Dodaj firmu

Auto delovi - Mutata Auto Bulevar

Veliki izbor rezervnih auto delova i opreme vrhunskog kvaliteta za evropska, azijska i američka vozila možete naći samo kod nas. Mutata Auto Bulevar ima sve delove koji su Vam potrebni za Vaše vozilo i to isključivo od najpoznatijih svetskih...
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 501
Zvezdara, Beograd

Auto delovi Ćurčić

Obezbedite samo najbolje za Vaš automobil, izaberite auto delove Ćurčić. Pored prodaje novih i polovnih rezervnih delova za evropska, američka, korejska i japanska vozila, u sklopu kompanije nalazi se i auto servis sa najsavremenijom dijagn...
Pročitaj više

Vojvode Skopljanca 11
Voždovac, Beograd

Auto delovi Autology

Najveća specijalizovana prodavnica auto delova u Srbiji. Bilo da vozite evropski ili japanski model automobila očekuje Vas najbolji odnos cene i kvaliteta, brza isporuka, kao i sve vrste saveta prilikom kupovine.
Pročitaj više

Vajara Živojina Lukića 9
Novi Beograd, Beograd

Auto Rašuo delovi i servis

Neophodne delove za Vaše automobile ili servisiranje istih nudi Auto Rašuo- delovi i servis Beograd.
Pročitaj više

Brace Jerkovic 201e
Voždovac, Beograd

Opel delovi Gomikom

Svim vlasnicima Opel vozila, preduzeće Gomikom nudi najveći izbor rezervnih delova za sve modele ovog proizvođača. U našoj ponudi nalazi se preko 8. 000 raznovrsnih artikala, a na sve delove iz naše ponude dajemo garanciju, u zavisnosti od ...
Pročitaj više

Partizanske vode 8b
Čukarica, Beograd

Auto delovi za Opel Frutta

Prodavnica auto delova Frutta se bavi prodajom rezervnih delova, ulja, akumulatora, kozmetike za vozila. Kod nas vas očekuju auto delovi za putnička vozila i dvotočkaše, vrhunskog kvaliteta po veoma pristupačnim cenama.
Pročitaj više

Majora Zorana Radosavljevića 90
Zemun, Beograd

Opel auto delovi Auto Vili

U prodavnici Auto Vili pronaćićete originalne i zamenske delove za opel vozila po najpovoljnijim cenama.
Pročitaj više

Ustanička 189a, TC Konjarnik Lok. 8
Zvezdara, Beograd

Auto Line-auto delovi Opel i Chevrolet

Auto Line - Auto delovi OPEL i CHEVROLET.
Pročitaj više

Višnjička 34
Palilula, Beograd

Tomasovic Car System

Tomasovic car system vam na jednom mestu nudi servis i prodaju auto delova. Kvalitena i efikasna usluga i veliki izbor proizvoda, dovoljan su razlog da svratite do nas.
Pročitaj više

Surčinska 9m, Novi Beograd
Novi Beograd, Beograd

Interesuju vas kvalitetni auto delovi za Opel? Već više od stotinu godina automobilska kompanija Opel proizvodi motorna vozila pogodna za najrazličitije potrebe korisnika iz celog sveta. Kvalitet i udobnost odlikuju novo Opel vozilo, međutim, da biste prvobitne osobine zadržali, morate voditi računa o svom omiljenom četvorotočkašu. Dugotrajnost vozila, udobnost i bezbednost na putu postižu se pažljivom vožnjom, ali i redovnim posetama serviseru i povremenom popravkom i zamenom auto delova. 

Nabavka i ugradnja delova za Opel

Za nemačku marku Opel, uvoznici i distributeri auto delova dopremaju prozvode nekih od najpoznatijih svetskih brendova auto delova i auto opreme. U ponudi su OEM delovi (originalni delovi za prvu ugradnju), originalni rezervni delovi, kopije delova i polovni delovi različitih svetskih brendova. 

U spomenutim kategorijama kvaliteta mogu se naći auto delovi za sve modele automobila ove nemačke marke: delovi za Opel Corsu A, delovi za Opel Corsu B, delovi za Opel Corsu C, delovi za Opel Corsu D, Opel Astra F delovi, Opel Astra G delovi, delovi za Opel Astru H, delovi za Opel Astru J, delovi za Opel Vectru A, Opel Vectra B delovi, Opel vectra C delovi, delovi za Opel Kadett, Opel Zafira delovi, itd.

Distributeri Opel auto delova rade po principu veleprodaje i maloprodaje, a do delova se može doći posredstvom kurirske službe ili ličnim preuzimanjem kod dobavljača. Neke prodavnice auto delova su u dogovoru sa auto servisima koji Vam mogu ponuditi i uslugu ugradnje.

Kategorije Opel auto delova

U prodavnicama auto delova i na auto otpadima mogu se nabaviti delovi za Opel Corsu, delovi za Opel Astru, Opel Kadett delovi, kao i delovi za druga Opel vozila iz svih navedenih kategorija:

 • delovi za redovno održavanje vozila (mali servis i veliki servis)
 • rasveta
 • karoserija
 • stakla
 • motorna grupa
 • menjač
 • kočnice
 • upravljački sistem
 • sistemi hlađenja
 • vešanje, oslanjanje i amortizovanje
 • grejanje i klima
 • ulja i filteri
 • dodatna oprema – tečnosti, sijalice, akumulatori, itd.

Cene auto delova za Opel

Polovni delovi i kopije su pristupačniji izbor, dok su originalni novi delovi po pravilu najkvalitetniji, te zato najviše i koštaju. Serviserova profesionalnost pri ugradnji takođe treba da bude na visokom nivou kako bi kvalitet ugradnje ispunio očekivanja vlasnika korisnika vozila.

Cena delova za mali servis za Opel Corsu iznosi od 1500 do 2500 dinara, dok je za veliki servis potrebno izdvojiti od 10500 do 15000 dinara za delove. Na ovu cenu treba dodati i radni sat servisera i dobro se raspitati šta ulazi u predloženi iznos.

Automobilski stručnjaci savetuju redovno vršenje automehaničarskih, autoelektričarskih i elektroničarskih pregleda i servisa. Vozilo, osim toga, treba proveravati i prilagođavati sezonski kako bi bilo pripremljeno za zimski ili letnji period. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane