Stopsol Protect - stopsol, ogledalo i UV folije za staklo

5.0 | 9 ocena
Ulica: Šangajska 19
Grad: Beograd
Opština: Zemun
Stopsol Protect - stopsol, ogledalo i UV folije za staklo
Mobilni: 060/
folijezastakla.co.rs

O nama

STOPSOL PROTECT – STOPSOL, OGLEDALO, UV FOLIJE ZA STAKLO

Stopsol Protect iz Beograda nudi Vam sve vrste zaštitnih folija za prozore i izloge, kao i zatamnjivanje auto stakala folijama protiv sunca i UV zračenja, različitog stepena zatamnjenja. U našoj ponudi se nalaze atestirane folije vodećih proizvođača “3M”, “Sungard”, “Llumar”, “Profilon”, sa pet godina garancije.

Stopsol Protect vrši usluge:

 • digitalne štampe
 • brendiranja izloga
 • izrada reklama za izloge
 • brendiranje vozila
 • zatamnjivanje automobila

Stopsol folije za stakla su zaštine folije, koje sprečavaju prodor sunca ili UV zračenja u Vaš dom ili poslovni prostor. Postavljanjem ogledalo folija za stakla više Vam neće trebati zavese ili venecijaneri, jer sve vrste ovih folija čuvaju Vašu privatnost sa spoljne strane, dok se spoljna okolina sa unutrašnje strane normalno vidi. Prednosti folija za staklo protiv sunca su što leti snižavaju temperaturu u prostoru i do 12 stepeni Celzijusa.

Pored svih vrsta UV folija za stakla, nudimo Vam i sve druge vrste peskiranih i dekorativnih folija, kao i “protiv provalnih” folija, koje sprečavaju razbijanje stakla, a takođe imaju stopsol i UV zaštitu. Svim buticima i prodavnicama nudimo providne folije za izloge protiv izbleđivanja robe, sa UV zaštitom. Takođe, vršimo zatamnjivanje auto stakala stopsol folijama različitog stepena zatamnjenja.

Naš stručan i obučen tim naših, odmah po Vašem pozivu dolazi na zadatu adresu i vrlo brzo montira zaštitne folije protiv sunca i UV zračenja na Vaš prozor ili izlog. O kvalitetu rada i profesionalnosti našeg tima govori veliki broj zadovoljnih klijenata, među kojima se posebno ističu:

 • Ambasade Japana, Holandije, Tunisa, Kanade
 • Konzulat Rusije
 • Klinički centri u Beogradu, Nišu i Novom Sadu
 • KBC Zvezdara
 • Ministrastvo finansija
 • Mobilna Telefonija Srbije
 • Skupština grada Beograda
 • Prodajni saloni Renault, Tojota, Mazda, Citroen
 • Telenor
 • VIP

Sve dodatne informacije o stopsol, UV i ogledalo folijama za stakla, možete dobiti na telefon:
060/ 033 44 90.

Sačuvajte Vašu privatnost folijama sa ogledalo efektom.
Folije za prozore, stopsol folije, stop folije za stakla Beograd, protiv sunca i UV zračenja

Stopsol Protect, Šangajska 19, Zemun, Beograd.

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Marija Mladenovic
  08.05.2018 10:00

  STOPSOL PROTECT vam nudi sve vrste folija za prozore i izloge,kao i zatamljivanje auto stakala folijama protiv sunca i UV zracenja,razlicitog stepena zatamljivanja.Veoma je vazno da ovde mozete pronaci atestirane folije vodecih proizvodjaca 3M,Sungard,Liumar,Profilon ,sa 5 godina garancije.Isticu se prvenstveno svojim kvalitetom,i profesinalnoscu.

  Milos Bozovic
  10.04.2017 04:28

  Njihov strucan i obucen tim,odmah po vasem pozivu dolazi na zadatu adresu i vrlo brzo montira zastitne folije protiv sunca i uv zracenja na vas prozor ili izlog.O kvalitetu rada i profesionalnosti ovog tima govori veliki broj zadovoljnih klijenata.

  Milos Bozovic
  10.04.2017 04:28

  Njihov strucan i obucen tim,odmah po vasem pozivu dolazi na zadatu adresu i vrlo brzo montira zastitne folije protiv sunca i uv zracenja na vas prozor ili izlog.O kvalitetu rada i profesionalnosti ovog tima govori veliki broj zadovoljnih klijenata.

  Milos Topalovic
  15.01.2017 03:14

  Folije sa ogledalo efektom sacuvace vasu privatnost.Njihov strucan i obucen tim,odmah po vasem pozivu dolazi na zadatu adresu i vrlo brzo montira zastitne folije protiv sunca i uv zracenja na vas prozor ili izlog.

  Sandra Marinkovic
  18.05.2016 01:05

  Ako zelite da stavite reklamu na vas izlog preporucujem vam Stopsol.Kvalitet je na vrhunskom nivou a strucan tim profesionalaca odmah nakon poziva izlazi na teren.Sve njihove folije su renomiranog proizvodjaca 3M sto samo po sebi govori o kvalitetu.

  Biljana Jovanovic
  04.04.2015 02:09

  Najkvalitetnije stop folije za stakla protiv sunca i UV zračenja. Zahvaljujući ovim folijama sada je pravo uživanje voziti se kolima tokom vrelih letnjih dana.

  Firme u blizini

  FOLIJEPRO - TERMO STOPSOL SIGURNOSNE FOLIJE ZA STAKLA, Vodovodska 160, Čukarica, Beograd
  Broutality folije za stakla, Petra Kočića 45, Zemun, Beograd
  Dark Glass folije za stakla, Ariljska 2, Zvezdara, Beograd
  Folije za stakla Armolan, Vidikovački venac 81, Beograd
  Idi na vrh strane