Fudbalski klub North Star

 • 2
5.00 | 2 ocena

O nama - FUDBALSKI KLUB NORTH STAR

Fudbalski klub North Star svim ljubiteljima fudbala uzrasta od 6 do 15 godina, pruža priliku da savladaju sve veštine i elemente fudbalske igre u prijateljskoj atmosferi, vođeni od strane profesionalnih trenera. Iako smo relativno nov klub, naša glavna prednost je stručni, vredni i ambiciozni trenerski tim koji poseduje bogatu igračku i trenersku karijeru, kao i iskustvo u radu sa najmlađim kategorijama. Od osnivanja, fudbalski klub North Star je primljen u punopravno članstvo FSB i FSS, što znači da učestvuje u takmičenjima u organizaciji zvaničnih fudbalskih institucija Srbije.

Osnivač škole fudbala North Star Beograd je Bojan Isailović, fudbalski internacionalac, diplomirani menadžer sporta, oficijelni skaut Fame fudbal grupe i nosilac UEFA trenerske licence A nivoa. Karijeru je počeo u FK “Crvena zvezda”, gde je prošao sve mlađe selekcije i dve sezone bio član seniorskog tima. Kao profesionalni fudbaler nastupao je za više domaćih klubova: FK “Rad”, FK “Čukarički”, FK “Sloboda”, kao i za inostrane premijerligaše FC "Genclerbirligi" Ankara (Turska) i FC "Zaglebie" Lubin (Poljska). Prošao je sve reprezentativne selekcije naše zemlje, a u periodu od 2008-2010. godine bio je standardni član A selekcije fudbalske reprezentacije Srbije i učesnik Svetskog prvenstva 2010. godine u Južnoafričkoj Republici.

Poštujući najsavremenije trendove sve dinamičnije fudbalske igre, poseban akcenat u radu FK North Star Beograd usmeren je ka opštem razvoju motoričkih sposobnosti, usavršavanju specifičnih fudbalskih veština i razvoju intelektualnih sposobnosti, primenom znanja iz oblasti direktno vezanih za fudbalsku igru:

 • - tehnika
 • - taktika
 • - fizička priprema
 • - psihologija i pedagogija u fudbalu

Osim Bojana Isailovića, u rad sa decom uključeni su visoko-obrazovani treneri, među kojima se posebno ističe prof. Jovan Mihajlović koji, takođe, poseduje UEFA trenersku licencu A nivoa. Prof. Jovan Mihajlović je trenerski autoritet sa višedecenijskim radnim iskustvom koji iza sebe ima sijaset uspešno treniranih klubova i igrača. U radu sa decom i omladinom baziranom na naučnom i pedagoškom principu, prof. Mihajlović poseduje više nego bogato iskustvo.

Treninzi se održavaju svakodnevno u jutarnjim i večernjim terminima, na više lokacija u gradu. U zimskom periodu praktikuje se rad u zatvorenom prostoru, dok se u letnjoj sezoni naši treninzi održavaju na otvorenom. Svi članovi našeg kluba redovno učestvuju u domaćim takmičenjima (ligama) u organizaciji FSB i FSS, kao i u inostranstvu. Takođe, postoji mogućnost organizovanog prevoza dece.

Kako bi naš rad obogatili i učinili zanimljivijim, organizujemo predavanja i druženja sa proslavljenim trenerima i igračima nacionalnih i internacionalnih fudbalskih selekcija, skautima važnih evropskih klubova i fudbalskim agentima licenciranim od strane FIFA. Takođe, obezbeđen je profesionalni scouting sistem i menadžersko zastupanje igrača, u saradnji sa najboljim agencijama i klubovima.

Fudbalski klub North Star svoje treninge održava na više lokacija u gradu:

 • - Sportski centar Fudbalskog saveza Beograda na Adi Ciganliji, Beograd

slika

 • - SC Balon, Bulevar kralja Aleksandra 39d (Smederevski put), Kaluđerica

slika

Za najbolje polaznike škole obezbeđeno je stipendiranje i marketinška prezentacija.

Sledi svoju zvezdu, izaberi fudbalski klub North Star!

Iskustva i komentari posetilaca

04.09.2018 01:45
Dejan Stefanovic
relativno nov fudbalski klub NORTH STAR vam nudi odlicne i veoma profesionalne trenere koji vam stoje na raspolaganju za sve sto vas zanima u fezi fudbala!!!Najmodernije opremljen klub kojim ce te se oduseviti!!!!
11.07.2016 02:46
Zarko Manic
Postojuci najmodernije fudbalske metode vasi malisani u ovoj skoli uce osnovne fudbalke korake ali i sticu takmicarske navike.Osnivac skole fudbala North Star Beograd je Bojan Isailovic,fudbalski internacionalac,diplomirani menadzer sporta.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
SPORT I KULTURA Fudbalski klubovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Fudbalski klub North Star
 • fudbalski klub north star,
 • fudbalski klub north star radno vreme,
 • fudbalski klub north star kontakt telefon,
 • skola fudbala,
 • north star beograd,
 • fk north star