Zasto je iznajmljivanje pagoda tako popularno? Mnogi od nas baš i nisu sigurni šta su to pagode, ali ipak smo ih u filmovima mnogo puta videli i ostali oduševljeni njima. Pagode su savršene za svečanosti, poput venčanja, krštenja, proslava rođendana, jubileja, koktela...

 

 

Pagode imaju svetsku popularnost, širom planete se koriste za razne manifestacije koje se odigravaju u spoljnom prostoru.

Kako izgledaju pagode?

Pagode imaju svoje standardne dimenzije, a to su pet puta pet metara. Stranice pagoda mogu biti sa prozorima ili bez njih. 

Na sajtovima firmi koje se bave iznajmljivanjem pagoda, možete pronaći najrazličitije modele, pa će jednostavna pretraga slika biti dovoljna da se odlučite za dizajn i stil koji vašem ukusu najviše odgovara.

Dodatna oprema kod rentiranja pagoda

Lepa, bela pagoda, biće još veličanstvenija kada padne veče i upali se odgovarajuća rasveta. To je funkcionalna i dekorativna rasveta, koja će vama i vašim gostima pružiti pun ugođaj. 

Kada govorimo o podu, on može biti podesiv tvrd pod, a vi birate da li će biti sa ili bez itisona.

Plafon je posebno zanimljiv kod pagoda. On je veoma dekorativan, i može biti u obliku baldahina. 

Ukoliko je u pitanju neka proslava vaše kompanije, možete dogovoriti da se izrade baneri sa štampom po želji.

Iznajmljivanje pagoda – postavljanje i dimenzije

Ono što najviše oduševljava kod pagoda, sem njihovog veoma elegantnog i prefinjenog, modernog izgleda jeste njihovo lako postavljanje. To omogućava aluminijumska konstrukcija, koja je lagana, pa se pagoda brzo montira. 

 

 

Dimenzije pagoda, kao što smo naveli su 5 x 5 metara, čini ih veoma zgodnim da se postave u vaše dvorište, ili u sklopu vašeg preduzeća.

Veoma lako i brzo možete napraviti veoma lep i ekskluzivan društveni događaj, o kome će se kasnije dugo pričati u najpozitivnijem smislu. 

Pagode pružaju sav mogući komfor i udobnost, pa će veče provedeno ispod njihovog dekorativnog plafona od baldahina, ostati svima u dugom sećanju.

Iznajmljivanje pagoda manjih dimenzija

Ukoliko želite manju pagodu od veličine 5 x 5 metara, možete se odlučiti za alumunijumske pagode poznatih proizvođača koje su dimenzija tri puta tri metara. 

Ovo su mini-pagode, veoma simpatične, ali i visokog kvaliteta. Možete ih pronaći u raznim bojama, na primer, u beloj, plavoj, narandžastoj i zelenoj boji.

Vrste pagoda

Pagode su, kao što smo videli, šatori sa šiljatim krovom i upadljivog izgleda. Na svakoj zabavi one će svima upasti u oči. Možete iznajmiti jednu pagodu, ili više njih i napraviti najrazličitije kombinacije.

Postoje pagode sa četiri strane, zatim sa šest, kao i osam strana. Na primer, kod pagode od osam strana, visina nadstrešnice je 3 metara, a raspon je 15 metara.

Iznajmljivanje pagoda – cena:

Sve zavisi od broja pagoda koji vam je potreban, te da li ćete birati pagodu sa podom ili bez; primera radi – 7 pagoda sa uzdignutim podom od 5 cm, veličine 5 x 5 metara, cena bi bila 180 evra po jednoj pagodi.

U cenu je uključen prevoz, montaža i demontaža.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme za rentiranje ispod teksta.

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Iznajmljivanje pagoda
Pitaj firme

Iskustva i preporuke posetilaca

07.09.2018
Andriajana Simic

Bila sam skoro na nekom vencanju na kojem sam po prvi put bila u prilici da vidim kako izgledaju pagode. To jeste jedan vrsta satora ali bas izgleda lepo i moderno.

06.09.2017
Lea Stankovic

Mora da svako iznajmljivanje pagoda mora da se posebno jako plati u Beogradu posto licno smatram da pagoda nema dovoljno da bi se zadovoljile svacije potrebe u Beogradu. To je koliko samo mogu da vidim posenbo vazno.

05.05.2017
Mihajlo Nastasovic

Sto se iznajmljivanja pagoda tice, pre ili kasnije cete se sigurno po ovom pitanju opredeliti za kvalitet. Sve drugo je samo pitanje vremena.

21.04.2017
Simona Vucinic

Pagode u svakom slucaju trebaju i moraju da se dosta plate. Nista tu po meni nema neobicno.

07.04.2017
Todor Markovic

Moraju pagode da se lepo plate ako mislite da to bude bas onako kvalitetno. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

22.03.2017
Marta Dencevic

U svakom slucaju ono mora da se debelo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

03.03.2017
Janko Zivanovic

Sto se pagoda tice, kvalitet je vise nego vazan Sve drugo je cisto gubljenje vremena.

14.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Pagode su jako lepe ali je osnovni problem u tome sto jako puno kostaju.

18.01.2017
Petar Jankovic

Koliko mi se cini, pagode nisu ni malo povoljne i jeftine za iznajmljivanje.

28.12.2016
Nikolina Pantelic

Po ovom pitanju odmah treba da budete spremni da izdvojite jednu vecu kolicinu novca i nista vise po tom pitanju ne treba da brinete.

12.12.2016
Ivan Stojanovic

Na kraju krajeva, pagode bas mogu da budu za svaku priliku. Po tom pitanju ipak mozete da se opredelite za kvalitet.

24.11.2016
Jana Stankovic

Po pitanju iznajmljivanja pagoda, jedino i po meni najbolje resenje za vas je da posetite agenciju Different Event. Nema sta, to je agencija u koju jednostavno mozete da imate puno poverenje.

04.11.2016
Biljana Brankovic

Ukoliko vam je potrebno iznajmljivanje pagoda, ondam treba da budete spremni da izdvojite nekih 200-300 eura.

15.09.2016
Marko Petrovic

Iznajmljivanje pagoda nije ni malo jeftino ali generalno moze da bude poprilicno lepo, narocito ukoliko se lepo uklopi sa nekim ambijentom.

12.08.2016
Dusan Markovic

Ja licno nikada nisam uzivo video kako izgleda pagoda pa mozda zbog toga nisam dovoljno strucan da ja komentarisem tu vrstu satora. Ali u svakom salucaju smatram da su satori prevazidjena kategorija.

12.07.2016
Marta Dencevic

Bila sam skoro na nekom vencanju na kojem sam po prvi put bila u prilici da vidim kako izgledaju pagode. To jeste jedan vrsta satora ali bas izgleda lepo i moderno.