Dodaj firmu

Plava zvezda edukativni centar

Edukativni Centar Plava Zvezda nalazi se na Voždovcu. Prostor je predviđen za produženi boravak dece, različite umetničke radionice van boravka i školu pripreme školaraca za umetničke srednje škole.
Pročitaj više

Franje Kluza 2b, Kaluđerica
Beograd

Aleksandra časovi engelskog jezika

Privatni časovi engleskog jezika u Zemunu po potrebama klijenta. Online časovi i privatni časovi za osnovce i srednjoškolce. Konverzacijski časovi za sve nivoe.
Pročitaj više


Zemun, Beograd

Happy Owl - škola stranih jezika

Happy Owl edukativni centar nudi individualne i grupne časove u sklopu škole stranih jezika za sve nivoe znanja od početnog do naprednog.
Pročitaj više

Bulevar Oslobođenja 307
Voždovac, Beograd

Active english school škola stranih jezika za decu

Active English School je osnovan davne 2000. godine od strane ESOL predavača iz Britanije. Naši profesori su ceo život okruženi engleskim jezikom, neki zato što im je engleski maternji jezik, neki zato što su živeli i studirali u inostranst...
Pročitaj više

Svetog Save 28a
Vračar, Beograd

Melart škola stranih jezika

Progovorite omiljeni jezik brzo i lako, izaberite Centar za učenje stranih jezika MelArt. Ljubitelji jezika svih uzrasta kod nas mogu pohađati kurseve nemačkog, engleskog, francuskog, španskog i grčkog jezika. Takođe organizujemo kurseve z...
Pročitaj više

Zrenjaninski put 7 (Krnjača)
Palilula, Beograd

Škola stranih jezika Estudio Lngs

Ako želite da naučite novi jezik ili usavršite postojeće znanje, škola stranih jezika Estudio Lngs je topla preporuka za sve: deca predškolskog i školskog uzrasta, studenti, zaposleni Kursevi se održavaju po najsavremenijim metodama u prijat...
Pročitaj više

Vojvode Micka Krstića 38, pr 4
Palilula, Beograd

London Calling studio za strane jezike

London Calling je stara škola u novom ruhu. Nakon 14 uspešnih godina Kreativnog jezičkog centra, škole osnovane u saradnji sa Oxford Centrom, promenila se administracija i škola je dobila novo ime - London Calling.
Pročitaj više

Miroslava Tirša 10
Zemun, Beograd

ELI English Language Institute

ELI English Language Institute svojim polaznicima nudi mogućnost da savladaju najzastupljenije svetske jezike. U ponudi naše škole jezika su: kurs engleskog jezika, kurs francuskog jezika i kurs nemačkog jezika. Kursevi su namenjeni kako de...
Pročitaj više

Kralja Aleksandra Obrenovića 36
Mladenovac, Beograd

Centar Linguista škola jezika za decu

Centar Linguista škola jezika za decu ima posebno osmišljene kurseve stranih jezika prilagođenih uzrastu dece. Za najmlađe smo pripremili: kurs engleskog, francuskog, nemačkog i italijanskog jezika. Časovi se odvijaju dva puta nedeljno po 6...
Pročitaj više

Jurija Gagarina 229, lok 266, TC Enjub
Novi Beograd, Beograd

Engleski za decu je sasvim sigurno najbolji pocetni strani jezik. Danas se ne može zamisliti napredovanje u životu i karijeri, ukoliko se ne govori barem jedan strani jezik, a engleski se smatra obaveznim. U ovom tekstu saznajte više o časovima i kursevima engleskog jezika za decu, kada je najbolje krenuti sa nastavom, šta sve časovi podrazumevaju, koje su cene i slično.

Škola engleskog za decu

Kursevi engleskog jezika mogu da se podele prema uzrastu dece i to da bude kurs za decu predškolskog uzrasta, od tri do šest godina, kao i za osnovce, od sedam do deset godina.

Škole engleskog za decu

Roditelji obično vole da znaju šta se to tačno dešava na časovima engleskog jezika, kako deca uče, šta sve obuhvata nastava... Naime, kada je reč o najmlađima, nastava se svodi na učenje koje se usvaja kroz igru, pesmu, zabavu, glumu, kreativne i jezičke radionice.

Kod osnovaca, nastava je nešto ozbiljnijeg karaktera, u smislu da se rade jezički kvizovi, konverzacijske radionice, što sve za cilj ima razvijanje slušanja, govora, pisanja, čitanja, kao i razumevanja engleskog jezika.

Škole engleskog jezika za decu

Roditelji bi trebalo da imaju u vidu, da se u okviru ove dve velike grupe, formiraju podgrupe, a to bi značilo da se deca raspoređuju prema svom predznanju engleskog jezika, ali i prema uzrastu.

Škola engleskog jezika za decu

Primera radi, kada dete želi da se upiše u školu engleskog jezika, profesori će odraditi besplatnu procenu nivoa znanja. To bi značilo da se dobijaju grupe koje imaju slično znanje, i deca su istog uzrasta.

Časovi engleskog za decu

Roditelji zanima i prostor u kome se nastava odvija, kako izgleda, kako je opremljen... U školama engleskog jezika, pre svega se vodi računa o tome da prostor bude prilagođen uzrastu polaznika, ali i to da budu opremljene savremenim tehničkim aparatima.

Časovi engleskog jezika za decu

Zahvaljujući svemu navedenom, časovi engleskog jezika deci postaju zabavni i oni njih ne shvataju kao obavezu, već se unapred raduju svakom zakazanom terminu. Engleski jezik tako nije samo učenje, već je to i zabava, druženje i igra sa vršnjacima.

Engleski za predškolce

Predškolci su obično mališani koji sa engleskim jezikom počinju od nule, odnosno, nemaju nikakvo predznanje. Vrlo je važno istaći da u školama engleskog jezika rade mladi i vrlo motivisani profesori, koji znaju kako da priđu deci i da im prenesu znanje na pravi način.

Engleski jezik za predškolce

Pored navedenog, čitav nastavni tim škole jezika se trudi da stalno bude u kontaktu sa roditeljima, i da prati potrebe i želje dece, pa se tako nastava stalno usavršava, uvode se razne novine, kako bi se kvalitet podigao na što viši nivo.

Engleski jezik za decu cena

Cene mesečnih rata su obično oko 60 evra.

*Cene su prikazane samo orijentaciono, a za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate škole jezika koje su oglašene na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane