Izaberite neku od škola koje nude učenje ENGLESKOG ZA DECU

Aleksandra časovi engelskog jezika

Privatni časovi engleskog jezika u Zemunu po potrebama klijenta. Online časovi i privatni časovi za osnovce i srednjoškolce. Konverzacijski časovi za sve nivoe.
Pročitaj više

Happy Owl - škola stranih jezika
Bulevar Oslobođenja 307

Happy Owl edukativni centar nudi individualne i grupne časove u sklopu škole stranih jezika za sve nivoe znanja od početnog do naprednog.
Pročitaj više

ELI English Language Institute
Kralja Aleksandra Obrenovića 36

ELI English Language Institute svojim polaznicima nudi mogućnost da savladaju najzastupljenije svetske jezike. U ponudi naše škole jezika su: kurs engleskog jezika, kurs francuskog jezika i kurs nemačkog jezika. Kursevi su namenjeni kako deci, tako i odraslima
Pročitaj više

Centar Linguista škola jezika za decu
Jurija Gagarina 229, lok 266, TC Enjub

Centar Linguista škola jezika za decu ima posebno osmišljene kurseve stranih jezika prilagođenih uzrastu dece. Za najmlađe smo pripremili: kurs engleskog, francuskog, nemačkog i italijanskog jezika. Časovi se odvijaju dva puta nedeljno po 60 minuta, a drže ih diplomirani profesori sa velikim iskustvom u radu sa decom
Pročitaj više

Škola stranih jezika Estudio Lngs
Vojvode Micka Krstića 38, pr 4

Ako želite da naučite novi jezik ili usavršite postojeće znanje, škola stranih jezika Estudio Lngs je topla preporuka za sve: deca predškolskog i školskog uzrasta, studenti, zaposleni Kursevi se održavaju po najsavremenijim metodama u prijatnom ambijentu škole na Karaburmi.

London Calling studio za strane jezike
Miroslava Tirša 10

London Calling je stara škola u novom ruhu. Nakon 14 uspešnih godina Kreativnog jezičkog centra, škole osnovane u saradnji sa Oxford Centrom, promenila se administracija i škola je dobila novo ime - London Calling.

Active english school škola stranih jezika za decu
Svetog Save 28a

Active English School je osnovan davne 2000. godine od strane ESOL predavača iz Britanije. Naši profesori su ceo život okruženi engleskim jezikom, neki zato što im je engleski maternji jezik, neki zato što su živeli i studirali u inostranstvu – tačnije, u engleskom govornom području.

Melart škola stranih jezika
Zrenjaninski put 7 (Krnjača)

Progovorite omiljeni jezik brzo i lako, izaberite Centar za učenje stranih jezika MelArt. Ljubitelji jezika svih uzrasta kod nas mogu pohađati kurseve nemačkog, engleskog, francuskog, španskog i grčkog jezika. Takođe organizujemo kurseve za firme po popularnim cenama

Idi na vrh strane