Active english school škola stranih jezika za decu

5.0 | 11 ocena
Ulica: Svetog Save 28a
Grad: Beograd
Opština: Vračar
Active english school škola stranih jezika za decu
Telefon: 011/
Mobilni: 063/
activenglishschool.com/sr/skole-engleskog-jezika-u-beogradu

O nama

ACTIVE ENGLISH SCHOOL ŠKOLA STRANIH JEZIKA ZA DECU

Active English School je osnovan davne 2000. godine od strane ESOL ESOL (English for Speakers of Other Languages) predavača iz Britanije. Naši profesori su ceo život okruženi engleskim jezikom, neki zato što im je engleski maternji jezik, neki zato što su živeli i studirali u inostranstvu – tačnije, u engleskom govornom području. Svi naši profesori sa velikom profesionalnošću i strašću pristupaju odgovornom poslu podučavanja mladih umova. Cilj nam je uvek bio da naši učenici ne samo nauče da razumeju, govore, pišu i čitaju engleski jezik sa, naravno, odličnim poznavanjem gramatike, već i da vremenom na engleskom počnu da razmišljaju – na taj način mogu savršeno da se uklope u bilo kojoj zemlji u inostranstvu.

Najbolji način da se nauči jezik jeste da se sa njim raste. Zato naši najmlađi učenici kreću već sa 4 godine. Učenje sa našim timom mladih profesora je uvek zabavno i veselo, i zbog toga deca brzo zavole jezik i sa radošću dolaze na časove. Grupe imaju maksimalno 10 polaznika, a to je optimalan broj za ovakav rad - pored toga što deca od profesora upijaju informacije kao sunđeri, imaju i konstantnu međusobnu komunikaciju na časovima. Zbog svega toga, naši đaci često kod nas dolaze i po 10 godina, sve dok ne dobiju neki od međunarodno priznatih sertfikata – FCE, CAE i CPE.

 • FCE - First Certificate in English
 • CAE – Certificate in Advanced English
 • CPE – Certificate of Proficiency in English

Sa ponosom ističemo da smo do sada ostvarili 100% prolaznost na ovim ispitima.

“Dvanaest godina sam pohađala Active English School; sve je počelo slikama i obrazovnim igrama uz koje smo učili naše prve engleske reči. Postajalo je sve intenzivnije dok nisam konačno stigla do Proficiency Masterclass nivoa, koji se sastojao od raznih vrsta priprema za CPE ispit. Active English School je odlično mesto za razvijanje i usavršavanje veština engleskog jezika. Škola ima toplu atmosferu i radovala sam se svakom sledećem času gde smo svi, zajedno sa profesorima, razgovarali o širokom spektru tema, od literature i moderne umetnosti, pa sve do zaštite životne sredine ili čak punk scene osamdesetih godina. ”

Aleksandra Ninković

Pozovite nas na 011/2436-745 i svratite na besplatno testiranje!

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Jovana Ristić
  08.06.2019 05:32

  Deca najlakše usvajaju strane jezike, ona zapravo upijaju strane reči i izraze poput sunđera... Zato smo svoje mališane usmerili ka Active english school škola stranih jezika za decu, jer je to bio najbolji način da savladaju engleski kao da su nativni govornici. Škole jezika za decu su danas jako popularne, i to sa dobrim razlogom, jer zaista više nego ikada važi pravilo - koliko jezika govoriš, toliko vrediš!

  Petra Nikolic
  28.05.2018 02:13

  Najbolja skola stranih jezika.Odusevili ste me!. Active english school je pravi izbor i preporucujem svakom kome ko zeli da nauci ili usavrsi znanje Engleskog jezika kako odrasli tako i njihova deca. Svaka cast i veliki pozdrav!!!!!!!!!

  Ilija Radovic
  28.06.2017 09:29

  Najmladji djaci nastavu pohadjaju jednom nedeljno po sat vremena i uce brojeve,boje, zivotinje i druge osnovne pojmove sa pravilnim britanskim izgovorom.Vec na sledecem nivou prelaze na jedan dvocas nedeljno.

  Firme u blizini

  Bunny School skola stranih jezika, Prvomajska 6, Zemun, Beograd
  Inlingua-Galindo škola starnih jezika za decu, Milentija Popovića 9, Novi Beograd, Beograd
  Sunshine skola stranih jezika za decu, Bratstva i jedinstva 39, Borča, Beograd
  English Centar - škola jezika za decu, Mića Radakovića 6/27, Zemun, Beograd
  Finilingo obrazovni centar, Vlajkoviceva 25, (III sprat), Stari grad, Beograd
  Škola jezika za decu Bubbles, Molerova 35a, Vračar, Beograd
  Škola jezika za decu - Viktor Sistem, Kneza Viseslava 63, T.c. Vidikovac, I sprat,, Rakovica, Beograd
  Centar Linguista škola jezika za decu, Jurija Gagarina 229, lok 266, TC Enjub, Novi Beograd, Beograd
  Happy Owl - škola stranih jezika, Bulevar Oslobođenja 307, Voždovac, Beograd
  Idi na vrh strane