Dodaj firmu
Beograd

Dekorativni Beli Šatori iznajmljivanje i montaža pagoda

Dekorativni Beli Šatori u našoj ponudi su dimenzija 3x3 ili 4x4 metara, što je sasvim dovoljno za do 12 osoba. Nudimo i okrugle ili pravougane stolove koji udobno staju ispod zaštite, a usluga uključuje prevoz, montažu i demontažu svega što je neophodno. Kompletnu organizaciju proslave takođe možete prepustiti nama
Pročitaj više

DND event - iznajmljivanje event opreme

Nudimo Vam iznajmljivanje celokupne event opreme. Naše Napolen i Tiffany stolice, stolovi, banket i konferencijske stolice, barski stolovi i pagode, garancija su da će svaka vaša proslava uz našu pomoć biti nezaboravna!
Pročitaj više

Atrik boxi iznajmljivanje i prodaja mobilnih toaleta

Bilo da su Vam potrebni mobilni toaleti za gradilišta, sportske terene, parkove, Atrik-Boxi ima pravo rešenje za Vas. Naša firma je partner nemačkog sistema “Boxi” i posluje po načelima sistema koji se više od 25 godina uspešno primenjuje širom Evrope i sveta.
Pročitaj više

Stevana Brakusa 6

DIFFERENT EVENT rentiranje i prodaja šatora

Firma DIFFERENT EVENT je Vaš siguran partner prilikom organizacije svih vrsta događaja i proslava. Naša osnovna delatnost je prodaja i rentiranje šatora, pagoda i ostale event opreme koju ćemo savršeno uklopiti u ambijent po Vašoj želji.
Pročitaj više

Kneza Višeslava 63

Kreativni gradski centar

Prespanska 10, Beograd
Kragujevac

Marinković Event - Iznajmljivanje ekskluzivne opreme za proslave

Sve što Vam je potrebno za moderno i praktično uređenje prostora namenjenog proslavama.
Pročitaj više

Šabac

White Moments iznajmljivanje paviljona i opreme za proslave

White moments bavi se iznjmljivanjem paviljona i opreme za sve vrste proslava: dečije rođendane, rođendane, venčanja, krštenja, veridbe, i druge svečanosti u Šapcu
Pročitaj više

Studenička 6, Majur
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane