Škola fudbala Atletik

Stari Obrenovački put 17
Čukarica, Beograd

Škola fudbala Atletik je orijentisana na rad sa mlađim uzrasnim kategorijama od 5 do 12 godina. Naš program predstavlja jedinstvenu kombinaciju sporta i igre, a u rad sa decom su uključeni profesori fizičkog vaspitanja i licencirani treneri ...
Pročitaj više

Škola fudbala Olimpik Beograd

Tošin Bunar 161
Novi Beograd, Beograd

Škola fudbala FK Mondial

Pavla Labata 1
Voždovac, Beograd

KMF Mondial osnovan je 2000. godine kao jedna od prvih škola fudbala koja okuplja i edukuje decu uzrasta od 5-12 godina
Pročitaj više

Škola Fudbala Šarić

Surčinski put bb, Bežanijska kosa preko puta Idea-e (balon za fudbal El Clasico)
Novi Beograd, Beograd

Škola fudbala Šarić osnovana je 2010. god. Nalazimo se na Bežanijskoj kosi, ulica Surčinski put bb, preko puta Idea-e (balon za fudbal El Clasico).
Pročitaj više

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Fudbalski klubovi
Pitaj firme

Škola Fudbala Šarić

Pavla Vujisića 69, Altina
Zemun, Beograd

Škola fudbala Šarić osnovana je 2010. god. Nalazimo se na Altini, ulica Pavla Vujisića 69, (balon za fudbal Sportlife plus), Zemun.

Fudbalski klub Gardoš

Pavla Vujisića 69, Altina
Zemun, Beograd

Fudbalski klub Gardoš je osnovan početkom 2012 godine. Nalazi se na Altini u ulici Pavla Vujisića 69, Altina (balon za fudbal Sportlife plus), Zemun.

Škola fudbala Dorćol

Vojvode Bojovica 10a
Stari grad, Beograd

Škola fudbala FK Dorćol postoji od 2009. godine i uspešno radi sa decom uzrasta od 5 do 11 godina. Polaznici naše škole fudbala učestvuju u takmičenjima, kao što su: Fair Play liga i Mini-Maxi liga, ali i brojnim domaćim i međunarodnim turn...

FK Crvena zvezda Nika

Zrenjaninski put 94m, SC Adrenalin
Borča, Beograd

FK Crvena zvezda Nika okuplja tim vrhunskih stručnjaka, sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa mlađim kategorijama, na čelu sa Ivanom Gajićem. Naši treninzi se održavaju u modernom balonu SC Adrenalin u Borči, 3-4 puta nedeljno u dve smene.

Fudbalski klub North Star

Bulevar Kralja Aleksandra 39d, SC FSB Ada Ciganlija
Novi Beograd, Beograd

Otkrijte sve veštine fudbalske igre vođeni od strane vrhunskih stručnjaka, izaberite fudbalski klub North Star. Naša škola fudbala namenjena je deci uzrasta od 6 do 15 godina, a treninzi se održavaju na otvorenim i pokrivenim terenima na viš...

Fc Zvezdarac škola fudbala za decu

Milana Rakića 33
Zvezdara, Beograd

Fc Zvezdarac škola fudbala za decu namenjena je dečacima i devojčicama od 5-12 godina. Grupe su raspoređene po uzrastu. Za dvoje dece popust.

Skola fudbala Dusanovac

Škola fudbala za dečake i devojčice od 5 - 12 godina.

Iskustva i preporuke posetilaca

Jelena Jovanovic
04.09.2018 12:47

Htela bih da pohvalim skolu fudbala Olimpik Beograd na svojoj profesionalnosti,i dobrim trenizima koje nude svima onima koji dodju i pocnu sa treninzima. Odlicna selekcija dece se previ po uzrastima. Moj klinac je u grupi od 6-7 godina. Tu se trude da kroz igru deci priblize sportu. Primenjuju se vezbe za razvoj motorickih sposobnosti kao sto su brzina reagovanja,ucestalost pokreta,gipkost i koordinacija pokreta!

Skola fudbala Olimpik Beograd
Dejan Stefanovic
04.09.2018 01:45

relativno nov fudbalski klub NORTH STAR vam nudi odlicne i veoma profesionalne trenere koji vam stoje na raspolaganju za sve sto vas zanima u fezi fudbala!!!Najmodernije opremljen klub kojim ce te se oduseviti!!!!

Fudbalski klub North Star
Milena Djukic
04.09.2018 01:40

Odlicna skola fudbala!!!!Crvena Zvezda!!!!

FK Crvena zvezda Nika
Djordje Markovic
04.09.2018 01:37

Odlicne prvenstveno vaspitno-pedagoske mere koje se primenjuju u skoli fudbala Dorcol. Svako dete se obraduje kada cuje za skolu fudbala Dorcol. Ovde vlada odlicna atmosfera izmedju trenera i dece. Dobra komunikacija koja se ostvaruje sa roditeljima je na zavidnom nivou. Zajednickom saradnjom dolazice do uspeha!Sve pohvale!!

Škola fudbala Dorćol
Milos Petrovic
04.09.2018 01:31

Odlicni uslovi za treniranje u skoli fudbala Zarkovo!Postanite i vi deo ovog jedinstvenog kluba,dodjite da trenirate zajdno sa mngobrojnim zadovoljnim klincima!!!

Skola fudbala Zarkovo
Radomir Petrovic
04.09.2018 01:28

Odlican fudbalski klub Gardos u zemunu,pruza vam mogucnost da u lepom i prijatnom ambijentu sa odlicnim znalcima fudbala stasate mozda sutra u jednog ozbiljnijeg fudbalera. Ako ste u potraznji za kvalitetnim fudbalskim klubom ,onda ste na pravoj adresi!!!

Fudbalski klub Gardoš
Svetlana Andric
04.09.2018 01:24

Za svu pohvalu su vrhunski treneri koji uce na pravilan nacin decu da kroz igru savladaju koordinaciju pokreta kod dece,a pri tome su odlicni pedagozi i od autoriteta su ,sto je veoma vazno u njihovom razvojnom periodu!!

Škola Fudbala Šarić
Tihomir Senic
04.09.2018 01:16

Kojim danima su terninzi za uzrazt od 9god zbog skole. I zanima me koja je mesecna clanarina?Hvala u napred!

Škola Fudbala Šarić
Marko Miletic
04.09.2018 01:14

Stvarno su korektni,ne odvajaju decu na talentovane ili ne,svi imaju podjednake sanse da nauce fudbal i zavole!Uvek bi preporucio bas ovu skolu fudbala!!

Skola fudbala FK Mondial
Marko Miletic
30.08.2018 03:07

Skola fudbala ATLETIC okuplja veliki broj malisana koji su odusevljeni sa fudbalom. Podstice ih da se bave sportskim aktivnostima na pravi nacin,tako sto ih posticu na timski duh i igru!!

Skola fudbala Atletik
Nikola Nixy Trbunja Nikola Nixy Trbunja
30.03.2018 03:34

Imam 22 godine i pitao bih posto sam pre par godina prekinuo da treniram fudbal da li bih ja mogao da se vratim ponovo na fudbal!hvala na odgovoru uveliko hvala

Škola Fudbala Lokomotiva
Sanja Kekic
28.04.2017 12:38

Skola ima profesionalne trenere obucene za rad sa mladjim kategorijama,koji je zasnovan na pedagoskom principu uz postovanje svih vaspitnoobrazovnih metoda. Razvijanje kolektivnog i takmicarskog duha,jacanje i pospesivanje pravilnog rasta i razvoja u psihickom i fizickom smislu kao i razvoj pozitivnog stava o sportu i u sportu.

Skola fudbala Olimpik Beograd
Borislav Milic
28.04.2017 12:36

Mnoge skole fudbala odvajaju decu na talentovane i netalentovane sto kod njih nije obicaj.Kod njih sva deca mogu podjednako da treniraju uz svu paznju trenera bez obzira na talenat i predispozicije,jer je druzenje kroz igru sa vrsnjacima iz zemlje i inostranstva,najbolji nacin da deca nauce da funkcionisu timski.

Skola fudbala FK Mondial
Goran Sarenac
28.04.2017 12:34

Pored vrhunskih uslova za rad,skola nudi visok nivo strucno pedagoskog rada tri puta nedeljno uz maksimalnu bezbednost dece i stvaranje sportskih navika.Skolu fudbala vodi strucni tim na celu sa Dejanom Saricem bivsim istaknutim igracem fk Zemun.

Škola Fudbala Šarić
Lazar Ristic
24.02.2017 01:57

Skola fudbala,Zarkovo,promovisala je i uticala,na stvaranje novog pristupa u radu sa najmladjima,zahvaljujuci tome,danas zauzimaju znacajno mesto na fudbalskom nebu. Znanjem i radom,spremni su da u kontinuitetu preuzmu odgovornost.

Skola fudbala Zarkovo
Zoran Josipovic
24.02.2017 01:54

Skola fudbala Dorcol je mesto gde deca rado zele da dodju i na kome se,pre svega, osecaju prijatno.Ukoliko zelite da i vas malisan savlada osnove fudbalske igre u prijateljskoj atmosferi i kroz igru zabavu i druzenje,ova skola je prava adresa za vas.

Škola fudbala Dorćol
Sandra Marinkovic
24.02.2017 01:51

Ukoliko vas malisan voli fudbal i zelite da na pravilan nacin razvije svoje fudbalske vestine,Crveni Orao skola fudbala Batajnica je pravi izbor za vas.Jedinstveni su i po ideji da imaju i svoj licni klupski album sa slicicama fudbalera kluba.

Fudbalski klub Crveni Orao
Zoran Josipovic
11.07.2016 02:51

Pored znanja iz fudbala najmladji ovde sticu razne osobine koje im pomazu dalje u zivotu.U rad sa decom ukljuceni su visoko obrazovani treneri koji poseduju sve potrebne licence i diplome sa najpriznatijih seminara,kao i dugogodisnje iskustvo i fudbalsko znanje.

Skola fudbala Vagabundosi
Sandra Marinkovic
11.07.2016 02:49

Savrsena skola fudbala za sve vase malisane nudi savremene treninge u vrhunskom ambijentu.Sport je za decu sansa da uce,on je prostor u kome se vezba za zivot.Sport mlade uci timskom radu,liderstvu,samodisciplini,odgovornosti,toleranciji,razvija vestine savladavanja razlicitih problema.

FK Crvena zvezda Nika
Zarko Manic
11.07.2016 02:46

Postojuci najmodernije fudbalske metode vasi malisani u ovoj skoli uce osnovne fudbalke korake ali i sticu takmicarske navike.Osnivac skole fudbala North Star Beograd je Bojan Isailovic,fudbalski internacionalac,diplomirani menadzer sporta.

Fudbalski klub North Star