Škola fudbala Olimpik Beograd

5.0 | 9 ocena
Ulica: Tošin Bunar 161
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Škola fudbala Olimpik Beograd
Mobilni: 064/
www.skolafudbala.com

O nama

ŠKOLA FUDBALA OLIMPIK BEOGRAD

Dobro došli u najbolju školu fudbala, fudbalski klub za decu, klub malog fudbala gde se talenti razvijaju i grade, gde su deca srećna. Neka nauče da igraju fudbal sa nama škola fudbala Olimpik Beograd pružiće im svu pažnju, znanje, radost da nauče daigraju školski fudbal.

Nas možete naći na sledećim aderesama:

 • Novi Beograd  ul: Tošin Bunar 161 balon Talija
 • Blok 24 kod Super Vera balon Ideal
 • Kanarevo Brdo ul: Vukasovićeva 21a balon Imperija Sport
 • Cerak ul: Borova 8 O.Š.Ujedinjene nacije

Istorija

Prevashodni cilj Olimpika je vaspitanje i sportsko usmerenje dece uzrasta od pet do jedanaest godina, kao i širenje aktivnosti na ostale sportske discipline. Trenutno je najaktivnija škola fudbala u Srbiji. Takmiči se na raznim turnirima u zemlji i inostranstvu. Olimpik je proizvod Nedićeve ljubavi prema fudbalu i deci.

Škola fudbala Olimpik Beograd osnovana je 18.03.2004. godine u Beogradu. Rešenjem Ministarstva prosvete i sporta Republike Srbije zvanično je registrovana 18.03.2005. godine. Osnivač Olimpika je Nedić Aleksandar diplomirani trener fudbala sa B i A UEFA licencama i diplomirani menadžer u sportu.

Bez obzira što klub ne poseduje svoj prostor, upravni odbor se trudi da održi kontinuitet tako da su lokacije na kojima radimo postale trajne i nepromenjive.

U budućnosti želimo da što više pružimo našoj deci jer fudbal je igra radosti i najvažnija sporedna stvar na svetu.

Škola ima profesionalne trenere obučene za rad sa mlađim kategorijama, koji je zasnovan na pedagoškom principu uz poštovanje svih vaspitnoobrazovnih metoda. Razvijanje kolektivnog i takmičarskog duha, jačanje i pospešivanje pravilnog rasta i razvoja u psihičkom i fizičkom smislu kao i razvoj pozitivnog stava o sportui u sportu. Stručni rad se bazira na usavršavanju specifične fudbalske veštine, a cilj je i šire sportsko i teorijsko obrazovanje, druženje, zabava, takmičenje, kao i razvoj motoričkih sposobnosti.

Metodologija rada

U procesu stvaranja fudbalera postoje neke neizbežne faze kao što su: selekcija, obuka, trening, priprema za takmičenje i takmičenje. Jedno od osnovnih pravila jeste: o radu i ponašanju dece nikada se ne govori u negativnom kontekstu, bez obzira na rezultate.

OKVIRNI PLAN RADA

Uzrast 6-7 godina

Treninzi su usredsređeni na igru kroz koju pokušavamo da zainteresujemo decu da se prvenstveno bave sportom. Primenjuju se specifične vežbe za razvijanje motoričkih sposobnosti kao što su: brzina reagovanja, učestalost pokreta, gipkost i koordinacija pokreta.

Uzrast 8 godina

Osim tehnici i komunikaciji u igri, posebna pažnja se poklanja poboljšanju brzinskih sposobnosti. Brzinske vežbe su tako osmišljene da značajno povećavaju brzinu reagovanja, učestalost pokreta, ubrzanje i maksimalnu brzinu. Dalje se radi na poboljšanju gipkosti i koordinaciji pokreta.

Uzrast 9 godina

U ovom uzrastu je sve prilagođeno TIPS modelu, tj. usavršavanju tehnike, poboljšanju sposobnosti polaznika da opažaju i razumeju igru "kroz oči" trenera, daju igri svoj lični pečat i da u svakom elementu fudbalske igre njihova brzina bude na zavidnom nivou.

Uzrast 10-11 godina

U ovom uzrastu nastavlja se sa vežbanjima na istim principima kao u mlađim kategorijama, ali je akcenat stavljen na igru, odnosno na odigravanje što većeg broja utakmica.Decaci svakog vikenda mogu uživati u igranju pravih, takmičarskih utakmica. Olimpik ucetvuje na raznim turnirima sirom zemlje i u inostranstvu.

Skola fudbala, fudbalski klub, akademija, Beograd, Srbija, Rakovica, Cerak, Novi Beograd, Kanarevo brdo skola za talente, Olimpik, skola sporta, skola za decu sve ovo moze vas osocirati na Olimpik Beograd.


Draga deco

Dobro došli :)


Kontakt:
Aleksandar Nedic
0641765995

E-mail: olimpikbeograd@gmail.com
www.olimpikbeograd.com
www.skolafudbala.com

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Jelena Jovanovic
  04.09.2018 12:47

  Htela bih da pohvalim skolu fudbala Olimpik Beograd na svojoj profesionalnosti,i dobrim trenizima koje nude svima onima koji dodju i pocnu sa treninzima. Odlicna selekcija dece se previ po uzrastima. Moj klinac je u grupi od 6-7 godina. Tu se trude da kroz igru deci priblize sportu. Primenjuju se vezbe za razvoj motorickih sposobnosti kao sto su brzina reagovanja,ucestalost pokreta,gipkost i koordinacija pokreta!

  Sanja Kekic
  28.04.2017 12:38

  Skola ima profesionalne trenere obucene za rad sa mladjim kategorijama,koji je zasnovan na pedagoskom principu uz postovanje svih vaspitnoobrazovnih metoda. Razvijanje kolektivnog i takmicarskog duha,jacanje i pospesivanje pravilnog rasta i razvoja u psihickom i fizickom smislu kao i razvoj pozitivnog stava o sportu i u sportu.

  Milos Topalovic
  24.05.2016 05:41

  Pravi izbor za vase malisane i decu svih uzrasta.Ova skola postoji sa velikim uspehom o cemu govore mnoge nagrade i broj dece koji je pohadja.U radu sa decom ukljuceni su treneri koji su pre svega profesori i vaspitaci sa diplomama.

  david
  14.08.2013 02:55

  Jako dobra skola fudbala! preporucujem skolu fudbala Olimpik u Beogradu!

  Damnjan
  05.06.2013 09:26

  Zanima me dali može da se počne sa treninzima od četri ipo godine i kojim danima su treninzi?pozdrav

  Firme u blizini

  Škola fudbala FK Mondial, Pavla Labata 1, Voždovac, Beograd
  Fudbalski klub Gardoš, Pavla Vujisića 69, Altina, Zemun, Beograd
  Škola Fudbala Šarić, Surčinski put bb, Bežanijska kosa preko puta Idea-e (balon za fudbal El Clasico), Novi Beograd, Beograd
  FK Crvena zvezda Nika, Zrenjaninski put 94m, SC Adrenalin, Borča, Beograd
  Škola fudbala Dorćol, Vojvode Bojovica 10a, Stari grad, Beograd
  Fudbalski klub North Star, Bulevar Kralja Aleksandra 39d, SC FSB Ada Ciganlija, Novi Beograd, Beograd
  Škola fudbala Atletik, Stari Obrenovački put 17, Čukarica, Beograd
  Fc Zvezdarac škola fudbala za decu, Milana Rakića 33, Zvezdara, Beograd
  Idi na vrh strane