Iznajmljivanje barskih stolica je usluga koja svima pre ili kasnije zatreba. Složićemo se svi, da barske stolice imaju svoj specijalan šmek. Zaista nije svejedno, da li ispijamo piće i vodimo prijatan razgovor pri tome sedeći na najobičnijoj stolici, ili je u pitanju elegantna, moderno dizajnirana barska stolica.

 

 

Njih često možemo sresti i u kućnim ambijentima, gde su napravljeni mini-barovi, pa još ako je tu uključeno i prigodno osvetljenje, prijatna atmosfera i potpuni užitak su zagarantovani.

Barske stolice – iznajmljivanje

Ukoliko nemate barske stolice, a priređujete neki događaj, kao što je žurka, proslava, koktel ili jednostavno okupljanje prijatelja, ovakve stolice se lako mogu iznajmiti. 

Uvek je potrebno voditi računa o utisku koji ćete ostaviti na posetioce, klijente, goste vašeg okupljanja, pa su barske stolice garancija stila i dobrog ukusa. 

Firme koje su specijalizovane za ovu vrstu delatnosti, imaju tim obučenih ljudi koji će saslušati vaše želje i potrebe, pa u skladu sa tim vam preporučiti najbolji mogući izbor. Na web prezentacijama, jednostavnom pretragom možete videti kakve barske stolice su u ponudi, te se sami ili uz savete stručnih lica, odlučiti za najprikladnije modele. 

Isporuka je uvek organizovana u sklopu celokupne usluge, stolice će biti dostavljene i postavljene tamo gde vi želite.

Iznajmljivanje barskih stolica – iskustva

Sasvim je nevažno u kom delu Srbije se nalazite. Kada se dogovori saradnja, transportni tim je uvek dostupan i mobilan da isporuku izvrši u najkraćem mogućem roku. 

 

 

Ipak, poželjno je unapred rezervisati barske stolice, jer se tako lišavate nepotrebne tenzije, i ne morate raditi sve u „pet do dvanaest“. Međutim, iako ste u cajtnotu sa vremenom, uvek možete biti ispoštovani u dogovorenom roku, te će vaš događaj biti ono što ste od njega i očekivali. 

Specijalizovana preduzeća koja se bave iznajmljivanjem ugostiteljske opreme, često se bave i kompletnom organizacijom svih vaših svečanosti. Kokteli, konferencije, seminari, team building, momačko ili devojačko veče, prijemi, venčanja, žurke... uvek je moguće sve lepo osmisliti i iznajmiti potrebnu opremu, u našem slučaju barske stolice. 

Na taj način stvorićete događaj iz snova, o kome će vaši prijatelji i gosti dugo pričati. Svaka vaša želja može biti sprovedena u delo, a profesionalnom timu će biti zadovoljstvo da bude deo vaše prigode. 

Pored barskih stolica, moguće je iznajmiti i barske i druge stolove, čaše, tanjire i sav ostali pribor. 

Vaše želje su kreativan i uzbudljiv izazov za profesionalce, a barske stolice će samo dodati šmek na uspešno i zanimljivo osmišljen događaj o kome će se govoriti u najlepšem svetlu.

Iznajmljivanje barskih stolica – cena:

Prosečna cena za iznajmljivanje barske stolice je 5 evra, po jednom danu. 

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme za rentiranje ispod teksta. 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Iznajmljivanje barskih stolica
Pitaj firme

Iskustva i preporuke posetilaca

07.09.2018
Miroslav Jagnjic

Pre nekog vremena sam za svoj rodjendan iznajmila barske stolove i to po veoma pvoljnim cenama. Mislim da je cena bila oko 5 eura po stolu (jedan dan). BArske stolove moztee iznajmiiti u Different Event i to po veoma povoljnim cenama.

06.09.2017
Filip Milutinovic

Naravno da je njihovo iznajmljivanje veoma skupo. Potrebno je samo da se na vreme odlucite za ovaj kvalitet i da vise nista dalje po tom pitanju ne brinete.

05.05.2017
Lea Stankovic

Kako god da okrenete, ono mora da se posebno plati.

21.04.2017
Mihajlo Nastasovic

Koliko mi se samo cini, svako iznajmljivanje barskih stolica jeste nesto sto pre ili kasnije sigurno treba da se plati.

07.04.2017
Simona Vucinic

Sto se mene licno tice, moze ono da se uradi bez nekih vecih problema. Nema tu po nista ama bas nista cudno.

22.03.2017
Todor Markovic

Kako god da okrenete, ono je nesto sto treba da se dosta plati.

22.03.2017
Marta Dencevic

U svakom slucaju treba da se dosta plati. Sve ostalo je samo gubljenje vremena.

03.03.2017
Janko Zivanovic

Sto se mene licno tice, barske stolice su zaisat nesto posebno i zanimljivo. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.

14.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Koliko mi se samo cini, mogu samo slobodno da kazem da je ovo i vise nego dobro resenje. Sve drugo je daleko manje vazno i bitno. Nema tu sta da se pogresi.

18.01.2017
Petar Jankovic

Koliko mi se samo cini, barske stolice uvek mogu da budu i vise nego kvaltietne, to je osnovni problem.

28.12.2016
Nikolina Pantelic

Ipak su barske stolice nesto posebno. Mada, ne voli svako da sedi za njima.

12.12.2016
Ivan Stojanovic

Kao sto je vec neko i rekao, ako se odlucite da iznajmite barski sto, onda u svakom slucaju treba da iznajmite i barsku stolicu.

24.11.2016
Jana Stankovic

Po pitanju iznajmljivanja barskih stolica, najbolje resneje za vas je kada biste posetili agenciju Different Event. Stvar je u tome da su vam barske stolice cesto po prilicno potrebne i prakticne u nekim okolnostima.

07.11.2016
Biljana Brankovic

Kvalitetne barske stolice po veoma povoljnim cenama mozete da iznajmite u Kreativnom gradskom centru. To su cene koje su i vise nego povoljne.

15.09.2016
Marko Petrovic

Ukoliko vec treba da iznajmite barske stolove, onda u svakom slucaju treba i da iznajmite barske stolice. Barske stolice su nesto u sta mozete da imate puno poverenje.

12.08.2016
Dusan Markovic

Kada pricamo o iznajmljivanju barskih stolica obicno se to razdvaja od iznajmljivanja barskih stolova posto se u svakom slucaju moze desiti da se za barske stolice mora platiti posebno. To jeste malo cudno ali je tako.

12.07.2016
Marta Dencevic

Kada iznajmite barski sto logicno je id a iznajmite i barske stolice. Tako sam bar ja uradila prosle godine za svoj rodjendan. Cena je kao i za sto bila oko 5 eura ko komadu.