FOLIJEPRO - TERMO STOPSOL SIGURNOSNE FOLIJE ZA STAKLA

5.0 | 9 ocena
Ulica: Vodovodska 160
Grad: Beograd
Opština: Čukarica
FOLIJEPRO - TERMO STOPSOL SIGURNOSNE FOLIJE ZA STAKLA
Mobilni: 063/
folijehanita.com

O nama

FOLIJEPRO - TERMO STOPSOL SIGURNOSNE FOLIJE ZA STAKLA

 • OGLEDALO STOPSOL FOLIJE ZA STAKLA: Termo folije leto/zima, Stopsol UV klima folije, zaštita od sunca, (ne)reflektujuće folije, zaštita od blještavila i stvaranja “Duhova” na ekranima kompjutera i smart bordova.
 • UV FILTER FOLIJE: Zaštita robe u izlogu, nameštaja, tepiha, drvenih podova, jahti, umetnina i artefakta - od izbleđivanja.
 • OGLEDALO-ŠPIJUN FOLIJE. ZAŠTITA PRIVATNOSTI. Ogledalo folije štite privatnost danju, potpuna neprozirnost, dok se iznutra sve nesmetano vidi prema spolja.
 • ZAŠTITA OD POGLEDA: : Peskirne folije – propuštaju svetlost, ali ne propuštaju poglede, ni pokret ni senku - i danju i noću.
 • PANCIR SIGURNOSNE FOLIJE: Zaštia od provale, nevremena, vandala kao i krhotina u slučaju razbijanja ili naletanja na staklenu površinu (bazeni, bolnice, deca u kući isl.)
 • ANTIVANDAL folije, dobijanje HACCP sertifikata
 • AUTO FOLIJE: Zaštita od toplote i UV zračenja, povećanje bezbednosti i zaštite privatnosti.

FolijePro je direktan uvoznik i zastupnik jedne od vodećih firmi za folije za stakla u svetu, Hanita Coatings Rca LTD iz Izraela. Sve folije su atestirane. Preduzeće Folijepro bavi se prodajom folija za staklo na veliko i malo, a naš iskusan tim profesionalaca uvek je spreman da izvrši montažu folija na objekte i automobile, bez ikakvih posledica i vidljivih tragova na tretirani prostor.

Folije za stakla se koriste da bi unapredile karakteristike i bezbednost postojećeg stakla na objektima i vozilima. Posebno dizajnirane folije za stakla poboljšavaju spoljašnji izgled zastakljenja i povećavaju zaštitu i komfor za korisnike. Folije za stakla Folijepro Beograd su prvenstveno odbrana od sunca, provale, nepogode, štetnog zračenja, terorizma, neprijatnih pogleda, a tek potom estetsko uobličavanje ambijenta.

Nabavkom folije od nas kao zastupnika, dobijate sigurno originalni proizvod. Sve folije za stakla su pokrivene punom fabričkom garancijom koja znači da folija neće promeniti boju, da neće doći do samoodlepljivanja i što je najvažnije, da tokom celog perioda korišćenja neće izgubiti zaštitna svojstva.

Folije imaju dupli zaštitni sloj protiv grebanja prilikom pranja i održavanja.

Sve folije imaju specifikaciju tehničkih karakteristika koje možete videti na našem sajtu. Tačnost navedenih karakteristika je proveravana prilikom atestiranja auto folija u Srbiji, Makedoniji i Crnoj Gori, kada su i potvrđene specificirane vrednosti.

Pancir Sigurnosne folije su testirane na probijanje, istezanje, eksploziju bombe i vatrootpornost prema svetskim standardima i zadovoljavanje istih (USA, Germany, Greate Britain, Australia...) je precizno, prema tipu folije, specificirano u tabelarnom pregledu. Kopije istih posedujemo.

Folije za stakla Folijepro zadovoljavaju standard Evropske unije o zdravstvenoj ispravnosti – REACH, a proizvodni proces ISO 9001, 14001, OHSAS 18001. Naš iskusni tim servisera uvek je spreman da izvrši profesionalnu montažu, a mi smo Vam na raspolaganju za sva pitanja, predloge i savete.

Referenc listu, fotografije naših poslova i najčešća pitanja možete videti na sajtu www.folijehanita.com

Cenovnik

5 najnovijih iz cenovnika

1. Prodaja folija bez montaže
Od 8 €/m²
2. UV folije sa montažom
Od 15 €/m²
3. Peskirna folija sa montažom
Od 12 €/m²
4. Auto folija sa montažom
Od 70 € po vozilu
5. Sigurnosna pancir folija sa montažom
Od 15 €/m²
Pogledajte ceo cenovnik

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Jelena Jovanovic
  08.05.2018 10:05

  Ako niste znali FOLIJERO folije za stakla spadaju u red visokokvalitetnih proizvoda. Kod njih cete naci veliki izbor razlicitih folija,koje su postale potreba u danasnje vreme kad nam je stetnost UV zracenja ogromna.

  Kosta Savic
  10.04.2017 04:30

  Folije za stakla Folijepro zadovoljavaju standard Evropske unije o zdravstvenoj ispravnosti reach.Njihov iskusni tim servisera uvek je spreman da izvrsi profesionalnu montazu,a oni su vam na raspolaganju za sva pitanja,predloge i savete.

  Sanja Kekic
  15.01.2017 03:11

  Hanita je firma koja proizvodi najbolje folije za stakla.Ovde mozete po najpovoljnijim cenama pronaci bilo koji tip folije razlicitih namena koji ce vas zastititi od stetnog uv zracenja koje je veoma opasno.

  Lazar Ristic
  01.07.2016 05:20

  Suncevo zracenje je veoma stetno iako to ne primecujemo u samo trenutku.Uv zracenje je postalo mnogo jace nego ranijh godina zato svima preporucujem da koriste zastitene folije za staklo.Firma Folijepro vam nudi najveci izbor,dobar kvalitet i super cene.

  Zoran Josipovic
  18.05.2016 01:14

  Folijepro vam nude veliki zbor zastitnih folija za staklene povrsine,uv zastita,zastita privatnosti,zastita od provale i krhotina,auto folije.Veliki izbor,strucnost u postavjanju i niske cene isticem pre svega.Sve pohvale.

  Firme u blizini

  Broutality folije za stakla, Petra Kočića 45, Zemun, Beograd
  Dark Glass folije za stakla, Ariljska 2, Zvezdara, Beograd
  Folije za stakla Armolan, Vidikovački venac 81, Beograd
  Idi na vrh strane