English Centar - škola jezika za decu

5.0 | 7 ocena
Ulica: Mića Radakovića 6/27
Grad: Beograd
Opština: Zemun
English Centar - škola jezika za decu
Telefon: 011/
Mobilni: 064/
www.englishcentar.rs

O nama

ENGLISH CENTAR - ŠKOLA JEZIKA ZA DECU


Škola stranih jezika English Centar osnovana je 2012. godine i svojim polaznicima nudi kurseve engleskog jezika za decu i odrasle koji su koncipirani tako da je konverzacija na prvom mestu. Posebnu pažnju u našem radu posvećujemo interaktivnom učenju, koje podrazumeva, pre svega, pričanje na željenom jeziku.

U prijatnom ambijentu naše škole dočekaće Vas stručni i iskusni predavači koji su nosioci CELTA sertifikata, što podrazumeva rad po najsavremenojoj CAMBRIDGE metodi. Uz pomoć raznovrsnog materijala i savremenog pristupa u nastavi, kurs engleskog jezika za odrasle i decu, odnosno časovi engleskog jezika, za naše polaznike predstavljaju pravo uživanje. Rad se odvija u malim grupama, do petoro polaznika, a nakon položenog završnog testa, svaki polaznik dobija sertifikat koji je usklađen sa zajedničkim jezičkim okvirom (Common European Frame).

Škola engleskog jezika za decu English Centar nudi Vam sledeće kurseve:

 •  - Engleski za predškolce
 •  - Engleski za osnovce
 •  - Engleski za srednjoškolce
 •  - Individualni časovi engleskog jezika
 •  - Časovi engleskog jezika bazirani na konverzaciji


Engleski za predškolce namenjen je deci uzrasta od 4 do 7 godina koji se uz pomoć igre i muzike upoznaju sa osnovama jezika. Sa željom da mališani uživaju u učenju sa svojim vršnjacima, u našem radu koristimo originalne udžbenike i audio-vizuelni materijal vodećih svetskih proizvođača, kao i najsavremenija nastavna sredstva.

Osim najmlađih učenika, u našem programu nalazi se i kurs engleskog jezika za decu školskog uzrasta. Sa željom da deca usvoje i razviju potrebne jezičke veštine i znanja, na kursu se obrađuju zanimljive teme i aktivnosti koje su svojstvene njihovom uzrastu. Kurs traje tokom cele školske godine i sastoji se od 64 časa po 50 minuta, dva puta nedeljno.

Škola engleskog jezika English Centar organizuje i kurseve engleskog jezika za srednjoškolce, u više nivoa, od početnih do viših. Kursevi traju 1 ili 2 semestara, a nakon uspešnog završetka višeg nivoa, polaznici su spremni za polaganje Kembridž ispita FCE, CAE i CPE radi dobijanja njihovih diploma, koje omogućavaju ulazak u akademski svet na engleskom jeziku.

Pored kurseva za decu, škola English Centar organizuje i:

 •  - Kurseve engleskog jezika za odrasle
 •  - Kurseve za preduzeća
 •  - Pripremu za KET, PET, FCE, CPE, CAE, IELTS, TOEFL
 •  - Usluge prevođenja


Osim opšteg kursa engleskog jezika, jedan od prioriteta u našem radu jeste i priprema za KET, PET, FCE, CPE, CAE, IELTS, TOEFL, međunarodne sertifikate za engleski jezik. Ovaj kurs engleskog jezika koncipiran je tako da se polaznici u potpunosti pripreme i dobiju željeni sertifikat sa najvišom ocenom.

Za sve firme koje žele da unaprede znanja svojih zaposlenih, organizujemo kurseve engleskog jezika za preduzeća koji mogu da budu opšti kursevi, kao i tematski poslovni tečajevi, svih nivoa. Možete odabrati grupnu, individualnu i poluindividualnu nastavu, kao i standardni ili intenzivni kurs. Takođe, u našoj školi pružamo usluge prevođenja sa engleskog na srpski i obrnuto, po najpovoljnijim cenama.

Najbolja škola engleskog jezika za decu Zemun.
Kursevi engleskog jezika za odrasle i preduzeća.
Mogućnost rada sa profesorima iz Engleske, Amerike, Australije.
Časovi bazirani na konverzaciji.

English Centar – škola stranih jezika za decu, Mića Radakovića 6/27, Zemun, Beograd

Cenovnik

5 najnovijih iz cenovnika

1. INDIVIDUALNA NASTAVA
60 MIN = 1.000 RSD
2. ŠKOLARCI
64 X 50 MIN = 8 X 3.200 RSD
3. PREDŠKOLCI
64 X 30 MIN= 8 X 2.400 RSD
Pogledajte ceo cenovnik

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Katarina Predojevic
  08.06.2019 05:44

  Kad ne znate engleski, isto je kao i da ne znate da radite na računaru. Jednostavno, to su neke stvari koje su podrazumevane u 21. veku i nepoznavanje istih znači nepismenost... Zbog toga moj sin pohađa časove u English Centar - škola jezika za decu i vrlo smo zadovoljni njegovim napretkom. Učenje jezika je postala potreba, stoga ne štedimo novac, ali želimo uvek da vidimo šta je novo naučio i da je sve bolji.

  Maja Matic
  02.01.2017 09:21

  Imaju mnoge savremene metode tako da je kurs pravo uzivanje.U prijatnom ambijentu ove skole docekace vas strucni i iskusni predavaci koji su nosioci celta sertifikata,sto podrazumeva rad po najsavremenojoj Cembridz metodi.

  Firme u blizini

  Bunny School skola stranih jezika, Prvomajska 6, Zemun, Beograd
  Inlingua-Galindo škola starnih jezika za decu, Milentija Popovića 9, Novi Beograd, Beograd
  Sunshine skola stranih jezika za decu, Bratstva i jedinstva 39, Borča, Beograd
  Finilingo obrazovni centar, Vlajkoviceva 25, (III sprat), Stari grad, Beograd
  Active english school škola stranih jezika za decu, Svetog Save 28a, Vračar, Beograd
  Škola jezika za decu Bubbles, Molerova 35a, Vračar, Beograd
  Škola jezika za decu - Viktor Sistem, Kneza Viseslava 63, T.c. Vidikovac, I sprat,, Rakovica, Beograd
  Centar Linguista škola jezika za decu, Jurija Gagarina 229, lok 266, TC Enjub, Novi Beograd, Beograd
  Happy Owl - škola stranih jezika, Bulevar Oslobođenja 307, Voždovac, Beograd
  Idi na vrh strane