Dodaj firmu

Active english school škola stranih jezika za decu

Active English School je osnovan davne 2000. godine od strane ESOL predavača iz Britanije. Naši profesori su ceo život okruženi engleskim jezikom, neki zato što im je engleski maternji jezik, neki zato što su živeli i studirali u inostranst...
Pročitaj više

Svetog Save 28a
Vračar, Beograd

Sunshine skola stranih jezika za decu

Škola stranih jezika "Sunshine" nalazi se u ulici Bratstva jedinstva 39, u Borči. Prve đake naša škola za učenje stranih jezika primila je 2003. godine, sa željom da svim zainteresovanim polaznicim pružimo mogućnost da savladaju engleski j...
Pročitaj više

Bratstva i jedinstva 39
Borča, Beograd

Bunny School skola stranih jezika

Škola stranih jezika „Bunny School – English School & Playschool”, specijalizovana je za rad sa decom, tinejdžerima i mladima. Nase prostorije nalaze se u Zemunu,u Prvomajskoj ulici broj 6…
Pročitaj više

Prvomajska 6
Zemun, Beograd

Inlingua-Galindo škola starnih jezika za decu

Jedna od najprestižnijih škola stanih jezika za decu u Beogradu sa dugom tradicijom svog postojanja pravi je izbor ukoliko želite da upišete svoje dete na kurs stranih jezika.
Pročitaj više

Milentija Popovića 9
Novi Beograd, Beograd

English Centar - škola jezika za decu

Škola jezika za decu English Centar iz Beograda polaznicima nudi efikasan način učenja jezika sa akcentom na konverzaciji.
Pročitaj više

Mića Radakovića 6/27
Zemun, Beograd

Škola jezika za decu Bubbles

Škola jezika za decu Bubbles otvorena je 2014. godine sa željom da deci i tinejdžerima ponudi idealne uslove za učenje engleskog i nemačkog jezika. Naš tim čine iskusni predavači koji rade po programima renomiranih svetskih izdavača: Oxfor...
Pročitaj više

Molerova 35a
Vračar, Beograd

Škola jezika za decu - Viktor Sistem

Viktor Sistem je specijalizovana škola za strane jezike, koja omogućava deci lako savladavanje nemačkog i engleskog jezika. Vaše dete će brzo savladati sve gramatičke i pravopisne barijere. Imamo pažljivo prilagođen program koji deci olakša...
Pročitaj više

Kneza Viseslava 63, T.c. Vidikovac, I sprat,
Rakovica, Beograd

Centar Linguista škola jezika za decu

Centar Linguista škola jezika za decu ima posebno osmišljene kurseve stranih jezika prilagođenih uzrastu dece. Za najmlađe smo pripremili: kurs engleskog, francuskog, nemačkog i italijanskog jezika. Časovi se odvijaju dva puta nedeljno po 6...
Pročitaj više

Jurija Gagarina 229, lok 266, TC Enjub
Novi Beograd, Beograd

Happy Owl - škola stranih jezika

Happy Owl edukativni centar nudi individualne i grupne časove u sklopu škole stranih jezika za sve nivoe znanja od početnog do naprednog.
Pročitaj više

Bulevar Oslobođenja 307
Voždovac, Beograd

Skola stranih jezika Kente

Vidikovacki venac 73b, Beograd
Rakovica, Beograd

St. Brendan's center studio za ucenje jezika i rada na računaru

Škola stranih jezika "Saint Brendan's" smeštena je na Dedinju. Posle decenije uspešnog rada, možemo se pohvaliti mnoštvom zadovoljnih polaznika, kojima smo omogućili da nauče strani jezik po želji.
Pročitaj više

Veljka Lukića 14 (Pavla Jurišića Šturma 14), Dedinje
Savski venac, Beograd

Škola jezika za decu Tulumba

Škola jezika za decu Tulumba nalazi se u naselju Borča na adresi Zrenjaninski put 94. Naša škola nudi kurseve za decu koji se održavaju tokom cele školske godine.
Pročitaj više

Zrenjaninski put 94
Borča, Beograd

Creatrix - skola jezika za decu

Škola jezika za decu Creatrix bavi se edukacijom na engleskom i italijanskom jeziku kroz kreativne radionice (likovne, muzičke, fotografske)
Pročitaj više

Hilandarska 38, Beograd
Stari grad, Beograd

Skola jezika za decu Kolarac

Studentski trg 5, Beograd
Stari grad, Beograd

Butterfly learning centre skole stranih jezika za decu

Škola stranih jezika za decu "Butterfly Learning Centre" se nalazi na dve lokacije u Beogradu. Prva je na Voždovcu, na Banjici u Paunovoj ulici broj 12, a druga na Vidikovcu u TC "Bazar" u ulici Kneza Višeslava 63/2 - 62
Pročitaj više

Kneza Višeslava 63
Voždovac, Beograd

Skola engleskog za decu Smart kids

SMART KIDS je licencirani centar za učenje Engleskog jezika, namenjen deci i mladima.
Pročitaj više

Stevana Markovica 11 (Kej), Zemun i Dusana Vukasovica 57, Blok 62, Novi Beograd
Zemun, Beograd

St Nicolas School škola stranih jezika

Bulevar Zorana Đinđića 45v
Novi Beograd, Beograd

Škola jezika za decu OU Znanje

Kursevi engleskog, nemačkog i francuskog jezika za osnovce uškoli Vašeg deteta. Trajanje 9 meseci, 2 puta nedeljno po 1 čas. Najniže cene.
Pročitaj više

Glavna 18
Zemun, Beograd

Verbatim škola stranih jezika za decu

Sinđelićeva 8, Vračar
Vračar, Beograd

Škola jezika za decu Little Dreams

Vojvode Putnika 22, Senjak
Savski venac, Beograd

Škola engleskog za decu Mali Radoznalac

Škola engleskog jezika Mali Radoznalac organizuje kurseve za decu uzrasta od 3 do 10 godina u prijatnom prostoru na Crvenom krstu. Kroz igru, pokret, ples i glumu, deca na zabavan i veseo način stiču osnovna znanja iz engleskog jezika.
Pročitaj više

Jovana Rajica 1/4, ( Crveni krst )
Vračar, Beograd

Caput Mundi škola jezika za decu

Dobro došli u Centar za učenje stranih jezika CAPUT MUNDI! Škola stranih jezika Caput Mundi nudi kurseve engleskog, nemačkog, španskog, francuskog, italijanskog, grčkog, japanskog, norveškog i švedskog jezika za decu
Pročitaj više

Čede Mijatovića 3
Zvezdara, Beograd

Skola stranih jezika za decu Language Workshop

Vlajkoviceva 19
Stari grad, Beograd

Škola jezika za decu Lexis

Škola jezika za decu Lexis se nalazi u ulici 16. oktobar 15, u naselju Mirijevo. Ono što izdvaja našu školu jesu naši zadovoljni učenici.
Pročitaj više

16. oktobar 15
Zvezdara, Beograd

Škola jezika za decu Gorson

Škola jezika za decu Gorson nalazimo se u Zemunu u ulici Kapetana Radiča Petrovića broj 32. Škola je nudi različite vrste kurseva za sve uzraste od najmlađih do najstarijih.
Pročitaj više

Kapetana Radiča Petrovića 32
Zemun, Beograd

Škola jezika za decu Helen Doron School

Škola jezika za decu Helen Doron School se nalazi u ulici Zrmanjska 27, na opštini Čukarica. U našoj školi programi su osmišljeni za podučavanje dece uzrasta od 3 meseca do 19 godina.
Pročitaj više

Zrmanjska 27
Čukarica, Beograd

Škola jezika za decu Berlitz

Škola jezika za decu Berlitz nalazi se u ulici Makenzijeva 37, na Vračaru. U školi se vodimo Berlitz metodom učenja jezika koja garantuje brzo usavršavanje konverzacije.
Pročitaj više

Makenzijeva 37
Vračar, Beograd

Škola engleskog jezika za decu Akademija Mission

Akademija Mission nalazi se u Zemunu u ulici Glavna 18. Naš cilj je da pomognemo deci da jednostavno i brzo kroz kurseve stranih jezika usavrše svoje znanje.
Pročitaj više

Glavna 18
Zemun, Beograd

Škola jezika za decu Kontext

Škola jezika za decu Kontext nalazimo se u Balkanskoj ulici br. 4/3, opština Savski venac. Naša škola je specijalizovana učenje i podučavanje stranih jezika.
Pročitaj više

Balkanska 4/3
Savski venac, Beograd

Škola jezika za decu Urban school

Škola jezika za decu Urban school nalazi se na Voždovcu u ulici Bilećka 37/1. Škola za učenje stranih jezika i pružanje prevodilačkih usluga.
Pročitaj više

Bilećka 37/1
Voždovac, Beograd
Iskustva i preporuke posetilaca
Milos Mandic
08.06.2019 05:56

Škole jezika za decu postoje da bi mališane od malih nogu naučile kako se postaje građanin sveta, a najlakši način za to je da znaju engleski ili nemački, na primer. Jedna od najboljih je Creatrix - skola jezika za decu i mogu samo da prenesem sve pohvale. Profesori su jako dobri pedagozi, znanje se plasira na vrlo suptilan način, tako da deca sve usvajaju lako i jednostavno. Pozdrav od porodice Mandić iz Beograda!

Creatrix - skola jezika za decu
Dejan Vlaisavljevic
08.06.2019 05:54

Ako ne znate da radite na računaru - u 21. veku ste nepismeni, a isto je tako i ako ne poznajete engleski... Deca koja ne barataju ovim stranim jezikom, u društvu se osećaju izopšteno, jer ga svi dobro poznaju. Osim toga, engleski vam otvara sva vrata, kasnije u životu. Zato i postoje škole jezika za decu, a izbor mene i moje supruge je - Sunshine skola stranih jezika za decu. Vrlo smo zadovoljni i samo možemo da prenesemo iskrene preporuke! Pozdrav od Dejana!

Sunshine skola stranih jezika za decu
Pavle Dundjerovic
08.06.2019 05:51

Otac sam dvoje dece, i oboje odlaze na časove u Caput Mundi školu jezika za decu. Nalazi nam se u susedsvu, a i da to nije slučaj, opet bismo decu odvodili u ovu školu, jer smatramo da je najbolja. Profesori znaju kako da priđu mališanima, da im pomognu da što bolje usvoje znanje, tako da im strani jezik postane poput maternjeg... Sve pohvale za Caput Mundi školu jezika za decu od porodice Dundjerović!

Caput Mundi škola jezika za decu
Julija Miscevic
08.06.2019 05:50

Moja ćerka pohađa časove engleskog jezika u Školi jezika za decu Bubbles. Danas je potrebno, tj. neophodno da se zna engleski, jer bez njega ne možete ništa - dete sutra ne može da studira van granica Srbije, neće moći da radi u inostranoj kompaniji, pa čak i domaće firme zahtevaju kao obavezno znanje barem engleskog, a često je tu i nemački jezik... Zbog toga su škole jezika za decu zaista neminovnost.

Škola jezika za decu Bubbles
Miroslava Anastasijevic
08.06.2019 05:48

Škola jezika za decu Bubbles je za nas najbolja! Svaki put kada se naša ćerka vrati sa časova, mi je pitamo šta je novo naučila, kako su se ponašali profesori, i uvek dobijamo samo reči hvale. Zbog toga ovu školu jezika preporučujemo svim roditeljima koji za svoju decu žele samo najbolje. VErujte nam, ulaganje u obrazovanje će vam se uvek višestruko isplatiti, jer stvarate od svoje dece građane sveta, time što im omogućavate da nauče strane jezike!

Škola jezika za decu Bubbles
Stevan Stojiljkovic
08.06.2019 05:46

Finilingo obrazovni centar pruža zaista sjajne uslove kada je u pitanju učenje stranih jezika za najmlađe. Supruga i ja smatramo da dete mora da zna barem dva strana jezika, kako bi se snašlo sutra u svetu koji ima sve više kriterijume kod obrazovanja, zapošljavanja, itd. Stoga ne štedimo kada su u pitanju škole jezika za decu i uvek se trudimo da pratimo napredak, da vidimo šta je novo i korisno naučeno... Sve preporuke za Finilingo obrazovni centar!!!

Finilingo obrazovni centar
Katarina Predojevic
08.06.2019 05:44

Kad ne znate engleski, isto je kao i da ne znate da radite na računaru. Jednostavno, to su neke stvari koje su podrazumevane u 21. veku i nepoznavanje istih znači nepismenost... Zbog toga moj sin pohađa časove u English Centar - škola jezika za decu i vrlo smo zadovoljni njegovim napretkom. Učenje jezika je postala potreba, stoga ne štedimo novac, ali želimo uvek da vidimo šta je novo naučio i da je sve bolji.

English Centar - škola jezika za decu
Snezana Milosavljevic
08.06.2019 05:43

Imam dve unuke, i one odlaze na privatne časove u Caput Mundi školu jezika za decu. Vrlo sam zadovoljna kada mogu sa njima da razgovaram na engleskom, jer i sama dobro poznajem taj jezik. Kasnije planiramo da proširimo učenje sa još jednim stranim jezikom, pošto je to znanje koje se uvek isplati. U tom smislu, ulaganje u škole jezika za decu jeste ulaganje u njihovu budućnost. Nemojte štedeti. Veliki pozdrav od Snežane iz Beograda!

Caput Mundi škola jezika za decu
Miroslav Jelenic
08.06.2019 05:41

Moja supruga i ja želimo da nam deca sutra budu građani sveta. Imamo dva sina i ćerku, uzrasta od 14, 12 i 8 godina. Zbog toga je naš izbor bio - Inlingua-Galindo škola starnih jezika za decu. Vrlo smo zadovoljni i želimo da nam mališani nauče engleski a i nemački, takođe. To će im kasnije u životu, otvoriti sva vrata, i kada je reč o zaposlenju i kada se radi o sklapanju kontakata sa ljudima, zbog toga ne bi trebalo da se štedi novac za škole jezika za decu.

Inlingua-Galindo škola starnih jezika za decu
Mirjana Vukovic
08.06.2019 05:39

Moje unuke pohađaju Bunny School skola stranih jezika, i veoma smo svi zadovoljni kako su se snašle. To pre svega zavisi od predavača, a ovde rade ljudi koji zaista znaju da priđu mališanima kroz igru i zabavu, tako da oni vrlo upiju gradivo... Danas je potrebno da se zna barem dva svetska jezika, a što više to bolje... Zato su škole jezika za decu postale potreba, a ne luksuz kako je to nekada smatrano...

Bunny School skola stranih jezika
Danijela Stepanovic
08.06.2019 05:38

Sunshine skola stranih jezika za decu, škola je koju su počele da pohađaju moje ćerke, jedna od sedam a druga od devet godina. Vrlo smo zadovoljni kako napreduju, i pre svega, odnosom koji predavači imaju prema njima. Deca uče kroz igru i to je možda najvažnija prednost koju imaju škole jezika za decu. Naime, najmlađi uče jednostavno, prosto sve upijaju i nije im potreban napor da bi savladala gradivo, kao što je slučaj sa odraslim ljudima.

Sunshine skola stranih jezika za decu
Darko Milovanovic
08.06.2019 05:36

Škola jezika za decu OU Znanje - ovo je naš izbor kada su u pitanju škole jezika. Supruga i ja želimo da nam deca govore barem dva strana jezika, i to u najvišem mogućem nivou, tako da im sutra budu otvorena sva vrata, tj. da mogu da se zaposle i u domaćim i u stranim kompanijama, te da mogu da ostvaruju kontakte sa ljudima iz celog sveta, tako da jezik ne bude nikakva prepreka. Zato su škole jezika za decu prava stvar!

Škola jezika za decu OU Znanje
Marko Miljanovic
08.06.2019 05:34

Moji sinovi pohađaju Creatrix - skola jezika za decu, i veoma smo zadovoljni. U početku, supruga i ja smo birali škole jezika za decu, ali nam se spomenuta najviše dopala, stoga je rado preporučujemo svima ostalima. Imaju najbolji pristup mališanima, znaju kako da im prenesu znanje, tako da im engleski jezik postane poput srpskog, gotovo isto kao da im je maternji. Pozdrav od Marka iz Beograda!

Creatrix - skola jezika za decu
Jovana Ristić
08.06.2019 05:32

Deca najlakše usvajaju strane jezike, ona zapravo upijaju strane reči i izraze poput sunđera... Zato smo svoje mališane usmerili ka Active english school škola stranih jezika za decu, jer je to bio najbolji način da savladaju engleski kao da su nativni govornici. Škole jezika za decu su danas jako popularne, i to sa dobrim razlogom, jer zaista više nego ikada važi pravilo - koliko jezika govoriš, toliko vrediš!

Active english school škola stranih jezika za decu
Sunčica Bogojević
08.06.2019 05:31

Engleski za decu English Studio Junior, bio je naš izbor kada su u pitanju škole jezika za decu. Prosto, želeli smo da naši mališani nauče engleski kao da im je to maternji jezik, a pokazalo se, da časovi koje pohađaju u školi nisu dovoljni. Danas ne možete da se zaposlite u nijednoj kompaniji, domaćoj ili stranoj, ukoliko ne poznajete jezik, tako da nismo imali dilemu oko privatnih časova. Sve preporuke!

Engleski za decu English Studio Junior
Petra Nikolic
08.06.2018 12:38

Po preporuci sam upisala dete u Studio Oskar,skolu stranih jezika na usavrsavanje engleskog jezika. Mogu vam toplo preporuciti bas ovu skolu stranih jezika koja se nalazi u Beogradu,zato sto profesori koji drze nastavu su odlicni u svom poslu,sa lakocom dete uspe da savlada sve sto se predaje. Prezadovoljni smo postignutim.

Škola jezika za decu Studio Oskar
Petra Nikolic
28.05.2018 02:13

Najbolja skola stranih jezika.Odusevili ste me!. Active english school je pravi izbor i preporucujem svakom kome ko zeli da nauci ili usavrsi znanje Engleskog jezika kako odrasli tako i njihova deca. Svaka cast i veliki pozdrav!!!!!!!!!

Active english school škola stranih jezika za decu
Svetlana Miskovic
14.11.2017 12:00

Sve pohvale za ovu skolu stranih jezika na Ceraku..

Škola stranih jezika Sunland
Ilija Radovic
28.06.2017 09:29

Najmladji djaci nastavu pohadjaju jednom nedeljno po sat vremena i uce brojeve,boje, zivotinje i druge osnovne pojmove sa pravilnim britanskim izgovorom.Vec na sledecem nivou prelaze na jedan dvocas nedeljno.

Active english school škola stranih jezika za decu
Jovica Vitakic
28.06.2017 09:25

Strucni edukatori koji poseduju dugogodisnje iskustvo u radu sa decom od kojih su neki edukatori na maternjem jeziku,omogucuju detetu da slusa pravilan izgovor i konstantnim ponavljanjem stekne nove vestine.

Creatrix - skola jezika za decu
Andrija Atanaskovic
28.06.2017 09:23

Skola stranih jezika za decu organizuje letnje kampove za svu decu.Uz brojne pogodnosti,popuste i besplatne dramske radionice,ova skola Butterfly Learning Centre predstavlja pravi izbor za svu decu skolskog uzrasta.

Butterfly learning centre skole stranih jezika za decu
Damjana Bursać
10.04.2017 01:42

Odlicna skola stranih jezika. Deca od par mojih prijateljica je pohadjalo skolu jezika Mogi i prezadovoljne su rezultatima koja su njihova deca ostvarila.

Škola jezika za decu Mogi
Maja Matic
05.04.2017 11:58

U ovoj skoli profesori su veoma strucni,metodoloski su obuceni za rad sa decom i mladima.Njihovi programi osmisljeni su tako da prate opsti intelektualni i psihofizicki razvoj njihovi djaka.Teme koje se obradjuju prosiruju opste obrazovanje i opstu kulturu dece i mladih.

Bunny School skola stranih jezika
Kristina Milosevic
05.04.2017 11:49

U veoma prijatnom ambijentu skole stranih jezika za decu inlingua Galindo pruzena je prilika deci i mladima,da sa lakocom,brzo i na veoma efikasan nacin savladaju strani jezik po njihovom izboru.

Inlingua-Galindo škola starnih jezika za decu
Ilija Radovic
05.04.2017 11:47

Nastava se odvija po savremenim nastavnim metodama poznatih svetskih izdavaca,uz koriscenje originalnih audio i video materijala,uz koriscenje biblioteke,casopisa, konsultacije s profesorima,pripreme za zvanicne ispite Evropske zajednice.

Caput Mundi škola jezika za decu
Maja Matic
02.01.2017 09:21

Imaju mnoge savremene metode tako da je kurs pravo uzivanje.U prijatnom ambijentu ove skole docekace vas strucni i iskusni predavaci koji su nosioci celta sertifikata,sto podrazumeva rad po najsavremenojoj Cembridz metodi.

English Centar - škola jezika za decu
Kristina Milosevic
02.01.2017 09:16

Prilikom upisa svako dete radi prijemni test na osnovu koga se odredjuje nivo znanja polaznika a samim tim i kurs.Nakon zavrsenog kursa i uspesno polozenog zavrsnog ispita sva deca dobijaju sertifikat centra kao potvrdu njihovog nivoa znanja.

Finilingo obrazovni centar
Ilija Radovic
02.01.2017 09:13

Veoma zanimljivi kursevi praceni sa raznim multimedijalnim prezentacijama za najmladje polaznike.Skola je vec nekoliko godina unazad visoko kotirana u gradu.Svidja mi se sto su profesori bas strpljivi i posveceni deci.

Studio za strane jezike Englishville
Andrija Atanaskovic
25.06.2016 06:19

Pored jezickog znanja ovde se deca edukuju i o ostalim korisnim stvarima koja su vezana za usvajanje drustvenih i socijalnih osobina i zapazanja.Prezadovoljan sam napredkom svog deteta.Sve pohvale profesorima engleskokg jezika.

Sunshine skola stranih jezika za decu
Milos Topalovic
25.06.2016 06:16

Efikasan i priznat kurs jezika za sve osnovce.Skola engleskog jezika,skola nemackog jezika,skola francuskog jezika. Dobra vestina govora,citanja i pisanja na engleskom, nemackom i francuskom jeziku,omogucice detetu da u daljem skolovanju ostvari zeljene rezultate.

Škola jezika za decu OU Znanje
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane