Škola fudbala Atletik

5.0 | 2 ocena
Ulica: Stari Obrenovački put 17
Grad: Beograd
Opština: Čukarica
Škola fudbala Atletik
Mobilni: 065/
atletik.rs

O nama

ŠKOLA FUDBALA ATLETIK

Škola fudbala Atletik osnovana je 2014. godine sa ciljem podsticanja što većeg broja dece da se bave fizičkom aktivnošću, savladaju osnove fudbalske igre, ali i da se druže sa vršnjacima. Naša škola je orijentisana na rad sa mlađim uzrasnim kategorijama od 5 do 12 godina, što je i najbolji period za početak bavljenja sportom, a posebno fudbalom koji je jedan od najpopularnijih sportova na svetu.

Fudbal kao fizička aktivnost predstavlja veoma dobru preventivnu u očuvanju zdravlja mališana, jer omogućava pravilan rast i razvoj deteta: razvoj pluća, kardio-vaskularnog sistema, mišićnog i zglobnog aparata. Osim što poboljšava zdravlje, fudbal doprinosi pravilnom formiranju ličnosti deteta, potpomaže društvenoj implementaciji kroz igru, treninge i putovanja.

Škola fudbala Atletik radi po pažljivo osmišljenom programu koji predstavlja kombinaciju igre i sporta za zdravo i bezbrižno detinjstvo mališana. U rad sa decom uključeni su profesori fizičkog vaspitanja i licencirani treneri fudbala koji nastoje da svoje dugogodišnje iskustvo prenesu na mlađe naraštaje.

Svaki trening je precizno isplaniran i prilagođen uzrastu i nivou znanja polaznika. Naglasak u našem radu nije samo na usvajanju teorijskog znanja i tehničkih elemenata fudbalske igre, već se pažnja posvećuje i razvoju opšte koordinacije pokreta. U cilju poboljšanja brzine kombinuju se osnovni elementi iz gimnastike i akrobatike.

Pored toga, trudimo se da kod naših polaznika razvijamo pozitivne emocije, zdrave higijenske navike, disciplinu, kao i pravilan odnos prema radu, kolektivu i drugovima iz ekipe, ali i drugoj deci i društvu uopšte.

Treninzi se održavaju u balonu Ada (makiška strana Ade Ciganlije) u sledećim terminima:

 • Ponedeljak od 19:15h
 • Sreda od 19:15h
 • Petak od 19:15h

Efektivno trajanje treninga je sat vremena, a na treningu je uvek prisutno nekoliko trenera, tako da je svakom polazniku posvećena maksimalna pažnja.

Upis je otvoren tokom cele godine. Probni trening je BESPLATAN!

Škola fudbala Atletik, Stari obrenovački put 17, Beograd

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Marko Miletic
  30.08.2018 03:07

  Skola fudbala ATLETIC okuplja veliki broj malisana koji su odusevljeni sa fudbalom. Podstice ih da se bave sportskim aktivnostima na pravi nacin,tako sto ih posticu na timski duh i igru!!

  Firme u blizini

  Škola fudbala FK Mondial, Pavla Labata 1, Voždovac, Beograd
  Škola fudbala Olimpik Beograd, Tošin Bunar 161, Novi Beograd, Beograd
  Fudbalski klub Gardoš, Pavla Vujisića 69, Altina, Zemun, Beograd
  Škola Fudbala Šarić, Surčinski put bb, Bežanijska kosa preko puta Idea-e (balon za fudbal El Clasico), Novi Beograd, Beograd
  FK Crvena zvezda Nika, Zrenjaninski put 94m, SC Adrenalin, Borča, Beograd
  Škola fudbala Dorćol, Vojvode Bojovica 10a, Stari grad, Beograd
  Fudbalski klub North Star, Bulevar Kralja Aleksandra 39d, SC FSB Ada Ciganlija, Novi Beograd, Beograd
  Fc Zvezdarac škola fudbala za decu, Milana Rakića 33, Zvezdara, Beograd
  Idi na vrh strane