Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Knjigovodstveni program
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Knjigovodstveni program

Bez knjigovodstva, poslovni život bi bio nezamisliv. Upravo iz tog razloga, zbog nas postoje knjigovodstvene agencije, koje pružaju usluge kompletnog vođenja knjiga, a ono podrazumeva: finansijske i poreske izveštaje, kadrovske poslove (prijava i odjava radnika, obračuni zarada, naknada zarada...), zatim praćenje svih novih zakona i izmene zakona, registracija i osnivanje preduzeća, a sve uz korišćenje kurirske službe agencije pri preuzimanju i predavanju dokumentacije.

 

 

Naravno, da bi sav ovaj posao mogao biti uspešno obavljen, neophodno je koristiti određeni softver, to jest kompjuterski program namenjen za knjigovodstvo.

Program za knjigovodstvo

Nekada davno, kada kompjuteri još nisu postojali, sve se knjižilo ručno, uz pomoć olovke i knjige. Danas je taj način rada uveliko prevaziđen, zahvaljujući specijalnim programima. To je u stvari baza podataka, koja je pravilno organizovana. 

Program za knjigovodstvo poseduje ispravno postavljenu strukturu i veze između pojedinih delova programa, logički projektovane programske operacije, kao i najsavremenija informatička rešenja.

Softver za knjigovodstvo

Uz pomoć softvera za knjigovodstvo moguće je pratiti sve knjigovodstvene i poslovne evidencije za svaki mogući tip poslovanja.

Velika prednost programa za knjigovodstvo jeste što se oni mogu prilagoditi baš vama, odnosno nije važno da li je vaša firma velika, ili ste mali ili mikro poslovni subjekt. Takođe, nije bitno ni kojom delatnošću se bavite, da li je u pitanju ugostiteljstvo, trgovina, ili proizvodnja. 

Sa softverima za knjigovodstvo dobijate upravo ono što je vama potrebno kada je u pitanju praćenje i evidentiranje poslovnih promena.

Knjigovodstveni softver

Korišćenje ovih programa je krajnje jednostavno, i nije potrebno da budete kompjuterski stručnjak, informatičar ili programer. Na primer, sami možete da izvršite početnu instalaciju, umrežavanje, da ubacite nove verzije, da obavljate instalacije, izmene i dopune po narudžbini, te ispravljanje pogrešno upisanih knjiženja. 

 

 

Za sve navedene operacije i intervencije, nekada je bilo potrebno da do vas dođe stručno lice a sada sve možete sami, upravo zahvaljujući naprednim knjigovodstvenim softverima.

Softver za vođenje knjiga

Kao što smo naveli, jedan od razloga zbog koga poslovni ljudi biraju softvere za vođenje knjiga, jeste njihova krajnja prilagodljivost svim tipovima korisnika. Ovakvi programi omogućavaju evidenciju poslovnih promena po sistemu dvojnog knjigovodstva kao i evidenciju prometa robe, ili robno-materijalno knjigovodstvo.

Automatizacija knjiženja, odnosno prenos podataka iz robnog u finansijsko knjigovodstvo, kao i izrada šema za knjiženje, značajno olakšava rad knjigovodstvene službe. Sistematsko arhiviranje podataka omogućiće detaljnu analizu poslovanja. 

Program za knjigovođe

Ovakvi programi funkcionišu po sistemu server-klijent. Drugačijim rečima kazano, svi podaci su objedinjeni u jednoj bazi podataka, kojoj može pristupati više korisnika, sa više različitih kompjutera. Takođe, nije neophodno ni fizičko prisustvo, jer je moguće pristupiti podacima sa udaljene lokacije uz pomoć interneta. 

Određene programe možete besplatno isprobati u roku od mesec dana, dok se za podršku u vezi instalacije, obuke i podešavanja, uvek možete obratiti distributerima. 

Vođenje knjiga nikada nije bilo lakše, a efikasnije i preciznije. Uz pomoć programa za knjigovođe dobijate svog ličnog, vernog asistenta, koji je uvek u „pripravnosti“, sve podatke drži u “svojoj glavi“, tj. memoriji, nikada ne greši, uspešno završava svaki posao, a pri svemu tome – manje košta od bilo kog zaposlenog radnika!

Knjigovodstveni program – cena:

Određene demo verzije mogu biti besplatne, dok se cena za kompletan program, i trajnu licencu, kreće od 250 evra pa naviše i može dostići i 1300 evra kada je reč o programima za proizvodnju, ili veleprodaju i fakturisanje. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

30.08.2018
Marina Dakic

U danasnje vreme se rad savremenog knjigovodje ne moze zamisliti bez nekog dobrog knjigovodstvenog programa.Ukoliko odlucte da posetite nekog od programera po ovom pitnaju, najbolje je da unapred znate sta tacno zelite.

17.03.2017
Ivana Petrovic

Pre ili kasnije je veoma bitno da po ovom pitanju pronadjete zaista jedan profesionalni program.

02.03.2017
Petar Jankulovski

Koliko kosta neka kosta, samo da radi dobro.

27.02.2017
Marina Zivkovic

Moje licno misljenje je takvo da kakav god knjigovodstveni program trazite, da pre ili kasnije kvalitet mora da dodje do izrazaja.

13.02.2017
Stojance Ristovski

U svakom slucaju je ovo poseban program. Ako se bas za njega odlcuite, sigurno je samo to da se necete pokajati.

09.02.2017
Jovana Milinkovic

Koliko mi je samo poznato, sto se knjigovodstvenog programa tice, veoma je bitno da se na vreme odlcuite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.

30.01.2017
Milen Jovanovic

Sto se mene licno tice, kada su knjigovodje radile sa papirom i olovkom, to je bilo pravo vreme.

17.01.2017
Lea Stankovic

Licno mislim da je sto se tice ovog programa samo vazno da se odlucite za kvalitet. Ostalo nista vise nije vazno.

12.01.2017
Filip Milutinovic

Ukoliko pricamo o programu koji je profi odradjen, onda on nikako ne moze bas neso puno malo da kosta.

27.12.2016
Simona Vucinic

Mislim da dobar i kvalitetn knjigovodstveni program zaista ne mozete da pronadjete po ceni koja je ispod 500 eura.

22.12.2016
Mihajlo Nastasovic

Knjigovodsveni program je u danasnje vreme ipak nesto sto moze jako puno da kosta. Neka prosecna cena mu je oko 500 eura.

09.12.2016
Marta Dencevic

Ovaj program bi zaista treba da bude vrhunski i profesionalan kako bi mogao da posluzi svojoj svrsi.

06.12.2016
Todor Markovic

Po pitanju knjigovodstvenog programa, uvek je bolje da ga platite malo vise i da bar neko vreme budete mirni nego daga platite malo a da ga posle stalno nadogradjujete.

23.11.2016
Ljubinka Sreckovic

Po pitanju kvlalitetnog knjigovodstvenog programa, samo treba da posetite agenciju BM profti i vise zaista nista oko toga nemate da se brinete.

18.11.2016
Nikolina Pantelic

Ukoliko vam je potreban kvalitetan i profesionalan knjigovodstvni program, samo treba da posetite mesto koje se zove Tauryss.

04.11.2016
Jana Stankovic

Knjigovodstveni program je naravno i vise nego bitan. Pre svega, knjigovodstveni program sam videla u agenciji Iva i bas izgleda moderno i sofisticirano.

01.11.2016
Biljana Brankovic

Svakako da je knjigovodstveni program nesot posebno. Zaista to treba da bude nesto kvalitento i zbog toga je najbolje da posetite servis Rabbit.

14.09.2016
Petar Jankovic

Ja bih licno najvise voleo kada biste izbegli klince koji to rade za 50 eura i zbog toga je najbolje da se okrenete nekom profesionalcu.

08.09.2016
Ivan Stojanovic

Knjigovodstveni progeam jednostavno svaki knjigovodja mora da zna, kako bi sve bilo kako treba. Ukoliko se odlucite da sve to uradite na pravi nacin, sigurno se necete pokajati.

10.08.2016
Marko Petrovic

Mislim da se u danasnje vreme rad savremnog knjigovodje ne moze da se zamisli bez nekog savremnog knjigovodstvenog programa.Naravno i programeri sigurno imaju svoje tarife po kojima naplacuju te programe.

03.08.2016
Dusan Markovic

U danasnje vreme se rad savremenog knjigovodje ne moze zamisliti bez nekog softvera. Ukoliko odlucte da posetite nekog od programera po ovom pitnaju, najbolje je da unapred znate sta tacno zelite.

05.07.2016
Janko Zivanovic

Moja majka je vlasnik knjigovodstvene agencije i koristi program koji joj je jedan program uradio po povoljnoj ceni. Program je uradjen u Acces-u i sada bi da ga zameni nesto slozenijim. Odnosno, potreban joj je program sa znatno vise funkcija. Da li neko moze da preporuci jedan?