Auto škola Pigeon

5.0 | 1 ocena
Ulica: Gornjogradska 7b
Grad: Beograd
Opština: Zemun
Auto škola Pigeon
Telefon: 011/
Mobilni: 061/
www.autoskolapigeon.rs

O nama

AUTO ŠKOLA PIGEON

Auto škola Pigeon je novootvorena škola za obuku vozača za A, B i C kategorije koja se nalazi u Zemunu i Novom Beogradu. Naša škola je deo Pigeon grupe koja na domaćem tržištu uspešno posluje od 2000. godine u oblasti registracije i tehničkog pregleda vozila.

Auto škola Pigeon može se pohvaliti sa najboljim instruktorima u Beogradu koji poseduju dugogodišnje iskustvo rada, bezbednim vozilima, kao i poligonom na kome se odvija praktična obuka vozača. Osnovni cilj našeg rada je konstantno unapređenje kvaliteta obuke sa željom da stvorimo pouzdane i sigurne vozače.

Teorijska obuka u auto školi Pigeon obavlja se u jednoj od najlepših i najboljih učionica u gradu koja se nalazi u sklopu naše poslovne zgrade u Zemunu. Zbog najsavremenijih naučnih sredstava za edukaciju u ovoj oblasti kojima je naša učionica opremljena, polaznici imaju idealne uslove za praćenje teorijskog dela nastave koju vode dva licencirana predavača.

U voznom parku auto škole Pigeon nalaze se nova i bezbedna vozila koja su u potpunosti prilagođena potrebama polaznika. Naš tim čini sedam iskusnih instruktora, uz mogućnost izbora vremena za obuku, instruktora i vozila po želji.

Samo u auto školama Pigeon obezbeđeno je BESPLATNO lekarsko uverenje i polaganje ispita iz prve pomoći za sve kandidate. U našoj školi su dostupni i dodatni časovi (kondiciona vožnja) za sve koji poseduju vozačku dozvolu, ali ne i sigurnost u vožnji. Časovi se mogu održavati na našim vozilima ili na vozilu kandidata.

Sa željom da izađemo u susret što većem broju polaznika, auto škola Pigeon nudi mogućnost plaćanja na rate, čekovima građana, kao i platnim karticama. Posebne pogodnosti za penzionere koji žele da kupe vaučere za svoje unuke.

Auto škola Pigeon, Gornjogradska 7B, Zemun, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Auto škola Bulevar, Bulevar Mihaila Pupina 199a, Novi Beograd, Beograd
  Auto skola AS - 011, Bulevar umetnosti 27, Beograd, Novi Beograd, Beograd
  Auto škola Logistika, Narodnih heroja 30, II sprat, Novi Beograd, Beograd
  Auto škola Pigeon plus, Bulevar Mihajla Pupina 165, zgrada jugoagent-a, Novi Beograd, Beograd
  Auto škola Laguna Matić, Partizanske avijacije 38, Bežanijska kosa (kod IDEA-e), Novi Beograd, Beograd
  Auto skola Bjanka, Vojvođanska 11, Bezanija, Novi Beograd, Beograd
  Laguna 992 Auto škola, Gandijeva 46, Novi Beograd, Beograd
  Auto škola Raptor, Gornjogradska 11, lok. 10, Zemun, Beograd
  Auto Skola Lux Voyager, Gradski park 2, Zemun, Beograd
  Herc Auto Škola, Milice Šuvaković 2x, Galenika, Zemun, Beograd