Filteri i ulja 13.avgust

  • 5
5.00 | 4 ocena

O nama - FIRMA 13. AVGUST MALOPRODAJA


Osnovna delatnost firme 13. avgust je uvoz, veleprodaja i maloprodaja filtera, kao i proizvodnja tečnosti za vetrobrane i destilovane vode. Takođe, u našoj ponudi nalazi se veliki izbor ulja i maziva, akumulatora, kamionskih guma, rezervnih delova i potrošnog materijala, alata i HTZ opreme.

Bilo da Vaše preduzeće u svom voznom parku ima kamione, radne mašine, viljuškare, brodove, traktore, autobuse, kompresore, firma 13. avgust nudi Vam širok asortiman proizvoda vodećih svetskih proizvođača. Zahvaljujući vrhunskoj usluzi i kvalitetu proizvoda koji zastupamo, ostvarili smo uspešnu saradnju sa velikim brojem klijenata, od firmi koje se bave veleprodajom autodelova i opreme, pa do krajnjih kupaca koji čine transportna preduzeća i građevinske firme.

Zahvaljujući saradnji sa renomiranim proizvođačima, firma 13. avgust je direktni uvoznik i zastupnik filtera Uniflux, Fil filter, Luber finer, SB filter. Kod nas možete pronaći sve vrste filtera za kamione, teretna vozila, mašine i autobuse. Pored toga, ovlašćeni smo distrbuteri Prista ulja i Monbat akumulatora.

U našoj ponudi nalazi se najkvalitetnije Prista ulje za kamione koje zadovoljava, pa čak i prevazilazi, sve važeće bezbednosne i ekološke standarde i njegov kvalitet je prepoznat od strane kupaca. Prista hidraulično ulje je proizvedeno od duboko rafinisanih mineralnih baznih ulja veoma dobre deemulzivnosti i karakteristika izdvajanja vazduha, visoko efikasnog paketa aditiva koji obezbeđuje zaštitu od rđe, oksidacije, korozije i habanja.

Pored vrhunskih ulja, u našem asortimanu delova za kamione, sada se nalaze i akumulatori za kamione vodećih svetskih proizvođača. Kod nas možete možete pronaći akumulatore različite amperaže za sve tipove kamiona. Takođe, bavimo se otkupom starih akumulatora.

Iz našeg prodajnog asortimana proizvoda izdvajamo i gume za kamione renomiranih proizvođača. Bilo da su Vam potrebne zimske ili letnje kamionske gume, naši maloprodajni objekti su prava adresa za Vas.

Osim maloprodaje, firma 13. avgust se bavi i veleprodajom širokog asortimana proizvoda za teretna vozila, mašine, kamione i autobuse. Na našem lageru uvek imamo potrebnu količinu svih vrsta proizvoda, što nam je omogućilo da se uspešno pozicioniramo na tržištu i stvorimo dobro poznati brend. Jednom rečju kod nas možete naći sve što Vam je potrebno na jednom mestu i po veoma pristupačnim cenama.

Širok asortiman proizvoda za kamione: ulje za kamione, akumulatori za kamione, gume za kamione
Prista hidraulično ulje vrhunskog kvaliteta

Firma 13. avgust Maloprodaja, Višnjička 110b, Beograd

Telefoni maloprodaje:

011/297 92 04 i 011/297 92 59

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
VOZILA Auto delovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Filteri i ulja 13.avgust
  • filteri i ulja 13 avgust,
  • filteri i ulja 13 avgust savski venac,
  • filteri i ulja 13 avgust beograd,
  • filteri i ulja 13 avgust radno vreme,
  • ulja za kamione,
  • gume za kamione,
  • akumulatori za kamione