Dodaj firmu

Zatamnjivanje stakala Dark Glass

Osigurajte Vaš dom, izlog ili automobil, izaberite Dark Glass folije za stakla. U našoj ponudi nalazi se širok dijapazon folija vodećih svetskih proizvođača koje pružaju zaštitu od provala, temperature, UV zračenja i mogućih povreda usled razbijenog stakla
Pročitaj više

Ariljska 2
Zvezdara, Beograd

Zatamnjivanje stakala Broutality

Broutality folije za stakla predstavljaju najsavremeniju zaštitu od sunca i štetnog UV zračenja, provala, kao i neprijatnih pogleda u Vaš stambeni ili poslovni prostor. U našoj ponudi nalazi se originalna folija vodećeg proizvođača Sun Controle, sa žigom i sertifikatom
Pročitaj više

Petra Kočića 45
Zemun, Beograd

Zatamnjivanje stakala FOLIJEPRO

Folije za stakla Folijepro su prvenstveno odbrana od sunca, provale, nepogode, štetnog zračenja, neprijatnih pogleda, a tek potom estetsko uobličavanje ambijenta. Naša firma je zastupnik jedne od vodećih firmi za folije za stakla u svetu, Hanita Coatings Rca LTD iz Izraela..
Pročitaj više

Vodovodska 160
Čukarica, Beograd

Zatamnjivanje stakala Stopsol Protect

Firma Stopsol Protect iz Beograda pruža usluge digitalne štampe, brendiranja izloga i vozila, izrade i montaže stopsol, ogledalo, uv i folija za zaštitu od sunca
Pročitaj više

Šangajska 19
Zemun, Beograd

Zatamnjivanje stakala je jako popularno. Zatamnjeno staklo pruža mnoge prednosti. Bez obzira da li je u pitanju izlog vašeg lokala ili prozori automobila, efekat zatamnjivanja se ogleda u smislu očuvanja privatnosti ali i zaštite od štetnog UV zračenja.

Zatamnjivanje stakala cena

Obično kada se ljudi odlučuju da folijom zaštite i izbrendiraju kafić, lokal, butik i slično ili stakla svog automobila, prvo što im pada na pamet kao pitanje jeste – koliko to sve košta?

Naravno da kvalitet folija i profesionalna usluga diktiraju i cenu, ali sve zavisi i od tipa vozila. Recimo: ako se odlučite da zatamnite sva stakla osim prednje šoferšajbne, biće potrebno od 70 evra do 150 evra za kombi vozila. 

Ako se odlučite za zatamnjivanje samo prednjih stakala, u ravni vozača, cene su od 20 do 30 evra.

Kada govorimo o folijama za izloge, cena se kreće od 13 do 23 evra po metru kvadratnom, u zavisnosti od vrste folije. 

Zatamnjivanje stakla

Kada je reč o folijama za staklo koje se koriste na objektima, njihova veoma dobra osobina je što leti smanjuju temperaturu u prostoru do čak 15 stepeni, dok od pomenutog UV zračenja štite 100%.

Samim tim, pošto je tokom vrelih letnjih dana temperatura u prostoru niža, ostvaruje se ušteda u električnoj energiji koja je potrebna da se prostor rashladi i postignu optimalni uslovi za rad.

Sa druge strane, odlična osobina folija za staklo jeste u tome što one štite robu od propadanja i izbleđivanja, a tu pre svega mislimo na prodavnice i butike, i slične trgovinske radnje.

Ogledalo efekat je posebno zanimljiva osobina folija, jer je takva folija spolja neprovidna, dok sa unutrašnje strane jasno vidite prostor ispred lokala. 

Sama folija ne bi imala potpunog smisla da ne postoji i mogućnost brendiranja. To znači da će na foliji biti odštampan vaš logotip, ubačene slike i napravljena reklama po vašoj želji. 

Zbog trajnosti folije ne morate brinuti, jer se pruža garancija u trajanju od obično 10 godina, kako na foliju, tako i na same radove.

Zatamnjivanje stakala - iskustva

Da biste vozili fensi automobil, ponekad je dovoljna mala intervencija kao što je zatamnjivanje stakala specijalnim folijama. Sa druge strane, da bi vaš izlog lokala privlačio dodatnu pažnju, i da biste na taj način pridobili nove kupce, pri svemu tome štedeći energiju i štiteći se od negativnog UV zračenja, folije za brendiranje izloga su prava stvar za vas.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane