TIO TRADE knjigovodstvena agencija

  • 10
5.00 | 3 ocena

O nama - Knjigovodstvene usluge Tio TradePreduzeće Tio Trade d.o.o. je specijalizovano za pružanje knjigovodstvenih usluga malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima.
Knjigovodstvene i računovostvene poslove obavljamo pouzdano, precizno, u skladu sa zakonom i važečim propisima republike Srbije.

Nudimo sledeće računovodstvene i knjigovodstvene usluge:
- izrada završnog računa,
- osnivanje preduzeća,
- sastavljanje periodičnih izveštaja za banke i druge organizacije,
- vodjenje glavne knjige,
- obračun poreza na dodatu vrednost,
- popis, amortizacija osnovnih sredstava,
- blagajna,
- obračun zarada, doprinosa,
- obračun ugovora o delu, autorskih honorara,
- robno poslovanje – veleprodaja, maloprodaja, proizvodnja...


Pored kvalitetnih knjigovodstvenih usluga obogatili smo našu ponudu i kurirskim uslugama kao i pružanjem sve potrebne pomoći pri osnivanju preduzeća.

Kontaktirajte nas i uverite se u kvalitet, stručnost i ljubaznost.

Postanite naš partner zato što:
- preuzimamo svu odgovornost u vezi sa pravilnošću knjiženja,
- ažurno Vas obaveštavamo o najnovijim promenama propisa i zakona,
- aktivno saradjujemo pri svim kontrolama poreske inspekcije,
- znanjem i iskustvom štedimo Vaše vreme i novac,
- koristimo najnovije informacione tehnologije u pružanju racunovodstveno-knjigovodstvenih usluga,
- svakom klijentu pristupamo individualno u odnosu na njegove potrebe.Vaša knjigovodstvena agencija „Tio trade d.o.o.”.
IZRADA ZAVRSNOG RACUNA ::: OSNIVANJE PREDUZECA SRBIJA ::: VODJENJE GLAVNE KNJIGE ::: OBRACUN POREZA NA DODATU VREDNOST ::: POPIS ::: BLAGAJNA ::: AMORTIZACIJA OSNOVNIH SREDSTAVA ::: OBRACUN ZARADA ZAPOSLENIM ::: OBRACUN DOPRINOSA ::: OBRACUN UGOVORA O DELU ::: ROBNO POSLOVANJE ::: KNJIGOVODSTVO ::: KNJIGOVODSTVENE USLUGE ::: KNJIGOVODSTVENE AGENCIJE VOZDOVAC ::: KNJIGOVODSTVENE AGENCIJE NA VOZDOVCU ::: U BEOGRADU

Iskustva i preporuke posetilaca

06.07.2018 03:17
Zeljana Jeremic

Sve pohvale za najbolju knjigovodstvenu agenciju u Beogradu. Tio Trade prezadovoljna sam saradnjom koju sam sa vama uspostavila. Odgovorni,korektni...ma najbolji ste.

25.05.2018 05:37
Nikola Petronijevic

Knjigovodstvena agencija Tio Trade je jedna od najpouzdanijih i najprofesionalnijih agencija u gradu. Prezadovoljan dosadasnjom saradnjom. Strucan tim i za svaku preporuku.

19.06.2017 08:37
Kosta Savic

Najbolja knjigovodstvena agencija u gradu.Vec nekoliko godina koristim njihove usluge,nikada nisam imao zamerke na njihov rad,sta vise prezadovoljan sam postignutim,sve pohvale.

15.06.2017 09:28
Milos Bozovic

Vodjenje vasih finansija i raspodela vaseg novca nikada nece biti laksa ukoliko posetite ovu knjhigovodstvenu agenciju.Vec nekoliko godina unazad vaze za jednu od najboljih u gradu,sve pohvale.

09.06.2017 05:26
Zarko Manic

Njihove knjigovodstvene agencije su na najvisem mogucem nivou.Ovo je firma sa tradicijom od skoro desetak godina.Ako zelite da vode vase finansije necete se pokajati.Azurno i veoma profesionalno.

07.06.2017 04:37
Zoran Josipovic

Najpouzdanije knjigovodstvena agencija u gradu.Njihovo osoblje je veoma strucno i vec dugo godina u ovom poslu sto znaci da im bez bojazni mozete prepustiti vodjenje vasih finansija.

06.06.2017 09:54
Iva Markovic

Strucan kadar i povoljne cene usluga.Ovo je tim mladih ali visoko obucenih ljudi kojima je svaki posao veliki izazov,tako da svu svoju energiju i znanje usmeravaju u tom pravcu.

01.06.2017 08:27
Ilija Radovic

Imamju odlicnu saradnju sa svim nadleznim poreskim,drzavnim i drugim upravama.Posetite ih vec danas i postanite jedan od zadovoljnih klijenata medju kojima sam i sam.Moram da napomenem da su i cene usluga veoma korektne.

30.05.2017 08:48
Jovica Vitakic

Ako zelite da imate uvid u vase finansijske tokove knjigovodstvena agencija Tio Trade je pravi izbor za vas.Njihov kadar je na okupu vec nekoliko godina i stekao je puno iskustva u ovim poslovima.

28.05.2017 09:49
Ana Milosavljevic

Vec nekoliko godina vode sve finansijkse poslove u mojoj firmi i mogu samo reci da sam prezadovoljna poslom koji obavljaju.Uvek su pedantni,vredni i pouzdani kada je vodjenje knjiga u pitanju.

23.05.2017 10:46
Borislav Milic

Ova knjigovodstvena agencija nudi vam najstrucniji i najpouzdaniji kadar na ovom polju.Ako vam je potrebno vodjenje firme ili kontrola finansija oni su izbor broj jedan.Sve preporuke.

16.05.2017 05:38
Andrija Atanaskovic

Trebalo mi je knjizenje starog placa u selu a posto nisam bo prvi valsnik trebalo je skupiti svu papirologiju iz proslih decenija.Posetio sam knjigovodstvenu agenciju Tio Trade koja je obavila kompletan posao umesto mene.

12.05.2017 06:02
Sanja Kekic

Knjigovostvene usluge po najpovoljnijim cenama u gradu.Saradjivala sam sa njima tj. koristila njihove usluge i veoma sa zadovoljna.Za samo nekoliko dana zavrsili su svu papirologiju,sve pohvale.

10.05.2017 12:51
Maja Matic

Knjizenje i ostale knjigovodtsvene usluge rade veoma profesionalno i lako jer njihov tim cine skolovani profesionalci koji su vec nekoliko godina u ovom poslu,tako da za njih nema neresevih problema.

29.04.2017 07:56
Goran Sarenac

Prilikom otvaranja restorana trebalo je dosta dokumentacije da se pribavi i iz iskustva drugih dobio sam saznanje da se na sve to ceka oko osam meseci.Na preporuku prijatelja,posetio sam ih,objasnio potrebe i za duplo manje vremena zahvaljujuci njihovom umecu dobio sam sve dozvole.

25.04.2017 05:29
Kristina Milosevic

Najkompletnija usluga kada je knjizenje u pitanju.Njihov tim je veoma strucan i pedentan tako da sve sto vam treba a vezano je za knjizenje i otvaranje firmi,na pravom ste mestu.

21.04.2017 10:27
Sandra Marinkovic

Postanite njihov partner zato sto preuzimaju svu odgovornost u vezi sa pravilnoscu knjizenja,azurno vas obavestavaju o najnovijim promenama propisa i zakona,aktivno saradjuju pri svim kontrolama poreske inspekcije.

19.04.2017 11:17
Lazar Ristic

Koriste najnovije informacione tehnologije u pruzanju racunovodstveno knjigovodstvenih usluga,svakom klijentu pristupaju individualno u odnosu na njegove potrebe.Sve preporuke i pohvale na racun ove agencije.

12.06.2016 12:47
Milos Topalovic

Kod njih mozete pronaci razne knjigovodstvene usluge kao sto su izrada zavrsnog racuna,

osnivanje preduzeca,sastavljanje periodicnih izvestaja za banke i druge organizacije,

vodjenje glavne knjige.Cene su veoma povoljne a usluga brza.

21.08.2015 12:29
Ivan Stojmirović

Potrebna mi je pomoćstručnjaka kada je u pitanju osnivanje preduzeca u Srbiji. Da li pružate tu vrstu savetodavnih usluga?

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Knjigovodstvene agencije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu TIO TRADE knjigovodstvena agencija
  • Tio Trade Knjigovodstvene usluge,
  • izrada zavrsnog racuna,
  • osnivanje preduzeca u Srbiji,
  • obracun zarada zaposlenim,
  • robno poslovanje,
  • Tio Trade knjigovodstvena agencija