Iznajmljivanje projektora je cesto najisplativija opcija. Da li možete da zamislite neki važan poslovni sastanak ili prezentaciju na kojoj nema projektora? Veoma je važno da sve o čemu govorimo možemo i da pokažemo svima, a to se postiže slikom koju vidimo na projektoru.

Pročitaj više

Iznajmljivanje projektora je cesto najisplativija opcija. Da li možete da zamislite neki važan poslovni sastanak ili prezentaciju na kojoj nema projektora? Veoma je važno da sve o čemu govorimo možemo i da pokažemo svima, a to se postiže slikom koju vidimo na projektoru.

Iznajmljivanje projektora za prezentacije

Hajde da se najpre upoznamo sa podelom projektora. Oni se dele prema nameni na poslovne ili prezentacijske, na projektore za velike dvorane, kućni bioskop i konferencijske sale.

Projektor nije neophodno da kupujete, već je dovoljno da ga iznajmite i upotrebite tokom prezentacije. Tada možete da budete sigurni da ste dobili uređaj koji je vrhunskog kvaliteta i proizveden od strane vodećih svetskih proizvođača.

Prezentacija znači da projektor ima profesionalnu upotrebu i zbog toga su oni visoke rezolucije, pri čemu su veoma jaki, tako da će svi lepo i jasno moći da vide sliku, bez gašenja svetla u sali u kojoj se odvija prezentacija.

Rentiranje projektora

Nastavimo dalje priču o podeli projektora. Prvi kriterijum je bila namena, a drugi su tehničke karakteristike. Rezolucija može da bude SVGA, XGA, WXGA, kao i Full HD.

Takođe, podela se vrši i prema jačini svetla, ali i na osnovu karakteristika sočiva. Tada govorimo o širokougaonim i standardnim projektorima.

Ukoliko imate bilo kakve nedoumice oko izbora projektora, jer niste sigurni koji model i sa kojim karakteristikama bi zadovoljio vaše potrebe, najbolje je da se obratite stručnim timovima koji se bave rentiranjem i da dobijete adekvatne savete.

Iznajmljivanje projektora visoke rezolucije

U prethodnom delu teksta već je bilo reči o projektorima visoke rezolucije, tako da ćemo dodati i tu informaciju da stručni tim pruža tehničku podršku tokom celog vremena iznajmljivanja.

Zbog toga se možete opustiti i u potpunosti fokusirati na prezentaciju koju vodite, bez ikakve brige da nešto neće biti u redu kada su tehnički detalji u pitanju.

Kada iznajmljujete projektor, uz njega dobijate samostojeće projektorsko platno, koje može biti dimenzija 180 x 180 centimetara.

Iznajmljivanje projektora iskustva

Projektori koji se iznajmljuju imaju visoke performanse, spadaju u red profesionalne opreme, tako da će vaši događaji na kojima ih koristite, dobiti jednu sasvim novu i bolju dimenziju.

Uz projektore, mogu se rentirati stalci, ostala video oprema u skladu sa vašim zahtevima, laserski pokazivači i dr.

Takođe, postoji bogata ponuda projekcijskih platna, i ona mogu biti: sklopiva, stalno zategnuta, ili prenosiva sa stalkom.

Korisno je imati informaciju, da sve vrste platna koje smo naveli, mogu da se pronađu u različitim dimenzijama. Ona mogu da budu mala i izuzetno velika, koja su namenjena za pozadinsku ili frontalnu projekciju kao i za velike i bitne događaje.

Iznajmljivanje projektora – cena:

Koliko ćete novca izdvojiti za iznajmljivanje projektora, zavisi najviše od njegovih karakteristika, kao i od broja dana na koji rentirate opremu. U tom smislu, cene se kreću od 20 evra po danu, do 75 evra po danu, koliko treba platiti za projektore visoke rezolucije za konferencijske sale i veće dvorane.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

    Iskustva i preporuke posetilaca

    Marina Dakic
    28.08.2018 09:51

    Ukoliko vam trebaju projektori za neku svecanost ili manifestaciju moja preporuka je firma Fast Forward 011 koja pruza usluge iznajmljivanje projektora po veoma povoljnim cenama i najbolji su u gradu po tom pitanju.