Iskustva i preporuke posetilaca

Marina Dakic
Veliki izbor jakni mozete pronaci u Butiku 13. Ovaj butik se nalazi na Zvezdari i ima bas veliki izbor jakni u ponudi. Najbolje je da ga posetite licno i pitate sve sta vas zanima.
Milen Jovanovic
Kada o jaknama pricamo, morate da se odlucite za kvalitet. Sve druge stvari su po meni jedno prosto gubljenje vremena i nista vise od toga. O drugim cenama i ne treba da brinete.
Marina Zivkovic
Od jakni u Beogradu mogu da priznam samo kozne jakne i to one kupljene u Grckoj a koje su izradjene od jagnjece koze. Sve drugo mi se samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
Filip Milutinovic
U svakom slucaju nisu ni malo naivne kako god da okrenete.
Jovana Milinkovic
Po njihovom je pitanju naravno kvalitet ono sto ne bi trebalo da se dovede u pitanje.
Mihajlo Nastasovic
Sto se jakni tiec, sva sreca pa se kod nas mogu pronaci one koje su bas kvalitetne.
Lea Stankovic
Sto se ovih jakni tice, sigurno je kvalitet nesto sto ce pre ili kasnije morati da dodje do izrazaja. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
Todor Markovic
Problem je u tome sto se njih tice, kvalitet je veoma diskutabilan za te pare.
Simona Vucinic
Cesto idem u kupovino u mogu da kazem da sto je neka jakna lepsa to je i skuplja. To vam je neko nepisano pravilo.
Janko Zivanovic
Koliko mi se samo cini, naravno da je po pitanju jakni kvalitet i vise nego vazan. Sve drugo je nesto sto bi neko mogao da vas laze.
Marta Dencevic
Uvek je tako bilo - dobra i kvalitetna jakna mora dobro i kvalitetno da se plati. To je jednostavno uvek tako do sada funkcionisalo.
Petar Jankovic
Ukoliko su vam potrebne bas kvalitetne jakne, morate biti odmah spremni da izdvojite nesto vecu kolicinu novca.
Ljubinka Sreckovic
Po pitanju jakni, samo treba da znate da je veoma bitno da se po tom pitanju opredelite za kvalitet u koji zaista treba da imate puno poverenje.
Ivan Stojanovic
Ako mene pitate, po pitanju jakni uvek prvo treba da znate sta je to sto zapravo zelite pa da se tek onda malo raspitate oko toga.
Nikolina Pantelic
Po pitanju kvaltientih jakni, samo treba da posetite butik Matex i da se bas na njemu uverite u kvalitet koji je zaista i vise nego prevazidjen.
Jana Stankovic
Ukoliko trazite da kupite kvalitetne jakne, onda je ubedljivo najbolje resenje za vas da se posavetujete sa nekim srucnim licem u koje mozete da imate puno poverenje.
Marko Petrovic
Ako nista bar je izbor razlicith jakni u Beogradu daleko vise slozen i koristan nego sto je do sada bio slucaj. Postoji veliki izbor jakni koje se sa druge strane mogu kupiti po veoma povoljnim cenama.
Dusan Markovic
Da, danas u beograud postoji veliki broj razlicitih butika u kojima se po veoma povoljnim cenama mogu kupiti jakne. Ukoliko se odlucte da tokom radnog vremena posetite neki od butka ove vrste, sigurno se necete pokajati. Zbog toga, treba porpiclino dobro da razmislite po pitanju kupovine.
Todor Markovic
Veliki izbor jakni mozete pronaci u Butiku 13. Ovaj butik se nalazi na Zvezdari i ima bas veliki izbor jakni u ponudi. Najbolje je da ga posetite licno i pitate sve sta vas zanima.