Fudbalski klub North Star

4.7 | 3 ocena
Ulica: Bulevar Kralja Aleksandra 39d, SC FSB Ada Ciganlija
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Fudbalski klub North Star
Mobilni: 060/
www.northstar.rs

O nama

FUDBALSKI KLUB NORTH STAR

Fudbalski klub North Star svim ljubiteljima fudbala uzrasta od 6 do 15 godina, pruža priliku da savladaju sve veštine i elemente fudbalske igre u prijateljskoj atmosferi, vođeni od strane profesionalnih trenera. Iako smo relativno nov klub, naša glavna prednost je stručni, vredni i ambiciozni trenerski tim koji poseduje bogatu igračku i trenersku karijeru, kao i iskustvo u radu sa najmlađim kategorijama. Od osnivanja, fudbalski klub North Star je primljen u punopravno članstvo FSB i FSS, što znači da učestvuje u takmičenjima u organizaciji zvaničnih fudbalskih institucija Srbije.

Osnivač škole fudbala North Star Beograd je Bojan Isailović, fudbalski internacionalac, diplomirani menadžer sporta, oficijelni skaut Fame fudbal grupe i nosilac UEFA trenerske licence A nivoa. Karijeru je počeo u FK “Crvena zvezda”, gde je prošao sve mlađe selekcije i dve sezone bio član seniorskog tima. Kao profesionalni fudbaler nastupao je za više domaćih klubova: FK “Rad”, FK “Čukarički”, FK “Sloboda”, kao i za inostrane premijerligaše FC "Genclerbirligi" Ankara (Turska) i FC "Zaglebie" Lubin (Poljska). Prošao je sve reprezentativne selekcije naše zemlje, a u periodu od 2008-2010. godine bio je standardni član A selekcije fudbalske reprezentacije Srbije i učesnik Svetskog prvenstva 2010. godine u Južnoafričkoj Republici.

Poštujući najsavremenije trendove sve dinamičnije fudbalske igre, poseban akcenat u radu FK North Star Beograd usmeren je ka opštem razvoju motoričkih sposobnosti, usavršavanju specifičnih fudbalskih veština i razvoju intelektualnih sposobnosti, primenom znanja iz oblasti direktno vezanih za fudbalsku igru:

 • tehnika
 • taktika
 • fizička priprema
 • psihologija i pedagogija u fudbalu

Osim Bojana Isailovića, u rad sa decom uključeni su visoko-obrazovani treneri, među kojima se posebno ističe prof. Jovan Mihajlović koji, takođe, poseduje UEFA trenersku licencu A nivoa. Prof. Jovan Mihajlović je trenerski autoritet sa višedecenijskim radnim iskustvom koji iza sebe ima sijaset uspešno treniranih klubova i igrača. U radu sa decom i omladinom baziranom na naučnom i pedagoškom principu, prof. Mihajlović poseduje više nego bogato iskustvo.

Treninzi se održavaju svakodnevno u jutarnjim i večernjim terminima, na više lokacija u gradu. U zimskom periodu praktikuje se rad u zatvorenom prostoru, dok se u letnjoj sezoni naši treninzi održavaju na otvorenom. Svi članovi našeg kluba redovno učestvuju u domaćim takmičenjima (ligama) u organizaciji FSB i FSS, kao i u inostranstvu. Takođe, postoji mogućnost organizovanog prevoza dece.

Kako bi naš rad obogatili i učinili zanimljivijim, organizujemo predavanja i druženja sa proslavljenim trenerima i igračima nacionalnih i internacionalnih fudbalskih selekcija, skautima važnih evropskih klubova i fudbalskim agentima licenciranim od strane FIFA. Takođe, obezbeđen je profesionalni scouting sistem i menadžersko zastupanje igrača, u saradnji sa najboljim agencijama i klubovima.

Fudbalski klub North Star svoje treninge održava na više lokacija u gradu:

 • Sportski centar Fudbalskog saveza Beograda na Adi Ciganliji, Beograd

 • SC Balon, Bulevar kralja Aleksandra 39d (Smederevski put), Kaluđerica

Za najbolje polaznike škole obezbeđeno je stipendiranje i marketinška prezentacija.

Sledi svoju zvezdu, izaberi fudbalski klub North Star!

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Dejan Stefanovic
  04.09.2018 01:45

  relativno nov fudbalski klub NORTH STAR vam nudi odlicne i veoma profesionalne trenere koji vam stoje na raspolaganju za sve sto vas zanima u fezi fudbala!!!Najmodernije opremljen klub kojim ce te se oduseviti!!!!

  Zarko Manic
  11.07.2016 02:46

  Postojuci najmodernije fudbalske metode vasi malisani u ovoj skoli uce osnovne fudbalke korake ali i sticu takmicarske navike.Osnivac skole fudbala North Star Beograd je Bojan Isailovic,fudbalski internacionalac,diplomirani menadzer sporta.

  Firme u blizini

  Škola fudbala FK Mondial, Pavla Labata 1, Voždovac, Beograd
  Škola fudbala Olimpik Beograd, Tošin Bunar 161, Novi Beograd, Beograd
  Fudbalski klub Gardoš, Pavla Vujisića 69, Altina, Zemun, Beograd
  Škola Fudbala Šarić, Surčinski put bb, Bežanijska kosa preko puta Idea-e (balon za fudbal El Clasico), Novi Beograd, Beograd
  FK Crvena zvezda Nika, Zrenjaninski put 94m, SC Adrenalin, Borča, Beograd
  Škola fudbala Dorćol, Vojvode Bojovica 10a, Stari grad, Beograd
  Škola fudbala Atletik, Stari Obrenovački put 17, Čukarica, Beograd
  Fc Zvezdarac škola fudbala za decu, Milana Rakića 33, Zvezdara, Beograd
  Idi na vrh strane