ASM racunovodstvo - vodjenje poslovnih knjiga

  • 7
5.00 | 7 ocena

O nama - ASM RAČUNOVODSTVO - VOĐENJE POSLOVNIH KNJIGA


ASM Računovodstvo doo je preduzeće za pružanje knjigovodstvenih usluga – vođenje poslovnih knjiga, računovodstvo i poresko savetovanje. Nastojimo da odgovornim i profesionalnim pristupom, iskustvom i stručnošću stičemo poverenje privrednih subjekata. Vođenjem poslovnih knjiga i pružanjem knjigovodstvenih usluga bavimo se počev od 1996. godine.

Želja nam je budemo prepoznati kao ugledna i pouzdana računovodstvena kuća, koju karakteriše kvalitet u pružanju kusluga.

Naš koncept pružanja knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga je celovitost, što znači da preuzimanjem obaveze vođenja poslovnih knjiga, naša usluga pokriva sve segmente poslovanja privrednih subjekata.

Pored vodjenja poslonih knjiga, knjigovodsrtvenih usluga, kijentima nudimo i vršenje tzv.drugih poslova, koje bi u najakraćem definisali kroz prijave i odjave radnika, upisa staza, overa poreskih prijava kod nadleznih poreskih uprava itd.

Prezimamo potpunu odgovornost u vezi pravilnosti sprovedenih knjiženja, kao što i aktivno učestvujemo u svim postupcima kontrole od strane nadležnih državnih organa.

Kao izuzetno važno, odnosno neophodno, smatramo kontinuirano profesionalno i stručno usavršavanje kroz permanentno praćenje profesionalne, stručne literature i zakonodavstva.

Takođe, kroz poresko savetovanje trudimo se da našim klijentima omogućimo što veću efikasnost i uštede pronalaženjem najoptimalnih poreskih rešenja.

Sa vama i mi rastemo.

www.asmracunovodstvo.rs
office@asmracunovodstvo.rs

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Knjigovodstvene agencije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu ASM racunovodstvo - vodjenje poslovnih knjiga
  • asm racunovodstvo vodjenje poslovnih knjiga,
  • vodjenje poslovnih knjiga asm racunovodstvo,
  • asm racunovodstvo,
  • asm racunovodstvo vodjenje poslovnih knjiga radno vreme