O nama - AUTO ŠKOLA PANDA US

POGODNOST!!!

Svaki kandidat dobija besplatno lekarsko uverenje!


Jedna od najmlađih auto škola u Beogradu, auto škola Panda US trudi se da kvalitetnom obukom, bogatim nastavnim programom i timom iskusnih i licenciranih instruktora, što pre pridobije poverenje svih mladih vozača, kao i njihovih roditelja. Specifičnost rada naše auto škole ogleda se u uvažavanju zahteva i potreba naših kandidata.

Obuka za polaganje vozačkog ispita u auto školi Panda US izvodi se na kvalitetnim i bezbednim automobilima, uz mogućnost izbora instruktora, automobila i termina obuke, po Vašoj želji. Na raspolaganju su Vam sledeća vozila:

  • - Dacija sandero
  • - Punto II
  • - Punto II beli

Auto škola Panda US svim kandidatima nudi interaktivnu nastavu koju održava licencirani predavač, uz primenu najsavremenijih nastavnih sredstava i bogat program. Kompletna teorijska nastava odvija se u multimedijalno opremljenim učionicama, što omogućava brže i efikasnije savladavanje gradiva. Takođe, nudimo Vam mogućnost da na našoj internet stranici preuzmete testove u PDF formatu, što će Vam znatno olakšati učenje.

Kako bi što lakše stekli iskustvo neophodno za dobijanje vozačke dozvole, naš tim iskusnih instruktora se nesebično trudi da prenese svoje znanje i pruži Vam svu neophodnu pomoć da uspešno savladate sve izazove gradske vožnje. Takođe, uvek stojimo na raspolaganju kandidatima, u pogledu izbora termina obuke.

Pored redovne obuke, auto škola Panda US pruža i usluge dopunske, tj. kondicione vožnje za one koji poseduju vozačku dozvolu, ali ne i dovoljno znanja i sigurnosti u vožnji. Elementi vožnje koji se vežbaju na ovim časovima potpuno su prilagođeni individualnim potrebama kandidata. Ukoliko želite da unapredite Vaše vozačke sposobnosti i steknete sigurnost, kondiciona vožnja je pravo rešenje za Vas.

Auto škola Panda US želi da uputi posebnu poruku roditeljima svih budućih vozača kako bi se i oni aktivno uključili u proces osposobljavanja svoje dece i pružili im neophodnu pomoć, podršku i koristan savet. Pozivamo Vas da nas posetite i upoznate naše osoblje koje će pružiti svoje stručne sposobnosti da Vaš mladi vozač kvalitetno usvoji sva potrebna znanja i što viši nivo veštine kako bi sutra bio siguran u saobraćaju u svakom pogledu.

Posetite našu Facebook stranicu: https://sr-rs.facebook.com/Auto-skola-Panda-US-1387304628243627/

Radno vreme:
Ponedeljak – petak od 08h-16h
Subota od 10h-14h

Želimo Vam da u našoj auto školi, lako i jednostavno postanete dobar vozač.

Auto škola Panda US, Čedomilja Mitrovića 6, Voždovac, Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

05.04.2017 09:21
Zoran Josipovic

Auto skola Panda US svim kandidatima nudi interaktivnu nastavu koju odrzava licencirani predavac,uz primenu najsavremenijih nastavnih sredstava i bogat program. Kompletna teorijska nastava odvija se u multimedijalno opremljenim ucionicama.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Škole Auto škole
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Auto škola Panda Us
  • Panda Us,
  • Auto škola Panda Us,
  • Auto škola Panda Us radno vreme,
  • Auto škola Panda Us kontakt telefon,
  • Auto škola Panda Us Beograd,
  • Panda Us Beograd