Auto delovi 13.avgust

  • 6
5.00 | 7 ocena

O nama - FIRMA 13. AVGUST MALOPRODAJA


Osnovna delatnost firme 13. avgust je uvoz, veleprodaja i maloprodaja filtera, kao i proizvodnja tečnosti za vetrobrane i destilovane vode. Takođe, u našoj ponudi nalazi se veliki izbor ulja i maziva, akumulatora, kamionskih guma, rezervnih delova i potrošnog materijala, alata i HTZ opreme.

Bilo da su Vam potrebni auto delovi za evropska ili azijska vozila, firma 13. avgust je prava adresa za Vas. U našoj ponudi nalaze se auto delovi svih svetskih proizvođača, po najpovoljnijim cenama.
Svim vlasnicima motornih vozila nudimo veliki izbor guma, vazdušnih jastuka, program motorne grupe (sklopovi, ležajevi, zaptivači i ostali prateći delovi), remenje, kao i sve vrste ulja i maziva.

Svi auto delovi koji se nalaze u našoj ponudi poseduju dokaz kvaliteta, a naš rad karakterišu preciznost i veoma brza isporuka. Ukoliko želite da Vašem četvorotočkašu obezbedite najbolje, u našim maloprodajnim objektima očekuju Vas najkvalitetniji auto delovi.

Zahvaljujući saradnji sa renomiranim proizvođačima, firma 13. avgust je direktni uvoznik i zastupnik filtera Uniflux, Fil filter, Luber finer, SB filter. Kod nas možete pronaći sve vrste filtera za kamione, teretna vozila, mašine i autobuse. Pored toga, ovlašćeni smo distrbuteri Prista ulja i Monbat akumulatora.

U našem asortimanu nalaze se akumulatori različite amperaže jednog od vodećih proizvođača Monbat koji je prisutan na međunarodnom tržištu više od 50 godina. Zahvaljujući činjenici da smo ekskluzivni distributeri ovog brenda akumulatora, kod nas možete pronaći raznovrsnu ponudu za sve tipove automobila. Takođe, bavimo se otkupom starih akumulatora.

Osim auto delova za putnički program, firma 13. avgust svim preduzećima koja u svom voznom parku imaju kamione, radne mašine, viljuškare, brodove, traktore, autobuse, kompresore, nudi širok asortiman proizvoda vodećih svetskih proizvođača. Zahvaljujući vrhunskoj usluzi i kvalitetu proizvoda koji zastupamo, ostvarili smo uspešnu saradnju sa velikim brojem klijenata, od firmi koje se bave veleprodajom autodelova i opreme, pa do krajnjih kupaca koji čine transportna preduzeća i građevinske firme.

Pored maloprodaje, firma 13. avgust se bavi i veleprodajom širokog asortimana proizvoda za teretna vozila, mašine, kamione i autobuse. Na našem lageru uvek imamo potrebnu količinu svih vrsta proizvoda, što nam je omogućilo da se uspešno pozicioniramo na tržištu i stvorimo dobro poznati brend. Jednom rečju kod nas možete naći sve što Vam je potrebno na jednom mestu i po veoma pristupačnim cenama.

Najkvalitetniji Monbat akumulatori Karaburma
Vrhunski auto delovi za sve tipove vozila
Najpovoljniji auto delovi Karaburma

Firma 13. avgust Maloprodaja, Višnjička 110b, Karaburma, Beograd

011/297 92 04 i 011/297 92 59

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Auto delovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Auto delovi 13.avgust
  • Auto delovi 13 avgust,
  • Auto delovi 13 avgust radno vreme,
  • Auto delovi po najpovoljnijim cenama 13 avgust