Fudbalski klub Gardoš

5.0 | 4 ocena
Ulica: Pavla Vujisića 69, Altina
Grad: Beograd
Opština: Zemun
Fudbalski klub Gardoš
Mobilni: 065/

O nama

FUDBALSKI KLUB GARDOŠ

Fudbalski klub Gardoš je osnovan početkom 2012 godine sa ciljem da kroz uniju i međusobnu saradnju odredjenog broja različitih fudbalskih škola, deci pruži adekvatno usmerenje i uslove u daljem razvijanju njihovih fudbalskih veština i daljoj fudbalskoj afirmaciji.

Klub ima profesionalne trenere obučene za rad sa mlađim kategorijama, koji je zasnovan na pedagoškom principu uz poštovanje svih vaspitnoobrazovnih metoda. Razvijanje kolektivnog i takmičarskog duha, jačanje i pospešivanje pravilnog rasta i razvoja u psihičkom i fizičkom smislu kao i razvoj pozitivnog stava o sportu i u sportu. Stručni rad se bazira na usavršavanju specifične fudbalske veštine, a cilj je i šire sportsko i teorijsko obrazovanje, druženje, zabava, takmičenje, kao i razvoj motoričkih sposobnosti.

Naši stručni, motivisani i vredni treneri koji poseduju UEFA B licencu, u prilici su da prenose svoja znanja i iskustva koja su stekli igranjem fudbala, u zemlji i inostranstvu iz oblasti tehnike fudbala, taktike fudbala i fizičke pripreme,

Bez obzira što pobede donose posebnu radost i predstavljaju satisfakciju za uloženi trud, rezultati utakmica nisu od primarne važnosti za stručni štab kluba niti su jedino merilo napredovanja. Najbolji pokazatelj uspešnosti i napredovanja svakog pojedinca su testovi koji se rade na početku i na kraju godine. Utakmice pak pokazuju koliki je pomak na polju tehnike, organizacije igre i komunikacije unutar tima.

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Radomir Petrovic
  04.09.2018 01:28

  Odlican fudbalski klub Gardos u zemunu,pruza vam mogucnost da u lepom i prijatnom ambijentu sa odlicnim znalcima fudbala stasate mozda sutra u jednog ozbiljnijeg fudbalera. Ako ste u potraznji za kvalitetnim fudbalskim klubom ,onda ste na pravoj adresi!!!

  Ana Milosavljevic
  24.05.2016 10:45

  Osnovni cilj ove skole je sportsko obrazovanje,druzenje,zabava,takmicenje kao i razvoj motorickih sposobnosti.Klub ima profesionalne trenere obucene za rad sa mladjim kategorijama,koji je zasnovan na pedagoskom principu uz postovanje svih vaspitnoobrazovnih metoda.

  Ivan Stojmirović
  07.08.2015 03:25

  Fudbalski klub Gardoš je najbolji fudbalski klub u Zemunu. Moj sin jedva čeka treninge. Najbolji ste!

  Firme u blizini

  Škola fudbala FK Mondial, Pavla Labata 1, Voždovac, Beograd
  Škola fudbala Olimpik Beograd, Tošin Bunar 161, Novi Beograd, Beograd
  Škola Fudbala Šarić, Surčinski put bb, Bežanijska kosa preko puta Idea-e (balon za fudbal El Clasico), Novi Beograd, Beograd
  Škola Fudbala Šarić, Pavla Vujisića 69, Altina, Zemun, Beograd
  FK Crvena zvezda Nika, Zrenjaninski put 94m, SC Adrenalin, Borča, Beograd
  Škola fudbala Dorćol, Vojvode Bojovica 10a, Stari grad, Beograd
  Fudbalski klub North Star, Bulevar Kralja Aleksandra 39d, SC FSB Ada Ciganlija, Novi Beograd, Beograd
  Škola fudbala Atletik, Stari Obrenovački put 17, Čukarica, Beograd
  Fc Zvezdarac škola fudbala za decu, Milana Rakića 33, Zvezdara, Beograd
  Idi na vrh strane