Knjigovodstvena Agencija Deki

0.0 | 0 ocena
Ulica: Laze Kostića 7
Grad: Novi Sad
Knjigovodstvena Agencija Deki
Mobilni: 065/

O nama

KNJIGOVODSTVENA AGENCIJA DEKI

Knjigovodstvena agencija Deki u Novom Sadu garant je Vašeg poslovnog uspeha u domenu vođenja knjiga, dokumentacije, poreza... Pouzdano, sigurno i stručno knjigovodstvo je osnov za dobro poslovanje. Bilo da je Vaša firma malo, srednje ili veliko preduzeće, d.o.o, poljoprivredno gazdinstvo, agencija, zanatska ili trgovinska radnja, restoran, ili bilo šta drugo, usluge naših zaposlenih na raspolaganju su Vam uz garanciju poverljivosti informacija i ažurno ispunjavanje svih zakonskih obaveza.

Samostalno poslujemo gotovo 20 godina i nudimo usluge iz oblasti knjigovodstva i konstaltinga:

 • vođenje poslovnih knjiga za DOO (veleprodaja/maloprodaja, proizvodnja, PDV, zarade, prijave/odjave radnika, M-4 obrasci, statistika, završni računi...)
 • dvojno knjigovodstvo - vođenje poslovnih knjiga za preduzednike (PDV, zarade, prijave/odjave radnika, završni računi, registracija preduzetnika ili promene podataka u APR-u...)
 • prosto knjigovodstvo - vođenje poslovnih knjiga za preduzetnike i poljoprivredna gazdinstva (PK-1, PK-2, PDV, završni računi...)
 • vođenje poslovnih knjiga za udruženja građana (dvojno knjigovodstvo, završni računi...)
 • savetovanje i konsalting.

Posedujemo licencu ovlašćenog računovođe i radno iskustvo duže od 30 godina. Imamo tim od petoro zaposlenih među kojima su i mladi ljudi spremni da se u svako doba uhvate u koštac sa savremenim tehnologijama i modernim načinima poslovanja.

Svakodnevno se informišemo i pratimo sve izmene aktuelnih propisa kako bismo na vreme mogli o svemu da obavestimo svoje klijente i obezbedimo im sigurno i neometano poslovanje. Vaše poslovne tajne za nas su svetinja, a svakome od Vas spremni smo da uvek ponudimo najbolje rešenje za prevazilaženje eventualno nastalih problema, sve u skladu sa zakonom. Ažurno knjižimo dokumentaciju i obaveštavamo Vas o svim mogućnostima koje se nude kako bismo zajedno postigli što bolji poslovni uspeh.

Odgovornost, ljubaznost i stručnost su naše glavne osobine i ujedno sve što Vam je potrebno da poslujete s uspehom i bez nepredviđenih troškova. Poverite svoje poslovanje knjigovodstvenoj agenciji Deki u jednoj od dve poslovnice - u Novom Sadu ili Titelu, i ne brinite o svojim poslovnim knjigama.

Radno vreme: pon - pet 7 - 15h

E-mail: agencijadeki2001@gmail.com; beki.com@mts.rs

Facebook:

Knjigovodstvena agencija Deki, poslovnica Novi Sad - Laze Kostića 7; poslovnica Titel - Svetozara Miletića 27, Novi Sad

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Tefter knjigovodstvene agencije, Svetozara Ćorovića 12, Novi Sad
  Knjigovodstvena agencija Dragosvet, Čika Stevina 3/14, Novi Sad
  Knjigovodstvena agencija Analitika, Devet Jugovića 5/25, Novi Sad
  Knjigovodstvena agencija Profit Plus 021, Ćirpanova 3, lokal 3, Novi Sad
  Akciza Knjigovodstvena agencija, Gorana Maletića 42/2, Novi Sad
  Knjigovodstvena agencija Epigon, Dimitrija Avramovića 2, Novi Sad
  Trgoservis knjigovodstvena agencija, Bulevar Mihajla Pupina 18, Novi Sad