Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Softver za hotele
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Softver za hotele

Imati svoj hotel i istovremeno biti menadžer, verovatno je jedno od najlepših ali ujedno i najstresnijih zanimanja. Postoji niz informacija i podataka koje morate imati u svojoj glavi, ili negde zapisane, međutim, sve te silne cifre i brojeve nije lako dobro organizovati, i to tako da su pregledni i dostupni u svakom trenutku.

 

Softver za hotelsko poslovanje

Upravo iz tog razloga javlja nam se potreba za asistentom. I to ne bilo kakvim. Već onim što ima zavidnu memoriju, uvek nam je pri ruci, nikada nije umoran i nema slobodan dan niti odmor. 

Gde naći takvog idealnog asistenta? Odgovor je – nabavite kvalitetan softver za hotele. 

Šta sve jedan vlasnik hotela ili menadžer moraju znati? Najpre, neophodna informacija, u svakom trenutku, jeste da li su sve sobe ili apartmani zauzeti? Može se dogoditi da vas neko pozove telefonom, da bi izvršio rezervaciju, a vi morate biti u mogućnosti da taj podatak odmah i proverite. 

Takođe, važno je biti u toku toga ko od gostiju će boraviti sledeće nedelje ili sledećeg meseca, a za uspeh u vašem biznisu je bitno znati i šta vaši gosti vole, odnosno da li imaju neke specifične zahteve. To može na primer biti podatak o tome koja pića gost voli da zatekne u mini baru svog apartmana. 

Tokom boravka u hotelu, gosti koriste razne dodatne usluge, kao na primer, odlazak na golf, jahanje u prirodi i slično. 

Bitne su i informacije koje se tiču plaćanja, pa je neophodno da znate da li svoje račune gost plaća sam ili se fakturišu firmi u kojoj radi?

Kada pogledamo sve napred nabrojane stavke, postaje sasvim jasno, da je nemoguće popamtiti toliku količinu informacija, ali isto tako je malo izvodljivo i da ih zapisujete; zamislite, neko vas pozove na mobilni, nešto pita, a vi prevrćete po tefteru... Ne bi to tako išlo, zar ne? Ili, možda bi i moglo, ali bi vas to svrstalo na dno lestvice kada je u pitanju profesionalnost hotelijera.

Program za hotele

Dakle, naš verni asistent ovde nalazi svoju primenu. Softveri za hotele su kompletno zaokruženi informacioni sistemi za poslovanje objekata, u hotelsko-turističkoj delatnosti. U potpunosti se možete osloniti na njih, jer se radi o vrhunskoj funkcionalnosti i tehnološkim kvalitetima. 

 

 

Softveri koji se koriste u poslovanju hotela su projektovani po najsavremenijim svetskim standardima, i uz pomoć njih je moguće pokriti poslovanje jednog ili više hotela u sistemu.

Ovo su programi koji po svojoj strukturi obuhvataju sve poslovne procese hotelskog poslovanja, i po principu transparentnosti omogućavaju uspešno organizovanje i rukovođenje objektima. Pri tome, možete očekivati profitalbilno i efikasno poslovanje, u skladu sa vašom poslovnom strategijom. 

Softveri za hotele – iskustva

Softveri za hotele imaju mogućnost da se prilagođavaju vašim potrebama, odnosno da se nadograđuju, jer svi objekti nemaju iste zahteve u poslovanju. To je istovremeno i jedna od najznačajnijih prednosti. 

Pri korišćenju, naići ćete na niz menija, kao što su recepcija, održavanje, blagajna, cenovnici, šifarnici, kase, robno-materijalno poslovanje hotela, kao i finansijsko poslovanje hotela. 

Softveri za hotele – cena:

Cena zavisi od toga da li želite plaćanje na mesečnom nivou, kada se cena kreće od 40 evra pa naviše, ili ćete izdvojiti 699 evra u proseku za trajnu licencu. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

30.08.2018
Zeljana Jeremic
Ako trazite kvalitetan i dobar softver za hotele najbolje je da kontaktirate firmu Tauryss jer oni imaju najbolje softvere za hotele ne samo u beogradu nego u celoj srbiji.
01.03.2017
Ivana Petrovic
Sto se ovog softvera tice, naravno da je kvlaite ti vise nego vazan. Ne znam zasto samo ljudu uporno na nekim stvarima pokusavaju da ustede novac.
27.02.2017
Petar Jankulovski
Licno smatram da nikada ovaj seftver ne moze da bude nesto narocito skup.
10.02.2017
Marina Zivkovic
Meni se licno cini da su softveri za hotele nesto sot jako puno kosta.
09.02.2017
Stojance Ristovski
Sto se tice ovog softvera, mislim da je jedan do najvaznijih stvari da vam ga uradi zaista jedan pravi profesionalac a ne neki priuceni klinac. Takodje, to je kasnije veoma bitno zbog pravilnog odrzavanja.
31.01.2017
Jovana Milinkovic
Zaista ne bih mogla da shvatim kako bi neki hotel mogao da radi bez ovakvog jednog softvera.
30.01.2017
Milen Jovanovic
Koliko mi se samo cini, u svakom slucaju je ovo softver koji mora bas onako debelo da se plati.
16.01.2017
Lea Stankovic
Veoma je vazno da svaki softver za hotele plaite bas onako kvalitetno kako bi mogao bez problema da vas sluzi bez nekih posebnih smetnji i bagova.
12.01.2017
Filip Milutinovic
Ako vec imate dovoljno novca, onda treba i da imate bas po ovom pitanju jedan dobar softver.
26.12.2016
Simona Vucinic
Ako mene licno pitate, po ovom pitanju samo trebad a se opredelite za kvalitet. Ako to budete uradili sigurno se necete pokajati.
22.12.2016
Mihajlo Nastasovic
Mislim da je samo i suvisno da vam kazem koliko je smao bitno da ovi servis bas budu kvalitetni.
08.12.2016
Marta Dencevic
Ove softvere klinci pravi u danasnje vreme bukvalno za bas male pare.
06.12.2016
Todor Markovic
Po meni u svakom slucaju rad savremenog hotela bez nekog programa (softvera) koji bi nadgledao citak taj poduhvat bi bio gotovo nemoguc.
22.11.2016
Ljubinka Sreckovic
Mislim da se jedan softver za hotele ubedljivo nesto na sta se najvise ponose u hotelu Helvetia.
18.11.2016
Nikolina Pantelic
Veoma kvalitetnu izradu servisa za hotele mozete da dobijete od mesta okje se zove Timsoft.
03.11.2016
Jana Stankovic
Softver za hotele je zaista nesto posebno i u proseku treba dase plati oko 200 eura.
01.11.2016
Biljana Brankovic
Jeste da je PC diskont pre svega namenjen za kupovinu racuna i njihovih delova. Medjutim, to je koliko sam cula i mesto gde veoma kvalitetno pravi i softvere za hotele.
13.09.2016
Petar Jankovic
Softver za hotele je nesto sto skoro svako ko se i malo bavi sa programiranjem moze bez problema da napravi.
08.09.2016
Ivan Stojanovic
Sto se mene tice, iskljucivo profesionalac u ovoj oblasti dolazi u obzir. Ukoliko trazite nekog vrhunskog profesionalca za adekvatan softver za hotele, sigurno se necete pokajati.
08.08.2016
Marko Petrovic
Da, postoje takvi klinci ali i pored toga takav jedan softver treba da se uradi a da to bude kako treba, odnosno da valja. Zbog toga je ipak bolje da ukoliko resite da uradite taj softver da se posavetujete sa nekim strucnim licem.
03.08.2016
Dusan Markovic
Mislim da u danasnje vreme postoje klinci (programeri) koji su u stanju da naprave softver za hotele i po znacajno manjim cenama. U svakom slucaju, savremeni nacin rada, mogucnost on line bookinga, svima nalaze kupe jedan odgovarajuci softver.
05.07.2016
Janko Zivanovic
Sto se tice softvera za hotle, sve zavisi od toga koliko slozen moze da bude. Danas vam ga mogu napraviti klinci po nekoj ceni od npr. 50 eura, a mogu vam ga uraditi i šprofesionalci po nekoj ceni od otprilike 500 eura.