Dodaj firmu

IBA Internacional prodaja filtera i auto delova za Alfa Romeo:

Veleprodaja filtera za sve vrste vozila i dodatne opreme u Beogradu
Pročitaj više

Zarija Vujoševića 5
Novi Beograd, Beograd

Auto delovi Ćurčić

Obezbedite samo najbolje za Vaš automobil, izaberite auto delove Ćurčić. Pored prodaje novih i polovnih rezervnih delova za evropska, američka, korejska i japanska vozila, u sklopu kompanije nalazi se i auto servis sa najsavremenijom dijagnostikom.
Pročitaj više

Vojvode Skopljanca 11
Voždovac, Beograd

Auto delovi Autology

Najveća specijalizovana prodavnica auto delova u Srbiji. Bilo da vozite evropski ili japanski model automobila očekuje Vas najbolji odnos cene i kvaliteta, brza isporuka, kao i sve vrste saveta prilikom kupovine.
Pročitaj više

Vajara Živojina Lukića 9
Novi Beograd, Beograd

Auto delovi za Alfa Romeo Rašuo delovi i servis

Neophodne delove za Vaše automobile ili servisiranje istih nudi Auto Rašuo- delovi i servis Beograd.
Pročitaj više

Brace Jerkovic 201e
Voždovac, Beograd

Auto delovi za Mazdu, Alfa Romeo, Fiat i ostala vozila Identico TS

Firma Auto delovi Identico TS nalazi se u Beogradu i bavi se prodajom auto delova za Mazdu i delova za ostala vozila: Alfa Romeo, Fiat, Honda, Toyota, Peugeot, Citroen, Reno
Pročitaj više

Beogradska 168, Sremčica
Čukarica, Beograd

KM Auto Group

KM Auto Group nudi Vam rezervne delove za putnički i kamionski program vodećih evropskih i azijskih proizvođača…
Pročitaj više

Slanački put 53 b, Beograd
Palilula, Beograd

Potrebni su vam auto delovi za Alfa Romeo? Alfa Romeo je proslavljena italijanska automobilska kompanija čuvena kroz istoriju sporta. Sa fabričkih traka ovog proizvođača silaze i putnički automobili koji svoje vlasnike i ljubitelje imaju i u našoj zemlji, otuda su police u prodavnicama auto delova opskrbljene svom potrebnom opremom za ova vozila. 

Briga o automobilu je obaveza svakog odgovornog vozača. Vršite redovne servise i zamene auto delova kako biste što duže sačuvali prvobitnu vrednost svog omiljenog Alfa Romea. 

Nabavka i ugradnja Alfa Romeo delova

Potrošačima se nude OEM delovi (najkvalitetniji originalni delovi za prvu ugradnju), originalni rezervni delovi, zamenski i polovni delovi različitih svetskih brendova za vozila ove italijanske marke. Ovlašćenim uvoznici i distributeri auto delova, dobavljaju proizvode nekih od najpoznatijih svetskih brendova delova i opreme koji u svojoj ponudi imaju i auto delove za automobile marke Alfa Romeo. 

U spomenutim kategorijama kvaliteta, potrošačima se nude auto delovi za različite modele automobila Alfa Romeo među kojima su: Alfa Romeo 147 delovi, Alfa Romeo 156 delovi, Alfa Romeo 159 delovi, delovi za Alfa Romeo 166, Alfa Romeo Giulietta, itd.

Kategorije Alfa Romeo auto delova

Kupovina delova za Alfa Romeo može se izvršiti u maloprodaji i veleprodaji. Delovi i oprema se mogu naručiti i dobiti brzom poštom ili lično preuzeti kod dobavljača. Na našem tržištu prodaju se i ugrađuju delovi za Alfa Romeo 147, Alfa Romeo 156 delovi, Alfa Romeo 159 delovi, kao i sva neohdodna oprema i delovi za ostala vozila ove italijanske marke iz navedenih kategorija:

 • delovi za redovno održavanje vozila (mali servis i veliki servis)
 • rasveta
 • karoserija
 • stakla
 • motorna grupa
 • menjač
 • kočioni sistem
 • upravljački sistem
 • sistemi hlađenja
 • vešanje, oslanjanje i amortizovanje
 • grejanje i klima
 • ulja i filteri
 • autokozmetika
 • dodatna oprema – tečnosti, sijalice, akumulatori, itd.

Cene delova za Alfa Romeo

Kada se odlučujete za kupovinu pojedinog auto dela kriterijumi treba da Vam budu njegovo poreklo, kvalitet, performanse i adekvatnost cene. Stručnjace za automobile najčešće preporučuju najpre originalne nove, zatim polovne originale i tek na kraju kopije delova. Povoljnost cena, s druge strane, ide obrnuto u odnosu na ovu preporuku – originalni novi delovi su takođe i najskuplji.

Mali servis za Alfa Romeo 147, uključujući sve potrebne filter i ulje, iznosi od 10000 do 12000 dinara. 

Dobro se raspitajte o tome koji proizvodi i usluge su pokriveni iznosom koji ste spremni da izdvojite. Izaberite efikasnog i poštenog servisera i budite bezbrižni i bezbedni na putu.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane