Dodaj firmu

Reparacija vetrobrana, zamena i ugradnja auto stakala!

Reparacija vetrobrana, zamena i ugradnja auto stakala!

Ako je vetrobransko staklo na Vašem automobilu oštećeno, to Vam verovatno smanjuje vidljivost i remetiti pažnju tokom vožnje.

Reparacijom vetrobrana možete sačuvati fabrički ugrađeno staklo. Osim manjih oštećenja na šoferšajbni, reparacijom možete vrlo uspešno popraviti i linije koje nastaju od manjih oštećenja. Sve vrste auto stakala možete servisirati u servisu za auto stakla Nole u Beogradu, uz garanciju kvaliteta da neće propuštati ni vodu ni vazduh na mestima gde je zalepljeno.

Vozilo koje ima i najmanje naprsline na šofesršajbni, ne može da prođe tehnički pregled, pa iskoristite sjajne popuste i posetite Nole auto stakla servis već danas. Sada možete da ugradite najkvalitetnija auto stakla svetski poznatih proizvođača, dobićete garanciju na sve proizvode i usluge, a profesionalna oprema i  dugogodišnje iskustvo u radu su najboji pokazatelj kvaliteta.

Preuzmite kupone, ostvarite popuste  i potražite još zanimljivih akcija iz različitih oblasti na Vašem internet  portalu navidiku.rs

Firme povezane sa tekstom

NOLE Auto stakla

Kompletan paket usluga kada su auto stakla u pitanju od prodaje kvalitetnih auto stakala, do montaže, demontaže i reparacije na teritoriji Zemuna i okoline.
Pročitaj više

Ugrinovačka 102a
Zemun, Beograd
Idi na vrh strane