Dodaj firmu

Bg Autografika folije za stakla i peskirne folije

Izrada i montaža peskirnih folija, klima UV stopsol folija i brendiranje izloga i drugih objekata u Beogradu
Pročitaj više

Branka Momirova 1/10b
Palilula, Beograd

Stopsol Protect - stopsol, ogledalo i UV folije za staklo

Firma Stopsol Protect iz Beograda pruža usluge digitalne štampe, brendiranja izloga i vozila, izrade i montaže stopsol, ogledalo, uv i folija za zaštitu od sunca
Pročitaj više

Šangajska 19
Zemun, Beograd

FOLIJEPRO - TERMO STOPSOL SIGURNOSNE FOLIJE ZA STAKLA

Folije za stakla Folijepro su prvenstveno odbrana od sunca, provale, nepogode, štetnog zračenja, neprijatnih pogleda, a tek potom estetsko uobličavanje ambijenta. Naša firma je zastupnik jedne od vodećih firmi za folije za stakla u svetu, Hanita Coatings Rca LTD iz Izraela..
Pročitaj više

Vodovodska 160
Čukarica, Beograd

Peskirne folije za brendiranje i privatnost vašeg doma ili poslovnog prostora

Ukoliko želite privatnost u svom poslovnom prostoru, a istovremeno želite da vaš radni kutak bude prozračan i dobro osvetljen, peskirne folije su idealno rešenje.

Peskirne folije

Peskirne folije su najtraženija vrsta dekorativnih folija. Polpularnost su zaslužile zbog svog svoje teksture koja jedan deo stakla čini zamagljenim, zbog čega se još zovu i mlečne folije. Njihova glavna prednost je u tome što sami možete izabrati koja površina stakla koja odvaja vaš kancelarijski ili privatni prostor, želite da bude zamagljena i u tom smisli se kreira poseban dizajn i tekstura ovih folija. Zamagljeni deo koji vas štiti od radoznalih pogleda može biti kreativno dizajniran u vidu logo-a vaše firme. Najčešće se radi tako što deo stakla bude providan a deo zamagljen.

Peskirne folije za prozore:

Peskirne folije se koriste najčešće na kancelarijskim paravanima koji odvajaju jedan poslovni prostor od drugog a istovremeno se postiže prozračnost i dovoljna količina svetla u prstoru. Peskirne folije se mogu postaviti na prozore, staklene paravane, vrata u poslovnom ili stambenom prostoru, na prozorima toaleta, kuhinje ili svlačionica.

Mat folije:

Peskirne folije imaju mat efekat i zboog toga se još zovu i mat folije. Spadaju u dekorativne folije a mnogi ne znaju da osim estetskog i elegantnog izgleda oni pružaju i fantastičnu zaštitu od UV zraka. Mogu se raditi u dezenu i dimenzijama po želji.

Peskirne folije cena:

Kada je reč o ceni peskirnih folija, ona zavsi od samih dimenzija, dizajna i posebnih zahteva. Prosećna cena peskirne folije je od 15-20 e po m2. Na tu cenu bi trebalo dodati i cenu montaže koja iznosi od 4 do 5 evra po m2, kao i sam izlazak na teren. Ukoliko se peskirna folija lepi na velikoj visini većoj od 4 metra, cena će svakako biti veća. Za konačnu cenu trebalo bi da se konsultujete za štamparijom ili firmom kja se bavi izradom, štampom i montažom peskirnih folija.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane