Filteri i ulja 13.avgust

5.0 | 9 ocena
Ulica: Bulevar Vojvode Misica 10
Grad: Beograd
Opština: Savski venac
Filteri i ulja 13.avgust
Telefon: 011/
Mobilni: 063/
www.13avgust.rs

O nama

FIRMA 13. AVGUST MALOPRODAJA


Osnovna delatnost firme 13. avgust je uvoz, veleprodaja i maloprodaja filtera, kao i proizvodnja tečnosti za vetrobrane i destilovane vode. Takođe, u našoj ponudi nalazi se veliki izbor ulja i maziva, akumulatora, kamionskih guma, rezervnih delova i potrošnog materijala, alata i HTZ opreme.

Bilo da Vaše preduzeće u svom voznom parku ima kamione, radne mašine, viljuškare, brodove, traktore, autobuse, kompresore, firma 13. avgust nudi Vam širok asortiman proizvoda vodećih svetskih proizvođača. Zahvaljujući vrhunskoj usluzi i kvalitetu proizvoda koji zastupamo, ostvarili smo uspešnu saradnju sa velikim brojem klijenata, od firmi koje se bave veleprodajom autodelova i opreme, pa do krajnjih kupaca koji čine transportna preduzeća i građevinske firme.

Zahvaljujući saradnji sa renomiranim proizvođačima, firma 13. avgust je direktni uvoznik i zastupnik filtera Uniflux, Fil filter, Luber finer, SB filter. Kod nas možete pronaći sve vrste filtera za kamione, teretna vozila, mašine i autobuse. Pored toga, ovlašćeni smo distrbuteri Prista ulja i Monbat akumulatora.

U našoj ponudi nalazi se najkvalitetnije Prista ulje za kamione koje zadovoljava, pa čak i prevazilazi, sve važeće bezbednosne i ekološke standarde i njegov kvalitet je prepoznat od strane kupaca. Prista hidraulično ulje je proizvedeno od duboko rafinisanih mineralnih baznih ulja veoma dobre deemulzivnosti i karakteristika izdvajanja vazduha, visoko efikasnog paketa aditiva koji obezbeđuje zaštitu od rđe, oksidacije, korozije i habanja.

Pored vrhunskih ulja, u našem asortimanu delova za kamione, sada se nalaze i akumulatori za kamione vodećih svetskih proizvođača. Kod nas možete možete pronaći akumulatore različite amperaže za sve tipove kamiona. Takođe, bavimo se otkupom starih akumulatora.

Iz našeg prodajnog asortimana proizvoda izdvajamo i gume za kamione renomiranih proizvođača. Bilo da su Vam potrebne zimske ili letnje kamionske gume, naši maloprodajni objekti su prava adresa za Vas.

Osim maloprodaje, firma 13. avgust se bavi i veleprodajom širokog asortimana proizvoda za teretna vozila, mašine, kamione i autobuse. Na našem lageru uvek imamo potrebnu količinu svih vrsta proizvoda, što nam je omogućilo da se uspešno pozicioniramo na tržištu i stvorimo dobro poznati brend. Jednom rečju kod nas možete naći sve što Vam je potrebno na jednom mestu i po veoma pristupačnim cenama.

Širok asortiman proizvoda za kamione: ulje za kamione, akumulatori za kamione, gume za kamione
Prista hidraulično ulje vrhunskog kvaliteta

Firma 13. avgust Maloprodaja, Višnjička 110b, Beograd

Telefoni maloprodaje:

011/297 92 04 i 011/297 92 59

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Auto delovi ADM Auto Deki, Kirovljeva 11, Beograd, Čukarica, Beograd
  Auto delovi Autodisk, Vojvode Stepe 113/lok 5, Beograd, Voždovac, Beograd
  Auto delovi Shop Invest, 27. marta 44, Palilula, Beograd
  Auto delovi Srboauto, Brodarska bb, Novi Beograd, Beograd
  Čupa Ford, Radnička 37, Čukarica, Beograd
  Karike Crnobrnja, Vojvode Stepe 56, Voždovac, Beograd
  A-Auto Strahinja - rezervni delovi za japanska i korejska vozila, Koče Popovića 3 ( Zagrebačka ), Savski venac, Beograd
  Auto delovi Glavasevic, Gavrila Principa 12, Savski venac, Beograd
  Auto delovi Ćurčić, Vojvode Skopljanca 11, Voždovac, Beograd