećih pogodnosti koju Vam pružaju individualni časovi norveškog jezika je ta što dinamiku nastave, kao i termine kada će se predavanja održati možete odrediti sami, odnosno prilagoditi ih Vašem rasporedu i obavezama. Uz dogovor sa profesorom izrađuje se poseban program podređen isključivo Vašim ciljevima.

Profesor norveškog jezika Uroš Kojić poseduje višegodišnje iskustvo rada u školama stranih jezika. Dugi niz godina radio je kao profesor norveškog jezika u jednoj od vodećih škola stranih jezika St. Nicolas school. Osim toga, poseduje iskustvo u radu i kao profesor engleskog jezika.

Osim individualnih časova norveškog jezika, postoji i mogućnost organizovanja rada u grupi. Ukoliko želite da zajedno sa Vašim prijateljima ili kolegama učite norveški jezik, naša škola norveškog jezika je idealno rešenje za Vas.

Pored časova norveškog organizujemo i individualne časove engleskog jezika svih nivoa, od početnog do najvišeg. Takođe, nudimo Vam mogućnost prevođenja tekstova, materijala i dokumenata sa norveškog i engleskog jezika na srpski i obrnuto.

Individualni časovi norveškog jezika prilagođeni Vašim potrebama
Kurs norveškog jezika svih nivoa, od početnog do najvišeg

Norveški jezik Uroš Kojić, Beograd

Nudimo i:

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Bunny School skola stranih jezika, Prvomajska 6, Zemun, Beograd
  Cambridge academy skole stranih jezika, Bulevar Mihajla Pupina 167, Brace Jerkovic 185 a II sprat, Novi Beograd, Beograd
  The English House, Studentska 23, Novi Beograd, Beograd
  English Centar, Mića Radakovića 6/27, Zemun, Beograd
  Inlingua-Galindo Škola stranih jezika, Milentija Popovica 9, Novi Beograd, Beograd
  Eduka centar, Bulevar Arsenija Čarnojevića 84, Beograd, Trg mladenaca 5, Novi Sad, Novi Beograd, Beograd
  BISC skola stranih jezika, Uzun Mirkova 3, Stari grad, Beograd
  Studio Oskar škola stranih jezika, Bulevar Mihaila Pupina 10 D/I, drugi sprat (YU Biznis centar), Novi Beograd, Beograd
  London Calling studio za strane jezike, Miroslava Tirša 10, Zemun, Beograd
  Kontext Centar za strane jezike, Vuka Karadžića 6/l, Balkanska 4/III, Stari grad, Beograd