Auto skola AS - 011

4.9 | 13 ocena
Ulica: Bulevar umetnosti 27, Beograd
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Auto skola AS - 011
Telefon: 011/
Mobilni: 065/
www.autoskolaas011.com

O nama

AUTO ŠKOLA AS - 011

Auto škola AS 011 nudi Vam visoko kvalifikovane instruktore - predavače i već dugi niz godina uspešno obezbeđuje obuku i polaganje za A1, A2, A i B kategoriju. Cilj našeg rada i postojanja je da kvalitetnom obukom doprinesemo boljoj bezbednosti saobraćaja.

Obuka za polaganje vozačkog ispita u auto školi AS 011 vrši se na novim automobilima i motociklima, a naši visoko kvalifikovani i iskusni instruktori će Vam pružiti svu neophodnu pomoć da uspešno pređete put do vozačke dozvole. Takođe, svim budućim kandidatima obezbeđujemo literaturu potrebnu za polaganje teorijskog dela ispita.

Auto škola AS 011 raspolaže sa 5 putničkih vozila i 6 motocikala na kojima se vrši obuka i koja su u potpunosti ispravna što svim kandidatima garantuje savršenu sigurnost:

 • Automobili: Opel Corsa, Peugeot 208 hdi
 • Motocikli: Yamaha 125, Liberty 125, Beverly Cruser 500, Beverly 500, CF Moto 650, Kawasaki 600.

Teoretski deo nastave u našoj školi traje 15 dana, a ukoliko imate bilo kakve nedoumice u vezi teorije vrata škole su Vam uvek otvorena. Na ovaj način povećava se kvalitet pripremljenosti kandidata i sigurnija prolaznost na ispitu.

Naš tim stručnih, profesionalnih i ljubaznih instruktora će Vas učiniti sposobnim da savladate tehniku vožnje i poznavanje saobraćajnih propisa i da i Vi kao vozač možete samostalno da učestvujete u saobraćaju. Takođe, postoji mogućnost da čas započnete i završite na lokaciji koja Vama najviše odgovara.

Iako je cena obuke u auto školi AS 011 povoljna, sa željom da svim budućim kandidatima izađemo u susret, nudimo mogućnost plaćanja na 6 mesečnih rata. Pored toga, obezbeđujemo zakazivanje lekarskog pregleda.
Zahvaljujući visokoj prolaznosti na ispitima vožnje stekli smo poverenje velikog broja kandidata koji su uspešno prošli put do vozačke dozvole i koji su nas rado preporučili svojim prijateljima. Priključite se vozačima koji su već proverili kvalitet obuke u našoj školi.

I ŽURITI TREBA POLAKO!

Auto škola AS 011, Bulevar umetnosti 27, blok 29, Novi Beograd.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Stevan Stojiljkovic
  08.06.2019 04:36

  Birali smo auto škole i odlučili se da naši sinovi pohađaju časove kod Auto skole AS - 011. Zaista smo zadovoljni. Sve je proteklo u najboljem redu. Posebno bih istakao da su instruktori veoma stručni, tj. tačno znaju kako da priđu mladim vozačima, znaju šta ih sve plaši ili brine i kako da im uliju samopouzdanje. Zbog toga svima preporučujem Auto skola AS - 011, iskreno i od srca. Pozdrav od Stevana iz Beograda!

  Firme u blizini

  Auto škola LUX, Bulevar Zorana Djindjica 44, Novi Beograd, Beograd
  Auto škola Bulevar, Bulevar Mihaila Pupina 199a, Novi Beograd, Beograd
  Auto škola Logistika, Narodnih heroja 30, II sprat, Novi Beograd, Beograd
  Auto Skola Pavlin, Gandijeva 99b, lokal 7 (pored škole "Mladost"), Novi Beograd, Beograd
  Auto škola Pigeon plus, Bulevar Mihajla Pupina 165, zgrada jugoagent-a, Novi Beograd, Beograd
  Auto škola Laguna Matić, Partizanske avijacije 38, Bežanijska kosa (kod IDEA-e), Novi Beograd, Beograd
  Auto skola Bjanka, Vojvođanska 11, Bezanija, Novi Beograd, Beograd
  Laguna 992 Auto škola, Gandijeva 46, Novi Beograd, Beograd
  Auto škola Stop Line, Bulevar Arsenija Čarnojevića 37, Makedonska 5 ( TC Staklenac, II sprat ), Novi Beograd, Beograd
  Auto Skola Lux Voyager, Gradski park 2, Zemun, Beograd