AKS Line auto kozmetika

5.0 | 3 ocena
Ulica: /
Grad: Beograd
Mobilni: 066/
www.aksline.rs

O nama

AKS LINE AUTO KOZMETIKA

AKS Line NoLimiTS je jedinstveni brend na domaćem tržištu koji nudi nešto potpuno novo i drugačije kada je reč o opremanju vozila. Učinite izgled Vašeg vozila jedinstvenim, uz originalne personalizovane presvlake za sedišta i patosnice koje se izrađuju po meri Vašeg automobila, kombija ili kamiona.

Firma AKS Line već više od jedne decenije uspešno posluje u oblasti proizvodnje i prodaje tipskih i univerzalnih presvlaka za sedišta i patosnica. Vrhunski kvalitet i moderan dizajn proizvoda, profesionalno i stručno osoblje koje konstantno prati novitete iz automobilske industrije, brza i efikasna usluga, učinili su da postanemo jedan od vodećih proizvođača auto presvlaka i auto patosnica u regionu.

Kreiranjem brenda “NoLimiTS” pružili smo mogućnost svim vlasnicima motornih vozila da realizuju sve svoje zamisli o savršenom izgledu unutrašnjosti njihovog četvorotočkaša. Svi naši proizvodi izrađuju se od najkvalitetnijih materijala koji se koriste u prvoj ugradnji kod većine vodećih svetskih proizvođača vozila.

U okviru brenda „NoLimiTS“ trenutno se nalazi više od 200 modela presvlaka za sve tipove vozila, među kojima su najpoznatiji modeli: ELEGANCE, PREMIUM i INDIVIDUAL. Pored toga, nudimo više od 230 modela gumenih i tepih patosnica univerzalnih i tipskih krojeva.

Ako u našoj bogatoj ponudi niste pronašli baš ništa što bi odgovaralo Vašem četvorotočkašu, postoji mogućnost dizajniranja proizvoda na licu mesta. Naše ljubazno osoblje pokazaće Vam uzorke svih materijala koji se koriste prilikom izrade, tako da možete sami napraviti idealnu kombinaciju. Pored materijala, postoji i mogućnost izbora boje štepa i drugih sličnih detalja. Rok isporuke za dizajnirani proizvod je 48 časova.

Zbog velikog interesovanja kupaca, odlučili smo da našu kolekciju proizvoda obogatimo i drugom kvalitetnom opremom koja je neophodna svakom četvorotočkašu. Upravo iz tog razloga otvorili smo novi maloprodajni objekat, u čijoj ponudi Vas očekuju:

 • Auto kozmetika
 • Dečija sedišta
 • Auto kompleti “prva pomoć”
 • Zimska oprema
 • Navlake sa masažerima
 • Cerade za auto


I to naravno nije sve, jer naša ponuda nema ograničenja, već raste iz meseca u mesec u skladu sa željama i zahtevima naših kupaca. Pored širokog asortimana proizvoda za vozila, kod nas možete nabaviti i popularni TOP SPEED magazin, koji donosi uvek najnovije informacije iz sveta automobilizma.

AKS Line auto kozmetika i oprema za sve vrste vozila po najpovoljnijim cenama!

Radno vreme:
Ponedeljak – petak od 09-19h
Subota od 09-15h
Nedeljom ne radimo

AKS Line auto kozmetika, Beograd

Cenovnik

5 najnovijih iz cenovnika

1. U zavisnosti od uzrasta i modela
1.680 - 2.020 din
2. U zavisnosti od uzrasta i modela
6.800 - 22.600 din
3. Premium
4.200 din
4. Line
3.400 din
5. Individual
18.000 din
Pogledajte ceo cenovnik

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Poliranje Car Detailing Pro by Željko Rodić, Avalska 142ž, Železnik, Čukarica, Beograd
  Auto kozmetika Chemical Guys, Borska 94d, Rakovica, Beograd
  Idi na vrh strane