Kontakt podaci za vašu firmu

Butik Dida Fashion

  • 1
5.0 | 2 ocena
Butik Dida Fashion nudi veliki izbor odeće za muškarce, žene i decu vrhunskog kvaliteta. Garderoba koju imamo u ponudi je pretežno uvežena iz Turske, ali i iz zemalja EU. Dostavu na Vašu adresu vršimo u najkraćem roku. Pronađite pravi komad ...
Pročitaj više
Dositejeva 6
Šabac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Katarina Perisic
Kvalitetni muski dzemperi se mogu kupiti u butiku Indonezija sa Novog Beograda. Svima preporucujem da posete ovo mesto. Ukoliko to ucinite sigurno se ncete pokajati.
Petar Jankulovski
Koliko mi se samo cini, po mnogo cemu su ovi dzemperi nesto sto treba i mora da se dobro plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
Ivana Petrovic
Meni su licno muski dzemperi bili uvek mnogo vise lepsi nego zenski dzemperi. Ne znam zbog cega, verovatno zbog toga sto su se oduvek pravili da budu mnogo jednostavniji ali u isto vreme i bas topli.
Stojance Ristovski
Sada vec ide vreme kada se ovi dzemperi mogu kupiti po relativno povoljnim cenama.
Marina Zivkovic
Sto se ovih dzempera tice, sigurno je kvalitet nesto sto dosta kosta.
Milen Jovanovic
Sto se njih tice, kvalitet je sigurno i vise nego vazan. Sve drugo je mnogo manje bitno.
Jovana Milinkovic
Moje licno misljenje je takvo da kako god da okrenete, muski dzemperi nisu nesto sto moze dosta da kosta. Sve drugo je mnogo losije resenje.
Filip Milutinovic
Ako vec pricamo realno, sto se tice muskih dzempera, veoma je vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje bitno. Tako bar razmiljaju ljudi koji generalno imaju dovoljno novca.
Lea Stankovic
Ako pricamo realno, odmah treba da zante da se muski dzemperi bas mogu onako kvalitetno platiti.
Mihajlo Nastasovic
Izuzetno se lepi muski dzemperi u danasnje vreme mogu kupiti i to po veoma povoljnim cenama.
Simona Vucinic
Po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalitet i vise dalje po tom pitanju ne treba da se brinete.
Todor Markovic
Po pitanju muskih dzempera, samo treba da spremite dzak para i vise nista ne treba da brinete po tom pitanju.
Petar Jankovic
Ako mene licno pitate, u danasnje vreme ima zaista jedan veoma veliki i dezen muskih dzempera koji mogu da izgledaju bas onako mocno.
Marta Dencevic
Ako su vam vec potrebni kvalitetni muski dzemperi, najbolje je da uradite nesto po sopstvenoj meri. Zato je najbolje da posetite radnju Di En Dzi.
Ljubinka Sreckovic
Veoma kvalitetne muske dzempere i to po veoma povoljnim cenama mozete da kupite u butiku Zrinski. Prema tome, to je zaista mesto u koje mozete da imate puno poverenje.
Nikolina Pantelic
Ukoliko trazite kvalitetne muske dzempere po povoljnim cenama, svakako treba a posetite butik Tuxedo. To je butik u koji mozete da imate puno poverenje.
Jana Stankovic
Ukoliko trazite kvalitetne muske dzempere, onda je definitivno najbolje resenje za vas da se posavetujete sa nekim strucnim butikom kao sto je primera radi Indonezija.
Ivan Stojanovic
Ukoliko planirate da kupite kvalitetne muske dzemprere, onda je u svakom slucaju potrebno da se oko toga posavetujete sa nekim strucnim licem u koje je potrebno da imate puno poverenje.
Marko Petrovic
Nekako bas volim muske dzempere koji su uradjeni u nekom nordijskom stilu. Nekako ti dzemperi izgledaju bas svetski i skandinavski.
Biljana Brankovic
Ukoliko planirate da kupite neki muski dzemper treba da uzmete ono sta vam se najvise svidja. U proseku muski dzemperi kostaju od nekih 50 pa sve do 150 eura.
Dusan Markovic
Najvise volim one dzempere koji imaju u pogledu sirovinskog sastava najvise vune u sebi. Ukoliko odlucte da kupite neki muski dzempre, onda je po meni u svakom slucaju najbolje da posetite neko kvalitetno mesto i da kupite onaj dzemper koji je najbolji po sirovinskom sastavu.
Janko Zivanovic
Kvalitetni muski dzemperi se mogu kupiti u butiku Indonezija sa Novog Beograda. Svima preporucujem da posete ovo mesto. Ukoliko to ucinite sigurno se ncete pokajati.