Auto škola Monca Prima

5.0 | 17 ocena
Ulica: Golubačka 4
Grad: Beograd
Opština: Vračar
Auto škola Monca Prima
Telefon: 011/
Mobilni: 060/
www.moncaprima.rs

O nama

AUTO ŠKOLA MONCA PRIMA


Auto škola Monca Prima osnovana je 2007. godine i svim budućim kandidatima pruža visok kvalitet obuke za polaganje vozačkog ispita. Prijateljski i ambiciozan tim naše auto škole, kao i profesionalni instruktori sa višegodišnjim iskustvom u obuci kandidata, pružiće Vam svu neophodnu pomoć da postanete savesni i sigurni vozači, kako bi doprineli većoj bezbednosti saobraćaja.

Obuka za polaganje vozačkog ispita vrši se na savremenim automobilima i vođena je od strane tima profesionalnih instruktora koji će Vam nesebično preneti svoje znanje i pomoći da prevaziđete sve prepreke na putu do vozačke dozvole. Svim budućim kandidatima, auto škola Monca Prima nudi mogućnost izbora instruktora, automobila i vremena za obuku, po Vašoj želji.

Auto škola Monca Prima raspolaže automobilima iz City car klase koji su idealni za snalaženje u centru Beograda:

 • Peugeot 206
 • Renault Clio

Naša auto škola je prva u Srbiji koja je uvela interaktivnu tablu koja omogućuje svim polaznicima lakše i brže učenje saobraćajnih pravila. Ovaj vid učenja saobraćajnih propisa je odavno prisutan u Evropi i omogućuje maksimalno učešće polaznika u teorijskom delu nastave.

Kako bi lakše stekli iskustvo neophodni za dobijanje vozačke dozvole, instruktori auto škole Monca Prima će Vam pružiti svu neophodnu pomoć da savladate sve izazove gradske vožnje. Zahvaljujući visokoj prolaznosti na ispitima vožnje stekli smo poverenje velikog broja kandidata koji su uspešno prošli put do vozačke dozvole i koji su nas rado preporučili svojim prijateljima.

Takođe, u našoj ponudi nalazi se kondiciona, tj. dopunska vožnja koja je namenjena vozačima koji poseduju vozačku dozvolu, ali ne i dovoljno znanja i sigurnosti u vožnji. Elementi vožnje koji se vežbaju na dodatnim časovima određuju se za svakog vozača ponaosob. Ukoliko imate problema i ne osećate se sigurno prilikom upravljanja automobilom, kondiciona vožnja je pravo rešenje za Vas.

Iako je cena obuke u auto školi Monca Prima povoljna, sa željom da svim budućim kandidatima izađemo u susret dajemo popust od 5% za gotovinsko plaćanje, uz mogućnost plaćanja u pet mesečnih rata, platnim karticama ili čekovima građana (od 10 do 12 mesečnih rata deponovanjem).

Pridružite nam se po najpovoljnijim cenama i uslovima! Provezite svoj prvi krug!

Auto škola Monca Prima, Golubačka 4, u blizini Beogradskog dramskog pozorišta, Vračar

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  29.07.2021 23:20

  Zahvaljujuci savremenim metodama i pristupu obuke,kao i strucnom timu instuktora i nastavnom programu,koji je prilagodjen svim starosnim dobima zasluzuju svaku pohvalu. Dobila sam kvalitetnu nastavu na veoma zanimljiv nacin,shvatila sam i naucila kompletan sadrzaj teorijske nastave.Kao kandidat auto skole Monca preporucujem je svim buducim vozacima.

  Neregistrovan korisnik
  27.07.2020 13:01

  Povoljni su i korektni

  Neregistrovan korisnik
  26.06.2020 12:31

  Dobra auto skola

  Neregistrovan korisnik
  26.05.2020 13:09

  Odlicna auto skola kod crvenog krsta

  Mirjana Vukovic
  08.06.2019 04:28

  Učenje vožnje je nešto što se uči kada postanete punoletni, a ja sam krenula sa časovimia mnogo kasnije, pošto mi je bilo neophodno da uhvatim ritam sa veoma brzim životom... Decu stalno treba voziti negde, i nije mi bilo više moguće da funkcionišem vozeći se autobusima... Zato sam upisala Auto školu Monca Prima. Sve sam završila na najbolji način, a jednim velikim delom mogu da zahvalim baš njihovom pristupu radu. Moje preporuke kada su auto škole u pitanju!

  Borislav Milic
  23.06.2016 08:39

  Ova auto skola je prva u Srbiji koja je uvela interaktivnu tablu koja omogucuje svim polaznicima lakse i brze ucenje saobracajnih pravila.Tehnici pouzdana vozila marke Pezo cekaju na vas.

  Firme u blizini

  Gazela Auto Skola, Kralja Milana 8, Beograd, Vračar, Beograd
  Auto škola Formula 7, Crnotravska bb (kod SC Banjica), Voždovac, Beograd
  Auto skola S & T kup, Kostolacka 79, Voždovac, Beograd
  Auto škola Bis Motiv, Južni Bulevar 15, Vračar, Beograd
  Auto škola Panda Us, Čedomilja Mitrovića 6, Voždovac, Beograd
  Auto škola Vihor, Kornatska 71c, Palilula, Beograd
  Auto škola Driver Nova, Bulevar kralja Aleksandra 314, Zvezdara, Beograd
  Auto škola Bg Taš, Đušina 10, Palilula, Beograd
  Auto škola Fest, Bulevar Kralja Aleksandra 474, Zvezdara, Beograd
  Gold signal auto škola, Crnotravska 4, SC Banjica, Voždovac, Beograd