Kontakt podaci za vašu firmu

Butik Dida Fashion

  • 1
5.0 | 2 ocena
Butik Dida Fashion nudi veliki izbor odeće za muškarce, žene i decu vrhunskog kvaliteta. Garderoba koju imamo u ponudi je pretežno uvežena iz Turske, ali i iz zemalja EU. Dostavu na Vašu adresu vršimo u najkraćem roku. Pronađite pravi komad ...
Pročitaj više
Dositejeva 6
Šabac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Andriajana Simic
Veoma kvalitetni dzemperi se mogu kupiti u butiku Indonezija sa Novog Beograda. Cene su i vise nego pristupacne. Takodje, sva roba u ovom butiku je vrhunskog kvaliteta. Preporucujem svima da posete ovo mesto i licno se uvere u kvalitet.
Stojance Ristovski
Najvaznija stvar kod dzepera je pre svega u tome da oni mogu da se urade na jedan pravi nacin. Neke druge stvari mozda i ne bi trebale da budu posebno vazne.
Jovana Milinkovic
Koliko mi se samo cini, idu polaku zimski meseci sa dzemperima i po meni su oni kako god da okrenete, nesto sto je veoma vazno. Po pitanju cena, odmah je bitno da znate da su oni nesto sto bi u globalu svima moglo da se svidi.
Milen Jovanovic
U svakom slucaju moraju oni da se debelo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Lea Stankovic
U svakom slucaju nisu bas nesto previse jeftini.
Filip Milutinovic
Po pravilu, dzemperi su nesto sto je manje vise potrebno tokom cele godine. Potrebno je da vidite samo koliko oni lepi mogu da budu.
Simona Vucinic
Pre ili kasnije sto se dzempera tice, sigurno je kvalitet nesto sto je i vise nego vazno. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga. Po njihovom pitanju, naravno da je kvalitet i vise nego vazan.
Mihajlo Nastasovic
Po meni je samo sigurno to da oni nikako ne moraju da se preplate da bi bili kvalitetni. Sve drugo je manje - vise gubljenje vremena.
Marta Dencevic
Po meni je sto se mene licno tice, kvalitet nesto sto pre ili kasnije sigurno da treba da dodje do izrazaja.
Todor Markovic
Moje licno misljenje je takvo da je sto se tice dzempera naravno kvalite ti vise nego vazan. Mada, kvalitet kosta i to je nesto sto je potpuno normalno.
Ljubinka Sreckovic
Moje je licno misljejne da sto se tice dzempera, samo treba da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno. Mada, nekada je jako tesko da se usklade cene i kvalitet.
Petar Jankovic
Mislim da je po ovom pitanu samo vazno da posetite neko bas dobro i strucno mesto.
Nikolina Pantelic
Cene dzempera pre svega zavise od toga od kakvog su materijala uradjeni. Ukoliko su uradjeni od boljeg materijala, onda ce i cene biti i vise nego skuplje. Mada, uvek mozete i da pronadjete nesto na popustima.
Ivan Stojanovic
Ako mene pitate, po pitanju dzempera samo treba da se opredelite za kvalitet. Ukoliko to budete uradili, onda slobodno mozete da budete sigurni da se necete pokajati.
Jana Stankovic
Mislim da je po pitanju dzempera, ubedljivo najbolje resenje da posetite butik Sano Duso, posto je on butik koji ima visegodisnju tradiciju uspesnog poslovanja u Beogradu.
Biljana Brankovic
Zaista u danasnje vreme nije toliko tesko pronaci dzemere narocito u Beogradu kada tamo imate veliki borj razlicitih butika kao sto je butik Indonezija.
Marko Petrovic
Ukoliko planirate da kupite neke kvalitetne dzemprere zaista smatram da nije nesto narocito potrebno da po ovom pitanju insistirate nesto posebno na tome da to budu dzemperi koji su sad nesto narocito debeli. Mogu to da budu mnogo tanji dzemperi posto zime zaista nisu mnogo ostre.
Dusan Markovic
U svakom slucaju volim da nosim dzmepere. Posebno volim da nosim one dzemperi koji imaju karakteristican V izrez. Takodje, uglavnom praktikujem da kupujem dzempere kada su velika snizenja tokom nekoliko puta godisnje.
Janko Zivanovic
Veoma kvalitetni dzemperi se mogu kupiti u butiku Indonezija sa Novog Beograda. Cene su i vise nego pristupacne. Takodje, sva roba u ovom butiku je vrhunskog kvaliteta. Preporucujem svima da posete ovo mesto i licno se uvere u kvalitet.