Kontakt podaci za vašu firmu

Butik Dida Fashion

  • 1
5.0 | 2 ocena
Butik Dida Fashion nudi veliki izbor odeće za muškarce, žene i decu vrhunskog kvaliteta. Garderoba koju imamo u ponudi je pretežno uvežena iz Turske, ali i iz zemalja EU. Dostavu na Vašu adresu vršimo u najkraćem roku. Pronađite pravi komad ...
Pročitaj više
Dositejeva 6
Šabac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Zorica Simic
Veoma kvalitetne zenske majice se mogu kupiti u butiku Matex. To nisu markirane majice, poznatih svestskih brendova ali su zato uradjene od kvalitetnih materijala. Zbog toga su i cene prihvatljive za svaciji dzep.
Milen Jovanovic
Sve zenske majice su nesto sto bi moralo da se dobro plati. Ipak je najvaznije od svega da zenske majice lepo stoje i da se na jedan savrsen nacin uklope u ambijent. To je po meni najvaznije od svega.
Marina Zivkovic
U globalu generalno govoreci, smatram da zene i nemaju vise toliko veliki obican da ulazu u svoju lepotu i zdravlje. Cene po kojima se mogu kupiti zenske majice su takodje veoma razlicite i ne bi trebale da budu toliko izrazene.
Filip Milutinovic
Po meni, kako god da okrenete, nisu ove majice ni malo dobre i proverene.
Jovana Milinkovic
Po pravilu, ove majice moraju da budu bas onako dobrog kvaliteta. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Mihajlo Nastasovic
Ove majice su nesto sto pre ili kasnije sigurno da mora da kosta.
Lea Stankovic
Kako god da okrenete, ove majice su nesto sto debel mora da se plati. Sve drugo je po meni samo gubljenje vremena.
Todor Markovic
Sada nam vec polako dolazi leto, tako da zenske majice uvek postaju posebno aktuelne.
Simona Vucinic
Naravno da su pre ili kasnije ovde cene veoma vazne.
Janko Zivanovic
Sto se ovih majici tice, kvalitet uvek treba da bude u drugom planu. Sve van toga je mnogo gore resenje.
Marta Dencevic
Nije bas toliko lako u danasnje vreme da pronadjete kvalitet. Pre svega smatram da je to ipak nesto sto zavisi od butika do butika.
Petar Jankovic
Linco mislim da je po pitanju ovih majica najvaznije da se odlucite za kvaltitet.
Ljubinka Sreckovic
Ako su sam potrebne zenske majice, odmah treba da znate da kvalitet ne mozete da kupite za male pare. Mozda nadjete bas neka povoljna snizenja ali tesko da ce to da se desi.
Ivan Stojanovic
Po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalitet i nista vise po tom pitanju ne biste trebali da brinete. Puno je kvalitetnih butika u danasnje vreme u Beogradu.
Nikolina Pantelic
Po pitanju zebnski majica, samo treba da posetite butik Matex. Tamo imaju veoma veliki izbor veoma kvalitetnih zenskih odevnih predmeta i to po veoma pristupacnim cenama.
Jana Stankovic
Bas sam pre neki dan videla da se vaoma kvalitetne zenske majice mogu upiti u butiku Indonezija i da se pri tome ne pokajete ni za jedan dinar.
Marko Petrovic
Moja zena stalno kupuje odredjene majce koje su njoj na neki nacin posebno prilagodjene u butiku Skockan koji na nalazi u TC Piramida.
Dusan Markovic
Uglavnom u danasnje vreme majice renomiranih svetskih brendova moraju poprilicno da se plate. Zbog toga je najbolja varijanta da posetite neki butik kao sto je Matex u kojem cete na najbolji nacini moci da se uverite u kvalitetan izbor nefirmiranih zenskih majici.
Biljana Brankovic
Veoma kvalitetne zenske majice se mogu kupiti u butiku Matex. To nisu markirane majice, poznatih svestskih brendova ali su zato uradjene od kvalitetnih materijala. Zbog toga su i cene prihvatljive za svaciji dzep.