VSG Sistem doo

  • 3
5.00 | 3 ocena
Adresa: Narodnog fronta 44, Mali Mokri Lug

O nama - VSG SISTEM DOO

Nova radnja od 01.07.2020 na adresi: Narodnog fronta 44, Mali Mokri Lug

Osnovna delatnost preduzeća VSG sistem doo jeste prodaja velikog izbora materijala za izvođenje najrazličitih građevinskih radova. Naš stručni i profesionalni tim sa dugogodišnjim iskustvom uvek je spreman da Vam pruži sve vrste saveta, pripremi i isporuči materijal u najkraćem mogućem roku.

Pod aktuelnim imenom VSG Sistem posluje čitavu deceniju i pravni je naslednik firme SZTR Veljko Batica. U našem prodajnom programu očekuju Vas:

Jedna od najvažnijih stavki prilikom izgradnje novog ili renoviranja starog objekta jeste dobra hidroizolacija, jer problemi sa vodom mogu da prouzrokuju veliku štetu na Vašoj imovini. Upravo iz tog razloga, firma VSG Sistem nudi najsavremenija sistemska rešenja jednog od vodećih svetskih proizvođača Mapei iz Italije.

VSG Sistem materijal za hidroizlaciju namenjen je kako za kuće i stanove, tako i za industrijske objekte (proizvodne hale i magacine), poslovne objekte, škole, gradilišta i sl. Prilagođavajući se konkretnom problemu, Mapei materijali nude uspešno rešenje za svaki problem sa vodom.

Pored prodaje materijala, firma VSG Sistem nudi i mogućnost izvođenja različitih vrsta građevinskih radova: ugradnja svih tipova hidroizlacija u čemu posedujemo više od 15 godina iskustva, radovi na vodovodu i kanalizaciji, montaža i servis tuš kabina, malterisanje i molerski radovi.

Dugogodišnje iskustvo i stručnost našeg tima garantuje kvalitetno, pedantno i precizno odrađen posao. Posetite nas i uverite se da mi možemo da ostvarimo sve što Vi zamislite.

Radno vreme:

Ponedeljak – petak od 08:00-17:30h
Subota od 08:00-16:00h
Nedelja neradna

VSG Sistem doo, 22. oktobra 26, Zemun, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Građevinarstvo Gradjevinski materijal
Osnovni proizvodi/usluge za firmu VSG Sistem doo
  • VSG Sistem,
  • VSG Sistem doo,
  • VSG Sistem materijal za hidroizolaciju,
  • VSG Sistem Zemun,
  • materijal za hidroizolaciju Zemun,
  • VSG Sistem radno vreme