Škola fudbala Dorćol

5.0 | 16 ocena
Ulica: Vojvode Bojovica 10a
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
Škola fudbala Dorćol
Mobilni: 063/
www.skolafudbala.rs

O nama

ŠKOLA FUDBALA FK DORĆOL

Škola fudbala Dorćol postoji od 2009. godine i uspešno radi sa decom uzrasta od 5 do 12 godina koja žele da kroz druženje sa vršnjacima, nauče osnovne elemente fudbalske igre. Osim toga, naša škola ima i vaspitnu ulogu, jer svi mališani pored fudbala mogu da nauče i puno toga o drugarstvu i kolektivnom životu, kao i da steknu zdrave radne i životne navike.

Rad škole fudbala Dorćol zasniva se na predagoškom principu, uz poštovanje vaspitno-obrazovnih metoda i uz razvijanje kolektivnog i takmičarskog duha. Školom fudbala Dorćol koja je namenjena deci uzrasta od 5 do 12 godina, rukovodi Zoran Sredić, viši sportski trener fudbala. Sva deca su pod konstatnim nadzorom trenera koji poseduju UEFA A licence, kao i adekvatno obrazovanje za rad sa decom.

Tokom lepog vremena naši treninzi se održavaju na travnatim terenima FK Dorćol, kraj kule Nebojša, dok u zimskom periodu koristimo terene na parketu i veštačkoj travi, u sali Sportskog centra Milan Gale Muškatirović I baloni Kolos.

Najmlađi polaznici naše škole fudbala učestvuju u svim takmičenjima koja se održavaju tokom cele takmičarske godine, kao što su: Fair Play liga i Mini-Maxi liga. Pored ovih redovnih takmičenja, škola fudbala Dorćol učestvuje i na mnogobrojnim domaćim i međunarodnim turnirima.

Kako bi najtalentovanijim polaznicima škole omogućili da dalje razvijaju svoj talenat, sklopili smo ugovor o međusobnoj saradnji sa FK Dorćol. Nakon izlaska iz škole fudbala, najbolji fudbaleri nastavljaju sa treninzima i takmičenjem u omladinskoj školi FK Dorćol. Takođe, svaki član škole fudbala dobija na poklon majicu fudbalskog kluba.

Škola fudbala Dorćol je mesto gde deca rado žele da dođu i na kome se, pre svega, osećaju prijatno.
Ukoliko želite da i Vaš mališan savlada osnove fudbalske igre u prijateljskoj atmosferi i kroz igru zabavu i druženje, naša škola fudbala je prava adresa za Vas.

Škola fudbala Dorćol, Vojovde Bojovića 10a, Stari grad, Beograd

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Djordje Markovic
  04.09.2018 01:37

  Odlicne prvenstveno vaspitno-pedagoske mere koje se primenjuju u skoli fudbala Dorcol. Svako dete se obraduje kada cuje za skolu fudbala Dorcol. Ovde vlada odlicna atmosfera izmedju trenera i dece. Dobra komunikacija koja se ostvaruje sa roditeljima je na zavidnom nivou. Zajednickom saradnjom dolazice do uspeha!Sve pohvale!!

  Zoran Josipovic
  24.02.2017 01:54

  Skola fudbala Dorcol je mesto gde deca rado zele da dodju i na kome se,pre svega, osecaju prijatno.Ukoliko zelite da i vas malisan savlada osnove fudbalske igre u prijateljskoj atmosferi i kroz igru zabavu i druzenje,ova skola je prava adresa za vas.

  Firme u blizini

  Škola fudbala FK Mondial, Pavla Labata 1, Voždovac, Beograd
  Škola fudbala Olimpik Beograd, Tošin Bunar 161, Novi Beograd, Beograd
  Fudbalski klub Gardoš, Pavla Vujisića 69, Altina, Zemun, Beograd
  Škola Fudbala Šarić, Surčinski put bb, Bežanijska kosa preko puta Idea-e (balon za fudbal El Clasico), Novi Beograd, Beograd
  FK Crvena zvezda Nika, Zrenjaninski put 94m, SC Adrenalin, Borča, Beograd
  Fudbalski klub North Star, Bulevar Kralja Aleksandra 39d, SC FSB Ada Ciganlija, Novi Beograd, Beograd
  Škola fudbala Atletik, Stari Obrenovački put 17, Čukarica, Beograd
  Fc Zvezdarac škola fudbala za decu, Milana Rakića 33, Zvezdara, Beograd
  Idi na vrh strane