Pravite žurku, imate prostor, pozvali ste društvo, fali samo mala “sitnica“, a to je – rasveta. Zato je tu iznajmljivanje rasvete! Osvetljenje je od presudnog značaja kada se stvara vizuelno efektan događaj. Svi smo bili na raznim koncertima, pa znamo kako rasveta utiče na opštu atmosferu. 

 

 

Postoje različita rasvetna tela, koja kada se vešto upotrebe, mogu napraviti dar-mar što se tiče raspoloženja prisutnih i izgleda prostora. 

Kako se koristi rasveta?

Interesantno je naglasiti, da se uz pomoć pravog svetla može staviti akcenat na određene momente, moguće je kontrolisati pažnju prisutnih ljudi, kompletan ambijent, atmosfera i celokupan izgled prostora menja se korišćenjem rasvete.

Podelićemo rasvetu na unutrašnju, ili „indoor“, i na arhitektonsko osvetljenje za spoljašnje „farbanje“ objekata.

No, vratimo se temi našeg teksta, a to je iznajmljivanje rasvete. Zašto biste kupovali skupocenu rasvetu, kojom biste postigli željene efekte, kada je veoma lako i brzo možete iznajmiti, a doživljaj koji budete priredili svom društvu ili gostima biće neponovljiv i vredan svakog dinara koji ste potrošili.

Iznajmljivanje rasvete – iskustva

Dakle, rasveta se može iznajmiti za sve vrste proslava. Koliko god je ozvučenje važno, toliko je i osvetljenje. 

Spomenimo lasere, koji mogu biti zeleni, kolor laseri (red, green, yellow, blue), zatim, laseri u tačkicama. 

 

 

Da bi se upotpunio utisak, tu su svetlosni efekti. Čuvena disko kugla, disko efekti, movingheadovi, skeneri, stroboskopi, dim mašine, haze mašine, sneg mašine, korali, balončići, pena party, gobo floveri, video beam... – mogućnosti su neograničene, pustite mašti na volju i uživajte sa svojom ekipom!

Kao što smo naveli, rasveta je važna za svaku vašu svečanost: da li je to 18. rođendan, proslava mature ili diplomska žurka, ali isto tako i svadbe, venčanja, godišnjice braka, te dečiji rođendani...

Najmlađe će posebno oduševiti laserski zraci, na primer, mada sve vrste rasvetnih tela i svetlosnih efekata, njima će biti magični, te će zaista imati utisak da su za svoj rođendan dobili bajku na poklon.

Imajte na umu, da firme koje se bave rentiranjem rasvete takođe mogu organizovati vašu žurku, u smislu da je moguće iznajmiti mini pokretne šankove, barske stolice, stolove, frižidere, separee...

Dakle, u vašem prostoru organizujte pravu diskoteku i veče za pamćenje; dobro društvo, odlično ozvučenje, fenomenalna rasveta i zabava može da počne!

Iznajmljivanje rasvete – cena:

Cena se u proseku kreće oko 5 evra po jednom rasvetnom telu.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme za rentiranje ispod teksta.

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Iznajmljivanje rasvete
Pitaj firme

Iskustva i preporuke posetilaca

28.08.2018
Zeljana Jeremic

Ukoliko vam treba rasveta za neku svecanost ili manifestaciju moja preporuka je firma different event koja pruza usluge iznajmljivanje rasvete po veoma povoljnim cenama i najbolji su u gradu po tom pitanju.

06.09.2017
Lea Stankovic

Cesto je iznajmljivanje rasvete kao posao poprilicno nezahvalan posto svi nesto traze i svako nesto ocekuje. Po meni on u globalu predstavlja samo gubljenje vremena i nsta vise od toga.

05.05.2017
Mihajlo Nastasovic

Svako iznajmljivanje rasvete jesto nesto sto nije bas previse jeftino.

21.04.2017
Simona Vucinic

Koliko mi se samo cini, svako iznajmljivanje rasvete je nesto sto bi trebalo da se plati.

07.04.2017
Todor Markovic

Mora rasveta da se lepo palati da bi mogla da bude bas onako kvalitetna.

22.03.2017
Marta Dencevic

Po pravilu, u svakom slucaju treba da se unapred dobro raspitate o svemu. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

03.03.2017
Janko Zivanovic

Sto se tice rasvete, ona u svakom slucaju treba samo da se lepo plati.

14.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Osnovni je problem u tome sto skoro svako iznajmljivanje rasvete mora da se i debelo plati. Drugacije to ipak ne moze.

18.01.2017
Petar Jankovic

Koliko mi se samo cini, ako pricamo o ovom nacinu iznajmljivanja rasvete, u slucaju nekih manjih dogadjaja, svako ce gledati da vas odere sto je vise moguce.

28.12.2016
Nikolina Pantelic

Cesto cete ovo morati i sami da uradite bez da se nesto puno oko ovoga pomucite.

12.12.2016
Ivan Stojanovic

Ako mene pitate po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalitet i ako to budete uradili, u tom slucaju se sigurno necete pokajati.

24.11.2016
Jana Stankovic

Definitivno mislim da je po ovom pitnaju realno najbolje da posetite agenciju koja se zove Kreativnio gradski centar. Iznajmljivanje satora onda u tom pogledu moze da bude veoma korisno ako posetite agenciju Different Event.

07.11.2016
Biljana Brankovic

U ovom trenutku je po pitanju iznaujmljivanja rasvete, gradski kreativni centar i vise nego kvalitetan i pouzdan.

15.09.2016
Marko Petrovic

Narocito je popularno da se odredjena rasveta iznajmljuje za svadbe. Iznajmljivanje rasveta moze poprilicno da kosta i generalno je potrebno da se pazljivo posvetite izboru ovog posla.

12.08.2016
Dusan Markovic

Rasveta se iznajmljuje za razlicite prilike. Primera radi, ukoliko pravite svadbu moze vam se desiti da iznajmite dobru muziku ali da nemaju rasvetu. U toj prilici cete biti primorani da sami jurite sve sta vas zanima.

12.07.2016
Marta Dencevic

Rasveta ima svoju ulogu i funakciju na razlicitm vrstama dogadjaja. Moze se iznajmioti za posebne prilike i to u danasnje vreme po veoma povoljnim cenama. Oko 5-6 eura po rasvetnom telo.