Auto škola Fest

  • 3
5.00 | 5 ocena

O nama - AUTO ŠKOLA FEST


slika

Auto škola Fest Beograd je prva škola na ovim prostorima koja za svoje nove polaznike organizuje nagradnu igru pod sloganom “DOĐI, UPIŠI SE I OSVOJI SMART ZA SVOJ DOBAR START! Ova nagradna igra je dobra motivacija svim budućim kandidatima, jer im pruža mogućnost da nakon uspešno završene obuke odmah sednu u svoj automobil, po principu ključ u ruke.

Uslovi za učešće u nagradnoj igri:
1. Kandidat mora da upiše auto školu i polaganje vožnje isključivo za “B” kategoriju.
2. Samo kandidati koji u auto školi Fest upišu kompletnu obuku za polaganje “B” kategorije (teorijska obuka 40 časova + teorijski ispit + praktična obuka 40moto/časova (minimum) + praktični ispit).
3. Kandidat mora da isplati obuku za “B” kategoriju u celosti (na rate ili celokupan iznos).

Pravo na učešće u nagradnoj igri ima samo prvih 100 kandidata koji polažu obuku za “B” kategoriju u auto školi Fest. Kandidati koji se prebacuju iz drugih auto škola sa započetom obukom ili određenim delom obuke, ne mogu učestvovati u nagradnoj igri. Za sve dodatne informacije možete se raspitati u samoj auto školi.

POŽURITE, MOŽDA STE TO BAŠ VI!


Auto škola Fest nedavno je počela sa radom pod vođstvom instruktora sa dugogodišnjim iskustvom koji su želeli da svoje znanje i veštine što kvalitetnije prenesu na buduće kandidate. Pored obuke za standardne kategorije A2, A i B, naša auto škola je prva i jedina u starom delu Beograda, koja je u svoju ponudu uvrstila BE kategoriju.

Osnovni cilj rada auto škole Fest je obrazovati sigurne i pouzdane vozače, koji će našu školu sa osmehom pominjati i rado je preporučiti svojim prijateljima. Naš tim instruktora koji čini spoj mladosti i iskustva, poseduje sve neophodne licence. Svojom mirnoćom, strpljenjem i staloženošću trude se da što bolje obuče novo pridošle kandidate za vozače.

Smeštena u strogom centru gradskih zbivanja, auto škola Fest Zvezdara nudi kvalitetnu obuku koja kombinuje najbolje od starog sistema obrazovanja sa savremenim metodama koje su prilagođene potrebama savremenih ljudi i njihovim obavezama. Teorijska obuka održava se u moderno opremljenoj učionici koja se nalazi u Bulevaru kralja Aleksandra.

Praktična obuka u školi Fest odvija se na savremenim i pouzdanim vozilima koja su prilagođena za odgovarajuću kategoriju:
- Automobili: Volkswagen Polo 1.6 turbo dizel (dva vozila), Fiat Punto Classic 1.3 multijet
- Motocikli: Kawasaki zr 750j, Suzuki burgman 400
- Prikolice: Tpv trailers

Poligon na kome se održava praktična obuka nalazi se u Rimskoj ulici, preko puta Hotela Srbija. Sa željom da izađe u susret što većem broju polaznika, auto škola Fest nudi mogućnost plaćanja na više rata čekovima građana, platnim karticama, putem administrativne zabrane...

Radno vreme:
Ponedeljak – petak od 09-17h
Subota od 09-15h
Nedelja ne radimo

Auto škola Fest, Bulevar kralja Aleksandra 474, Zvezdara, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

30.11.2020 12:29
Neregistrovan korisnik

Najbolja auto skola u Beogradu.

22.10.2020 14:33
Neregistrovan korisnik

Top auto skola.

25.08.2020 12:43
Neregistrovan korisnik

Dobra auto skola

08.06.2020 12:43
Neregistrovan korisnik

Odlicna auto skola kod okretnice tramvaja 7

08.06.2019 04:26
Danijela Stepanovic

Automobil je neophodan, i više nije bilo dovoljno da samo suprug vozi, bilo je neophodno da i ja naučim, jer smo već imali dva auta... Tempo života je strašno brz, posao, dečiji treninzi, privatni časovi... Nismo mogli više sve da stignemo, naročito ako se ja vozim autobusom. Zato sam upisala Auto školu Fest i ona je za mene ubedljivo najbolja kada su auto škole u BG-u u pitanju. Sve preporuke od mene!

14.03.2019 10:40

Dokaz da sam polozila testove i voznju iz prve govori sve o auto skoli FEST. Naucili su me da postanem odlican vozac ! Instruktor koji je mene obucio MIHAILO DUMIC je potpuno predan svom poslu i pravi profesionalac kome sam posebno zahvalna. Hvala na svemu !

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Škole Auto škole
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Auto škola Fest
  • Auto škola Fest,
  • Auto škola Fest Beograd,
  • Auto škola Fest Zvezdara,
  • Auto škola na Zvezdari,
  • auto skole zvezdara,
  • Auto škola Fest radno vreme