Auto škola Renome L

5.0 | 11 ocena
Ulica: Požeška 124
Grad: Beograd
Opština: Čukarica
Auto škola Renome L
Telefon: 011/
www.renomel.rs

O nama

AUTO ŠKOLA RENOME L

Auto škola Renome L je prva privatna auto škola otvorena na teritoriji opštine Čukarica sada već davne 1994. godine. Zahvaljujući visokom kvalitetu teorijske i praktične obuke, visokokvalifikovanim predavačima sa dugogodišnjim iskustvom, novim i pouzdanim vozilima, možemo da se pohvalimo velikim brojem uspešno obučenih kandidata tokom više od dve decenije rada naše auto škole.

Osnovna delatnost škole Renome L je obuka kandidata za sledeće kategorije: AM, A1, A2, A, B, C, CE i D. Obuka za polaganje vozačkog ispita vrši se na savremenim vozilima, uz mogućnost izbora instruktora, vozila i termina časova po želji kandidata. Posebno naglašavamo potpuno obnovljeni vozni park koji čine sledeća vozila:

 • Fiat Punto
 • Citroen C2
 • Reno Captur
 • Volkswagen Polo
 • motocikli

Svim budućim kandidatima za polaganje vozačkog ispita, auto škola Renome L nudi kvalitetnu teorijsku nastavu koja se odvija u prostorijama škole, uz adekvanu opremu. Ukoliko imate bilo kakve poteškoće prilikom spremanja teoretskog dela ispita nudimo mogućnost vežbanja na savremenim računarima koji će znatno olakšati savladavanje gradiva iz ove oblasti. Takođe, kandidatima obezbeđujemo i svu neophodnu literaturu za učenje.
Najbolji dokaz kvalitetnog rada je prolaznost na ispitima 75% i više

Praktična obuka upravljanja vozilom jedan je od najvažnijih segmenata obuke svakog budućeg vozača. Naš tim čine iskusni i licencirani instruktori koji su maksimalno posvećeni svakom kandidatu sa željom da im prenesu svoje dugogodišnje znanje o savesnom i propisnom upravljanju vozilom u saobraćaju, jer samo savestan vozač je bezbedan vozač.

Poligon koji koristi škola Renome L nalazi se u Košutnjaku, a u kasnijim fazama obuke praktikuje se vožnja na celoj teritoriji grada i u svim uslovima saobraćaja. Pored redovne obuke kandidata, pružamo i usluge dopunske, tj. kondicione vožnje koja je namenjena vozačima koji poseduju vozačku dozvolu, ali ne i dovoljno sigurnosti u vožnji.

Još jedna prednost koju nudi auto škola Renome L jeste on-line upis putem našeg sajta, tako da na vreme možete rezervisati Vaše mesto. Na našoj internet stranici dostupni su i online testovi, tako da u svakom trenutku možete vežbati i proveriti Vaše znanje.

Sa željom da izađemo u susret što većem broju polaznika, auto škola Renome L nudi mogućnost plaćanja na rate, kao i plaćanje putem administrativne zabrane. U prostorijama naše auto škole organizuje se i kurs prve pomoći, kao i polaganje ispita. Takođe, kod nas možete dobiti i lekarsko uverenje, brzo i jednostavno kako ne biste gubili Vaše vreme.

Pratite nas putem društvenih mreža:
Sajt: www.renomel.rs
Facebook:
Instagram:
Youtube kanal: www.youtube.com/channel/UCOVYaoYacrYd0B1eBm-IOAQ

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09-17h
subota od 09-14h

Auto škola Renome L, Požeška 124, Banovo brdo, Čukarica, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Pavle Dundjerovic
  08.06.2019 04:41

  Auto škola Renome L je pravo mesto ako planirate da naučite da vozite... Mladim vozačima je važno da ih vodi neko ko je siguran u sebe, ko ima dosta takta i strpljivosti, a upravo su takvi instruktori ove auto škole... Cene su im zaista prihvatljive, i upravo i moja supruga namerava da upiše časove, tako da će ponovo naš izbor da bude Auto škola Renome L! Sve preporuke i pozdrav od Pavla iz Beograda!

  Nikola Petrovic
  29.08.2017 03:25

  Da li mogu kod vas u skoli da radim polaganje testova i ako sam u drugoj auto skoli odvozao casove? Pozdrav za renomel

  Firme u blizini

  Auto škola LUX, Bulevar Zorana Djindjica 44, Novi Beograd, Beograd
  Auto skola AS - 011, Bulevar umetnosti 27, Beograd, Novi Beograd, Beograd
  Auto skola Signal Buda, Bogdana Zerajica 24a, Beograd, Rakovica, Beograd
  Auto škola Formula 7, Crnotravska bb (kod SC Banjica), Voždovac, Beograd
  Auto škola TOP DRIVE, Ace Joksimovića 51, Čukarica, Beograd
  Auto Skola Pavlin, Gandijeva 99b, lokal 7 (pored škole "Mladost"), Novi Beograd, Beograd
  Auto skola Bjanka, Vojvođanska 11, Bezanija, Novi Beograd, Beograd
  Laguna 992 Auto škola, Gandijeva 46, Novi Beograd, Beograd
  Auto škola Stop Line, Bulevar Arsenija Čarnojevića 37, Makedonska 5 ( TC Staklenac, II sprat ), Novi Beograd, Beograd
  Auto škola Mobil Plus, Vidikovački venac 1a, Vidikovac, Rakovica, Beograd