KM Auto Group

  • 1
5.00 | 3 ocena

O nama - KM AUTO GROUP


Prodavnica auto delova KM Auto Group bavi se prodajom rezervnih delova za evropska i azijska vozila. U našem maloprodajnom objektu koji se nalazi na adresi Slanački put, broj 53B, nudimo Vam rezervne delove za putnički i kamionski program vodećih evropskih i azijskih proizvođača.


Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u prodaju auto delova, možemo da Vam ponudimo rezervne delove, vrhunskog kvaliteta, po pristupačnim cenama. KM Auto Group je prava adresa za sve vlasnike i ljubitelje vozila iz evropskog i azijskog programa.


Kod nas možete pronaći auto delove za sve tipove ovih automobila. Takođe, nudimo Vam i kompletan program delova za kamionski program vodećih evropskih i azijskih proizvođača. Na sve rezervne delove kupljene u prodavnici KM Auto Group, dajemo Vam garanciju.


Zahvaljujući obimnoj ponudi delova za automobile i kamione, postali smo prepoznatljivi kao pouzdan i siguran izvor snabdevanja. Ukoliko se deo koji Vam je potreban ne nalazi na našem lageru proizvoda, nudimo Vam mogućnost porudžbine delova za evropska i azijska vozila, uz najkraći rok isporuke.


Naše poslovanje zasnovano je na najvišem kvalitetu proizvoda i usluga koje nudimo našim klijentima. Obimna ponuda delova, kao i visok kvalitet usluga preporučili su nas kod velikog broja klijenata. Naše stručno i ljubazno osoblje ponudiće Vam svu neophodnu pomoć i savete oko izbora najboljeg rešenja za Vaš automobil ili kamion.


Auto delovi za evropska i azijska vozila po najpovoljnijim cenama
Mogućnost poručivanja rezervnih delova, uz najkraći rok isporuke
Veliki izbor delova za kamionski program


Radno vreme:
Ponedeljak- Petak od 08h-18h
Subota od 08h-14h


KM Auto Group, Slanački put 53B, Višnjička banja, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Auto delovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu KM Auto Group
  • KM auto Višnjička banja,
  • Auto delovi Višnjička banja,
  • Auto delovi Višnjica